Frankrijk, Paris
72km
... Hoe werkt het? Het dier slikt voedsel door dat nauwelijks gekauwd is en dat lichtjes is afgebroken in de pens en het netvlies, waarna het weer naar de mond wordt teruggestuurd om opnieuw te worden gekauwd. Het gaat vervolgens door het netvlies en het boekmaag om in de lebmaag te komen, waar het verder wordt afgebroken door maagsappen, aminozuren en spijsverteringsenzymen. Hondengrootte: 5...
Portfolio (115)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
182km
...Echt een symbool van de Normandische gastronomie, de traditionele tripes zijn herzien om u een versie met hooi-smaken aan te bieden. Bedacht door chef Hubert Nobis, is dit recept opnieuw het resultaat van een driepartijenpartnerschap tussen de chef, de verwerkingswerkplaats "les Gorronnaises" en ons. Sinds 1988 ontwikkelt de familie Cousin diverse vleeswaren in hun atelier in Gorron, met als doel altijd de traditie te benadrukken. Ingrediënten: Pens en voeten van rundvlees, wortelen, witte wijn, uien, water, zout, peper, hooi...
Portfolio (15)
Frankrijk, Lisieux
92km
...De pens is schoongemaakt en ingevroren. Vaak met de kap. Runderpens met honingraat...
Portfolio (10)
Frankrijk, Sceaux Sur Huisne
150km
Sinds 1966 is het bedrijf Bahier een erkende speler op de markt van de Vleeswaren. N°1 in Frankrijk op de markt van witte en zwarte bloedworst, en n°2 op de markt van rillettes. Bahier is voortdurend innoveren en biedt vandaag de dag 5 productfamilies aan: Bloedworsten, Rillettes, Varkensvleesproducten, Afkomstige van ingewanden en Gevogelteproducten. Franse fabrikant van rillettes.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play