• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • chocolade amandelen

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Chocolade amandelen

Fabrikant/producent
  1. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    NOUGAT DIANE DE POYTIERS staat in het hart van het Franse vakmanschap, gespecialiseerd in de productie van uitzonderlijke nougat die de geschiedenis en de voorouderlijke knowhow van Montélimar, de onbetwiste hoofdstad van de nougat, huldigt. Onze producten: We bieden een assortiment nougat, van de klassieke noga uit Montélimar, rijk aan amandelen en honing, tot de biologische Nougat, bedoeld voor wie de voorkeur geeft aan producten uit de biologische landbouw. Onze Chocolade Nougat en Petits Nougats vatten perfect het evenwicht tussen traditie en innovatie, terwijl de zachte Noga een onvergelijkbare zachte textuur biedt. Liefhebbers van authenticiteit zullen verleid worden door onze ambachtelijke noga en onze ambachtelijke Calissons, die de ziel van ons vakmanschap belichamen. Onze toewijding aan vakmanschap betekent een nauwgezette aandacht voor details, van de selectie van de beste ingrediënten, zoals Montélimar chocolade amandelen, tot de delicate bereiding van elk stuk snoepgoed. We breiden ons assortiment uit met zoetwaren en snoepgoed, zowel chocolade als niet-chocolade, en een unieke spread die uw ontbijt omtovert tot een moment van pure verwennerij. Doe mee aan deze culinaire ervaring en laat u meevoeren door de rijkdom van ambachtelijk Frans gebak.

  2. MAISON CRAQUELIN - BISCUITS ARTISANAUX

    Frankrijk

    MAISON CRAQUELIN, een Franse ambachtelijke koekjesfabriek, maakt 100% natuurlijke koekjes op basis van Franse boter, Franse bloem en eieren van Franse kippen gekweekt in de open lucht. Onze koekjes zijn zonder kleurstoffen, zonder conserveringsmiddelen en zonder additieven. Onze koekjes zijn 100% ambachtelijk en met de hand gemaakt: anijskoekjes, koekjes met oranjebloesem, sinaasappelkoekjes, zandkoekjes met citroen en maanzaad, koekjes met rozijn, koekjes met vijg, chocolate chips cookies, en chocolate chips cookies met witte chocolade, amandelen en abrikoos.

  3. ECO BISCUITS

    België

    Bij ons is "eco" geen slogan, maar een doelbewuste keuze om gezond lekkere producten te maken. Eco biscuits biedt je een productgamma aan met een natuurlijke samenstelling, gezoet met graan- en vruchtenstropen. Producten : Bio Snack Amandel, Bio Snack Choco Noten, Bio Snack Choco Sinaas, Bio Snack Choco, Bio Snack Kokos, Bio Snack Muesli, Bio Snack Noten, Bio Snack Vijgen, Bio Snack Vruchten, Spelt Amandel, Spelt Chocolade, Spelt Muesli.

  4. GRANOLA DI LAURA

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    De Granola di Laura wordt vervaardigd in ons atelier te Parijs met gezonde ingrediënten. Het wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en is vegan. Ons recept voor Granola bevat cornflakes, noten, kokosolie en agavesiroop. Ik wilde een ander recept creëren, een recept dat mijn persoonlijkheid weerspiegelt. In plaats van havervlokken, koos ik voor natuurlijke, biologische en vooral lekker knapperige cornflakes! Een perfecte gelegenheid om een moment voor zichzelf te nemen, te genieten en volop energie op te doen dankzij een reeks smaken die je meevoeren naar Corsica, mijn geboortestreek, waar ik op zoek ga naar de beste lokale smaken. Wij bieden tevens paneermeel met korrelgrootte 2.0 met een vleugje Corsicaanse smaken zoals tijm, rozemarijn, kattenkruid en hazelnoten uit Cervione, om een krokante twist aan je gerechten te geven!

