Frankrijk, Realmont
Geïntegreerd in de Meelfabriek Batigne, houdt SISO (Société Immobilière du Sud Ouest) zich al bijna 20 jaar bezig met de overdracht van handelsfondsen van Bakkerij - Banketbakkerij (gematigd tarief). Zijn sector bestrijkt de departementen: Alpes Maritimes, Ariège, Aude, Aveyron, Bouche-Du-Rhône, Gard, Haute-Garonne, Hérault, Lot, Pyrénées Orientales, Tarn, Tarn-Et-Garonne, Var en Vaucluse. Wij bieden u een ruime keuze aan handelsfondsen te koop. Het commerciële team is ook aanwezig om u te ondersteunen bij uw aankoopproject voor een bakkerij.
Frankrijk, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading is een handelaar in apparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie: vleesindustrie, kaasindustrie, chocolade, koekjes, snoep, conserven en bakkerij. Wij kunnen nieuwe en tweedehands apparatuur leveren van de volgende merken: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Frankrijk, Beaune
... verwennen. Het merk Flavors & Chefs® is opgericht voor professionals in de bakkerij/patisserie voor export en heeft als doel hoogwaardige ingrediënten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de meest veeleisende professionals. We bieden een assortiment aan van bijna 500 referenties dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe producten: aroma's, kleurstoffen, alcoholen, chocolade, gedroogd...
Frankrijk, Saverne
Wilt u Bredele naar uw dierbaren sturen? Kunt u niet naar onze winkels komen en wilt u genieten van een van onze koekjes? Delice D’Alsace is onze online winkel, waar u een selectie van producten vindt, waaronder ons brede assortiment Elzasser koekjes (bredele) en andere specialiteiten. Met 20 jaar ervaring selecteert het huis Haushalter, gelegen tegenover het majestueuze kasteel van Rohan in Saverne, Elzas, het beste en creëert het lekkernijen voor zijn fijnproevers. Onze ambachten: Bakkerij, Patisserie, Chocolaterie, Suikerwerk, Deegwaren, Koekjes, Catering, IJsbereiding.
Frankrijk, Colomiers
Het bedrijf LE PETRIN DU PAPE is vooral een team van professionals in de bakkerij dat, dankzij geavanceerde apparatuur, in staat is om dagelijks duizenden broden te produceren. Het team bestaat uit ongeveer 100 mensen die gespecialiseerd zijn in de productie of in de bezorgservice. Wij vervaardigen en leveren in Toulouse en de omliggende regio een breed scala aan witte broden, boerenbroden en speciale broden, gebakken of voorgebakken. Ons assortiment broden bestaat uit individuele broodjes, sandwichbroden en gezinsbroden. We vullen ons broodassortiment aan met een reeks banketproducten.
Frankrijk, Aubigny En Artois
...Les Délices des 7 Vallées is een bedrijf uit de Hauts de France dat diepvriesgebak en brood produceert voor bakkerijen en patisserieën. Wij maken uitsluitend hoogwaardige viennoiseries en gebak om u de smaak en aroma's van goede producten te garanderen.
Frankrijk, Rouen
...hout als elektriciteit werken. - Bakkerijkneders met een schuine as, spiralen of met een zelfkantelende kuip. - Handmatige of hydraulische deegsnijders. - Vormmachines. - Patisserie-rollerbanken. - Mixers en mengmachines. - Patisserie- en pizzaovens. Wij verkopen ook de grondstoffen en ingrediënten die nodig zijn voor de productie in de bakkerij en patisserie. Daarnaast verkopen wij accessoires en vervangingsonderdelen. Onze producten worden zeer gewaardeerd door onze klanten die al meer dan 15 jaar op ons vertrouwen.
