Frankrijk, Brignais
241km
...Heerlijke poeder voor warme chocolademelk met stukjes pure chocolade (cacao: minimaal 88%) met kokosbloesemsuiker. Intens in chocolade. Oorsprong van de cacaobonen: Dominicaanse Republiek Bereidingswijze Breng melk of een plantaardige drank aan de kook in een pan en voeg 2 tot 3 theelepels SoChoco poeder per gewenste kop toe. Roer enkele seconden tot je warme chocolademelk hebt. Ingrediënten...
Portfolio (26)
Frankrijk, Strasbourg
165km
Frankrijk, Longwy
204km
...Ingrediënten*: Citroengras, melisse, gebroken cacaobonen, brandnetel, basilicum, cacao-extract, valeriaan, lavendel, steranijs, passiebloem, sint-janskruid, hopbloemen - Verpakking: zak van 60 gram - *Ingrediënten afkomstig uit duurzame landbouw - Handmatig verpakt - Zonder conserveermiddelen - Beschikbaar per KG - Beschikbaar in White label. Wilt u een uniek recept dat bij u past? Neem gerust contact met ons op! Wij creëren en/of personaliseren unieke recepten op aanvraag. Referentie: INF630 Op voorraad: 54 Temperatuur: 90 tot 100°C ZETTIJD: 7 tot 8 minuten Voor een kop: 1 tot 2 theelepels...
Portfolio (82)
Frankrijk, Cosnes Et Romain
204km
...Uitgerust met een magnetische trommel met permanente magneten Ø 200, 315, 400, 500 of 630, zorgt dit apparaat voor de AUTOMATISCHE en CONTINUE verwijdering van ferromagnetische deeltjes die de bulkmaterialen vervuilen: korrels, poeders, stofachtige stoffen, enz. Agro-Voeding: poedersuiker, cacaobonen, granen. Houtindustrie: snippers, zaagsel. Recycling: gieterijen (scheiding zand/korrel), glas, huishoudelijk afval (scheiding van aluminium en staalblikken). Diversen: cement, gips, kalk, slakken, chemie (carbon black), kunststof korrels.
Portfolio (46)
Frankrijk, Bohas-Meyriat-Rignat
176km
...Zwarte thee Assam*, -Zuid-India*, zwarte thee Assam OP*, HAZELNOOT* (11%), kaneelstokjes*, gebroken cacaobonen*, cacaoschillen*, NOTEN* (5%), natuurlijke aroma, korenbloem*, bourbon vanille*. *Product afkomstig uit biologische landbouw. Referentie:RECGOUR100...
Portfolio (187)
Frankrijk, Wolfisheim
164km
Vietcacao selecteert en fermenteert de cacaobonen met de grootste zorg in de provincie Bến Tre, in het zuiden van Vietnam, in de Mekongdelta. De verwerking van de cacao vindt plaats binnen een Arbeidsintegratiecentrum om de professionele integratie van jonge gehandicapten te bevorderen. Geïmporteerd naar Frankrijk, worden ze gebrand en verwerkt volgens een ambachtelijke knowhow tot pure...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play