  5. NOUGAT TOLLERON

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    De nogafabriek TOLLERON, gevestigd in het prachtige dorp CRESTET in de Vaucluse is gespecialiseerd in de vervaardiging van zachte noga volgens ambachtelijke knowhow. Wij vervaardigen onze noga op ambachtelijke wijze met de hand en wij bieden tal van smakelijke nogarecepten. Wij selecteren onze ingrediënten met zorg. Wij bieden u een ruimte keuze overheerlijke soorten noga. U kunt onze smaakvolle noga online bestellen op onze website.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. MASONI PIETRO SRL

    Italië

    Verified by europages badge

    Het bedrijf MASONI PIETRO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren paaseieren van chocolade, cantuccini, en cantuccini met amandelen. Het is gevestigd in Colle Di Val D'elsa, Italië.

  2. LA FABBRICA DEL PANFORTE

    Italië

    Verified by europages badge

    Het bedrijf LA FABBRICA DEL PANFORTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed zonder chocolade, cantuccini, cantuccini met amandelen, en Snoepgoed zonder chocolade. Het is gevestigd in Sovicille, Italië.

  3. AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES

    Spanje

    Klein familiebedrijf voor de productie van turron en marsepein, continue productie het hele jaar door volgens traditionele methoden. Het is eveneens mogelijk om ter plaatse zijn kenmerkende producten te proeven terwijl tegelijkertijd de fabricage wordt bewaakt met producten van uitstekende kwaliteit.Onze TURRONS en MARSEPEIN worden altijd op een traditionele manier bereid.Onze specialiteiten zijn onder andere: harde en zachte turrón, met chocolade, guirlache (een soort noga). Turrón met drie smaken, hard met amandelen.

  4. KADZAMA D.O.O.

    Slovenië

    Wij ontwerpen eenvoudig te gebruiken apparatuur voor boon-tot-reep productie. KADZAMA is een onderneming opgericht in 2012 en geleid door een cholocatier, Dmitry Mateychik. De door ons ontwikkelde producten zijn gebaseerd op zijn ervaring als ambachtsman en ondernemer en op feedback van chocolatiers uit de hele wereld waarmee wij samenwerken. Wij zijn er om te ontdekken met welke problemen chocolatiers geconfronteerd worden en wij bieden technologische oplossingen om hen de mogelijkheid te geven hun beste producten te maken. Nu beslist u hoe lekker uw chocolade is. De smaak beïnvloedt u zelf alleen. KADZAMA apparatuur is geschikt voor: •Chocolade (van bonen en cacaomassa); •Notenpasta; •Hummus, urbech en andere pastavormige snacks; •Meel van harde ingrediënten — (boekweit, rijst, erwten, enz.) •Water, papaver, amandelen, melk op cederbasis. Het belangrijkste is dat onze apparatuur een hulpmiddel is voor uw verbeeldingskracht. Wat zou u zeggen van suikervrije of emulgatorvrije chocolade? Of van chocolade met gezonde bioadditieven? — U beslist zelf!

  5. DRAGEES REYNAUD

    Frankrijk

    Met chocolade omhulde specialiteiten (puur, melk, nogacrème, karamel, truffel…) en sierparels (zilver, goud, meerkleurig, gevuld met suiker of chocolade), chocoladehartjes meerkleurig. Wij werken met geselecteerde amandelen: Avola, amandelen uit Frankrijk en Spanje gekozen voor de originaliteit van hun smaak. Wat betreft onze specialiteiten met chocolade, deze maken we met extra fijne chocolade. De grondstof voor onze chocoladedragees is op basis van cacao 70%.

  1. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Het bedrijf LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, Noga, chocolade, en amandelen. Het is gevestigd in Stockelsdorf, Duitsland.

  2. QUEEN'S CHOCOLATE

    België

    Het bedrijf QUEEN'S CHOCOLATE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren pralines, paaseieren van chocolade, ambachtelijke chocolade, en geroosterde amandelen. Het is gevestigd in Hermalle-Sous-Argenteau, België.

  1. NOUGATERIE DU PONT D'ARC

    Frankrijk

    Het bedrijf NOUGATERIE DU PONT D'ARC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed zonder chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, zachte noga, noga met amandelen, honing, en Noga. Het is gevestigd in Vallon Pont D'arc, Frankrijk.