Frankrijk, Poitiers Cedex 9
... verpakkingseenheden, diepvriezen), kant-en-klaar maaltijden (verse, diepgevroren, conserven, cateringproducten, vleeswaren), bakkerij en patisserie (industriële eenheden voor de productie van brood, gebak en patisserie, zowel vers als diepgevroren), eieren (verpakkingscentra voor eieren, productie-eenheden voor eiproducten), logistiek (logistieke platforms, koelhuizen), silo's en diervoeding (levering, inzameling, opslag, drogen, veevoeders), industriële architectuur (winkels, kantoren, industriële gebouwen) ...
Frankrijk, Brie comte robert
... "TURNKEY" projecten ontwikkeld (bakkerij, patisserie, pizzeria...). Elk concept wordt in samenwerking met distributeurs ontwikkeld. De behoeften van hun klanten, in elke regio of elk land, worden in overweging genomen dankzij persoonlijke adviezen. Met een efficiënt hulpmiddel biedt het ontwerpbureau CAPLAIN gedetailleerde lay-outplannen aan volgens een nauwkeurige voortgang om tijd te besparen en de ruimtes maximaal te optimaliseren. Ontdek onze expertise op onze website www.caplainmachines.com...
Frankrijk, Illange
Het bedrijf FOURS FRINGAND SA is de specialist in bakkerijovens, een Franse fabrikant in het hart van de regio Grand-Est sinds 1928. FOURS FRINGAND SA biedt een compleet assortiment elektrische ovens voor de bakkerij, waarvan de prestaties wereldwijd erkend zijn. In de loop der jaren evolueren onze diensten volgens de eisen van de markt en de consumptiegewoonten. De ernst en betrokkenheid van...
Frankrijk, Saint-Germain-D'esteuil
Opgericht in 2006, is PRUNIER een fabrikant van machines en benodigdheden voor de voedingsindustrie. Onze machines kunnen worden gebruikt in verschillende sectoren van de voedingsindustrie, zoals de bakkerij, de patisserie, de slagerij, de kaasfabrieken, enz. We werken voornamelijk in Frankrijk.
Frankrijk, Saint Vt
... zijn voor de gezondheid? Heeft u specifieke behoeften op het gebied van gewicht, maten, grondstoffen...? Verwacht u altijd meer kwaliteit, vernieuwing, veiligheid en service? PLANETE PAIN weet aan uw verwachtingen te voldoen: halve baguette, halve mout-baguette, halve meergranen-baguette, halve volkoren-baguette, bouchon, volle bouchon, meergranen-bouchon, kleine mout-bol, brood, baguette, volkoren-baguette, meergranen-baguette, biologische halve baguette, vezel-baguette, biologische kleine bol, croissant, maxi croissant, chocoladebroodje, maxi chocoladebroodje.
Frankrijk, La Loubière
De SA L’Epi du Rouergue werd opgericht in april 1973 door zeven bakkers-patissiers uit de regio (Le Nayrac, Moyrazés, Gages, Florentin, Mûret-le-Château en Nuces). Gebouwd op de locatie van de ambachtelijke zone van Lioujas, gelegen op 10 km van Rodez in de Aveyron, had de Fournil als doel het leveren van brood aan de aangesloten bakkers, lokale gemeenschappen en potentiële klanten. De heer...
Frankrijk, Montevrain
ARTEM leverancier van apparatuur voor de industriële bakkerij. ARTEM, opgericht in 1982 en gevestigd in Seine et Marne, is gespecialiseerd in technische textielen voor de industriële bakkerij, evenals in invoer liften voor bakkerijovens. ARTEM is actief op de Franse markten en in Afrika. Bezoek ARTEM op de beurs EUROPAIN, stand 5R110, waar zij hun nieuwe geïntegreerde lift presenteren.
Frankrijk, Noyal Sur Vilaine
... resultaat oplevert als de traditionele handgrepen van de bakker! Sindsdien heeft MERAND voortdurend zijn machine-assortiment uitgebreid, zowel semi-industriële als industriële lijnen en voor elk type brood. En al meer dan 60 jaar ontwerpt en produceert ons bedrijf moderne, uitbreidbare werktuigen die eenvoudig te gebruiken zijn. De export genereert vandaag de dag 60% van de omzet van MERAND. Onze slogan: "Innovatie ten dienste van de bakker en respect voor de baktraditie". Bel ons of schrijf ons, wij beantwoorden met plezier al uw vragen!
