Geen resultaten gevonden binnen een straal van 75km.
Resultaten binnen de straal van 250km worden getoond.
Frankrijk, Torcy Le Petit
125km
... tand Smaakkenmerken van het brood: Plantaardige tonen van tarwe, rogge, linzen en hennep Kleur van de kruim van het eindproduct: Karamel Gebruik: Voeg de gekiemde tarwegranen toe tot 20 tot 25% per kg gekneed deeg aan het einde van het kneden In welk type deeg kan Germinov worden toegevoegd: Baguette, traditioneel brood, roggebrood. Tendrarom kan worden toegevoegd aan verschillende soorten brooddegen Verpakking: Emmer van 10 kg THT: 9 maanden...
Portfolio (18)
Frankrijk, Lomme
165km
Frankrijk, Royaumeix
128km
Bij Royaumeix telen we granen – tarwe, rogge en spelt – die we verwerken tot meel in onze ambachtelijke steenoven. Deze productie stelt ons in staat om onze verschillende producten te maken, natuur- of zaadbroden, die met de hand worden gevormd en gebakken in een op hout verwarmde oven, evenals brioche en meel. Specialiteiten: Natuur- of zaadbroden van tarwemeel, speltbrood, roggebrood, landelijke brioche, sandwichbrood, focaccia met zaden, meel, tortillawraps en speltkorrels;...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play