Frankrijk, Auros
213km
Opgericht in 2002, is MAISON VOISINE een familiebedrijf. Wij zijn fabrikant en groothandel in ambachtelijke producten uit de regio Aquitaine. MAISON VOISINE is opgericht om een lokaal en regionaal distributieplatform te creëren met goed aangepaste koelapparatuur. Het bedrijf biedt directe leveringen aan onze klanten, waaronder slagers, traiteurs en kruideniers. Afkomstig uit meerdere generaties va...
Portfolio (31)
Frankrijk, Malataverne
217km
...Gedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, amandelen, schapenkaas, zwarte peper, basilicum, knoflook, zout, citroenzuur...
Portfolio (188)
...Fabrikant van kazen van geitenmelk: mini geitenkaas uit de regio, crottin de chèvre... Fabrikant van kazen van schapenmelk: gebakken schapenkaas... Fabrikant van crottins de Chavignol... Franse fabrikant van dessertcrèmes. Fabrikant van melkjam met Guérande zout;...
Frankrijk, Aurillac
49km
Sinds meer dan 20 jaar is LE PALAIS DES SAVEURS een bedrijf dat gespecialiseerd is in het snijden en commercialiseren van kazen voor de horeca en de industrie: plakken kaas, minidés, schilfers, juliennes, crumbles, chiffonnades. Het bedrijf biedt een breed scala aan op maat gemaakte kazen voor verschillende toepassingen: ontbijt, catering, snacks, kant-en-klare kaasplankjes, fastfood, industrie, s...
Frankrijk, Roquefort
161km
Opgericht in 1906, wordt het familiebedrijf GABRIEL COULET van generatie op generatie doorgegeven. Het bedrijf produceert schapenkaas, de Roquefort, en biedt een breed scala aan kazen aan. Met oog voor kwaliteit en vakmanschap volgen de kazen een nauwkeurig productieproces. Als bewijs van kwaliteit wordt de Roquefort GABRIEL COULET regelmatig onderscheiden tijdens Franse en Europese wedstrijden.
Frankrijk, Roquefort Sur Soulzon
161km
...Sinds 1906 is kaasfabriek PAPILLON gespecialiseerd in de productie van kazen. De kaasfabriek produceert Roquefort, pure schapenkaas en ook BIO olijfolie. Als waarborg voor kwaliteit beschikt het bedrijf PAPILLON over talrijke certificeringen zoals de certificering "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Beschermde Oorsprongsbenaming" en "Biologische Landbouw".
Frankrijk, Montayral
139km
LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE is een kaasboerderij die gespecialiseerd is in de productie van geiten-, schapen- en koemelkkaas met het label "biologische landbouw". Wij bieden een breed scala aan producten aan: tommes, bûches, crottins, cabécous, camemberts, briques, verse kazen... De kaasboerderij maakt gebruik van methoden van oude meesterkaasmakers die bekend staan om het produceren van producten...
...De COÖPERATIE VAN DE KAAKBOEREN VAN LARZAC is een coöperatie opgericht in 1996, waardoor 20 producenten uit de "LARZAC" en de "monts du LEVEZOU" in AVEYRON zich hebben verenigd om een assortiment karaktervolle schapenkaas te creëren. Hiervoor worden hun tommes gerijpt in een natuurlijke kelder met 4 niveaus onder de grond, wat hen een "unieke" smaak en een bloeiende korst geeft. Sinds meer dan 11 jaar zijn al hun kazen ook verkrijgbaar in "BIO".
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play