Frankrijk, Saint Geosmes
Net als u hebben wij brood tot onze specialiteit gemaakt. Net als u zijn wij veeleisend als het gaat om de kwaliteit van wat we produceren en verkopen. JAC heeft drie productiebases in Luik, Langres en recentelijk in Orléans. De fabriek in Luik heeft zijn expertise ontwikkeld op het gebied van snijmachines, die in Langres is gespecialiseerd in vormmachines en hydraulische deelmachines. Wat...
Specialist in verkoopruimtes en winkelinrichtingen voor de voedingssector: Bakkerij, Banketbakkerij, Chocolatier, Slager, Roesteraar, Vleeswaren - Catering.... MOSAIC Inrichting biedt haute couture in inrichting. Ontdek al het werk van MOSAIC Inrichting op de website www.mosaic-agencement.com...
Frankrijk, Valence
Frankrijk, La Crèche
Frankrijk, Saint Martin
Vers product van de dag productie van bakkerij, gebak en patisserie, broodjes en koffie Wij ontwikkelen een concept voor Franse bakkerijen, patisserieën en broodjeszaken. Wij zijn op zoek naar potentiële partners in uw regio, aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij u meer informatie over dit project kunnen geven, in de hoop dat u hierin een kans voor ontwikkeling en diversificatie van uw activiteiten ziet.
Frankrijk, Schirmeck Cedex
De MECATHERM Groep ontwerpt, fabriceert en installeert ovens, machines en geautomatiseerde productielijnen voor bakkerijproducten, gebak en patisserie, vers of diepgevroren, gebakken of voorgebakken over de hele wereld. Afhankelijk van het type producten, het proces en de gewenste snelheid, heeft de MECATHERM Groep een oplossing die aan uw behoeften voldoet:...
Frankrijk, CROUY
PASTRYBOX is gespecialiseerd in de import en distributie van professionele ijsmachines. De kwaliteit van onze installatie- en aftersalesdiensten, evenals de kwaliteit van de apparatuur die we aan ambachtslieden ter beschikking stellen, zijn onze sterke punten. We bieden persoonlijke adviezen en dagelijkse reactietijd op elke aanvraag van onze klanten. Nieuwe apparatuur wordt binnen 48 uur geleverd...
Frankrijk, Servon Sur Vilaine
Bridor biedt een assortiment van meer dan 30 heerlijke recepten, ontwikkeld door de meesterbakkers van de school Lenôtre in Parijs. Een grote selectie van baguettes. Kleine en grote broden op de plaat. Krokant en goudbruin, bestemd voor de professionals in de horeca en de restauratie. Producten die uitsluitend van pure boter zijn en zonder gehydrogeneerde vetten. Leverancier van bakkerij. Leverancier van brood. Leverancier van banket. Leverancier van patisserie. Fabrikant van ongekookte diepvriesdeegwaren. Leverancier van voorgeproefde diepvriesdeegwaren. Groothandel in diepvriespatisserie.
Frankrijk, Narbonne
...Pedro Sas is gespecialiseerd in laboratoriumproducten voor bakkerij en patisserie. Pedro heeft een sterke reputatie opgebouwd bij professionals. Pedro heeft een internationale uitstraling en dekt 4 Franse departementen: l'Aude, le Tarn, la Haute Garonne en l'Ariège.
Frankrijk, Labeuvrière
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden uit de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een verse kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en komt in drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Frankrijk, Valbonne
Export van diepgevroren bakkerijproducten naar Duitsland en Nederland: brood, gebak.
Frankrijk, Annecy
Aanbod van Bakkerijmateriaal...
Frankrijk, Aix Les Bains
Frankrijk, Meulan
Frankrijk, Gretz Armainvilliers

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play