Frankrijk, Auros
... Chèvre Brebis tome 4 kg en tommette 600g. We bieden ook Saint Nectaire, Comté, natuur brie en truffel brie, boerderij-yoghurt, schapen-yoghurt, verse boerenroom, kwark, rauwe melk Emmental geraspt, enzovoort.... Aarzel niet om ons om onze complete catalogus en prijzen te vragen.
Portfolio (31)
Frankrijk, Montmorot
...Deze Comté kaas, gemaakt van volle melk voor een soepelere, meer doorlatende textuur zonder gaten. De kazen met deze labels rijpen van 18 maanden tot 3 jaar in de kelder. Gericht op liefhebbers van elegante, krachtige Comté kaas... Deze kazen worden uitsluitend gemaakt van grasmelk, wat betekent dat de kuddes in de zomer (van mei tot november, afhankelijk van de jaren) grazen in de weiden van de Franche Comté. Winterproducties, wanneer de...
Portfolio (18)
Frankrijk, Marseille
... die gluten bevatten.","INGRÉDIENTS":"INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde room (99,40%) en gepasteuriseerde melk (0,50%) - Alle van Italiaanse oorsprong. Zonder toegevoegde conserveermiddelen.","OGM":"GGO (Reg.1830 / 03) Het product is VRIJ VAN GGO: vervaardigd zonder ingrediënten afgeleid van genetisch gemodificeerde organismen.","MODE D'EMPLOI":"GEBRUIKSAANWIJZING: Klaar om te eten (ready-to-eat); te consumeren binnen 3 dagen na opening.","CORRECTEUR D'ACIDITÉ":"ZUURREGELING: Monohydraat citroenzuur voor voedingsmiddelen - E330 (0,10%)","NOM DU PRODUIT":"PRODUCTNAAM: MASCARPONE"}...
Portfolio (9)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...bloemkool*(55%), aardappel*, cantal* AOP (rauwe melk van koe)(15%), zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen), water, zonnebloemolie*, uien*, zout, rijstmeel*, curry* (0,2%), kurkuma*, gember*, koriander*. *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op verse boterhammen, om te combineren met groentesticks of grissini. U kunt uw boterhammen ook...
Portfolio (37)
Frankrijk, Sète
...De mozzarella die voor dit recept wordt gebruikt, komt uit de regio BOJANO, waar de meest gerenommeerde zuivelfabrieken zich bevinden voor de productie van de meest geliefde mozzarella's onder Italianen en kenners. BOJANO is inderdaad beroemd om zijn productie van hoogwaardige kaas, en vooral om zijn mozzarella FIOR DI LATTE (bloem van melk), verse gepasteuriseerde koemelkkaas die uitsluitend met...
Portfolio (42)
Populaire landen voor deze zoekterm