Frankrijk, Vendin Le Vieil
221km
De instellingen Simon-Dutriaux, gelegen nabij Lens in het Pas-de-Calais, zijn het resultaat van de fusie van twee bedrijven; Simon, opgericht in 1886 en oorspronkelijk gespecialiseerd in gemarineerde producten, en Dutriaux, opgericht in 1935, dat zich richtte op het roken van vis. We zijn in 2008 bij de Floridienne-groep gekomen. Deze Belgische groep is momenteel een marktleider op zowel Europees ...
Portfolio (1)
Frankrijk, Paris
117km
Het bedrijf Thador biedt sinds 2002 een origineel concept voor grote restaurants, cateraars en catering: de voorbereiding van uitzonderlijke schaaldieren. Zijn vakmanschap "een combinatie van inventiviteit, nauwkeurigheid en ambachtelijke methode" is de garantie voor een hoogwaardig resultaat: producten met een ongeëvenaarde textuur en smaak, klaar om te proeven. Werkend met just-in-time leveringe...
Frankrijk, Maxeville
172km
... vetten en onttrekt het een deel van de vetten die in het voedsel aanwezig zijn. Dit proces vermindert sterk het verlies van water en sappen in het voedsel, is onmiddellijk en snel, genereert geen geur of vette rook, en geeft het voedsel een aroma dat eerder in de alcohol is geïntroduceerd. Voorbeelden van een "showkook"-ervaring: het koken van een ei in de zaal, warme soufflé in de zaal, spectaculaire karamelisatie, flambé in de zaal, maar ook andere "verrassings"-kookmethoden voor vlees, vis, schaaldieren, schelpdieren, fruit...
Frankrijk, Épineau-Les-Voves
74km
Frankrijk, Rungis Cedex
115km
Frankrijk, Brinon Sur Sauldre
160km
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play