• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • iso 9001-2015

Resultaten voor

Iso 9001-2015

DuitslandLeipzig en Saksen
  1. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Uw competente en betrouwbare technologiepartner voor automatisering in de machinebouw. Bräuer Systemtechnik GmbH is een middelgroot bedrijf uit het zuidoosten van Duitsland. Als een ervaren en betrouwbare systeemleverancier zijn we naast de auto-industrie ook bekend in de voedingsindustrie en op het gebied van medische technologie. Ons ingenieursbureau biedt de beste voorwaarden voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige productoplossingen op het gebied van weerstandslassen en transportbandtechnologie. Op maat gemaakte oplossingen voor elektrodenverwerking en automatisering van lasprocessen maken net zo goed deel uit van ons productportfolio als op maat gemaakte kleine transportsystemen. Al meer dan 10 jaar is ons kwaliteitsmanagement gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015, in 2016 heeft het bedrijf met succes het milieubeheer geïntroduceerd en gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001: 2015.

  2. FLEXOMAT GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Flexomat GmbH is een gerenommeerde fabrikant van compensatoren, metalen balgen en metalen slangen.De oprichters houden zich sinds 1975 bezig met bovengenoemde producten in alle realisatiefasen. Metalen balgen en compensatoren worden volgens beproefde technische regels en methoden berekend en met CAD geconstrueerd. Door een PPS-systeem georganiseerd, worden de producten op hoogmoderne snij-, omvorm- en lasmachines gefabriceerd. Als fabrikant is Flexomat gecontroleerd en erkend volgens de AD-2000 folder HPO, TRD 201 en DIN EN ISO 3834-2 en gecertificeerd door TÜV SÜD evenals GL en DVGW. Flexomat heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015.

  3. CREATIVE VERPACKUNGEN SCHÖNHERR GMBH

    Duitsland

    Het team van Creative Verpackungen Schönherr GmbH creëert product- en verpakkingsoplossingen voor veel industriële sectoren en vervaardigt individuele verpakkingen of technische producten met behulp van het thermovormproces.Vormbare kunststoffen zoals PET worden gebruikt; PS, PP en PVC als nieuw of geregenereerd. Productie en administratie vinden uitsluitend plaats op de locatie in Reinsberg / OT Burkersdorf, tevens het hoofdkantoor van het bedrijf De tevredenheid van onze klanten bepaalt alle maatstaven voor ons handelen.kwaliteitsvervulling, betrouwbaarheid en eerlijkheid in commerciële transacties zijn onze leidende principes.Met certificering volgens DIN EN ISO 9001: 2015 bevestigen wij onze kwaliteitsnormen.

  4. DÖBELN ELEKTROWÄRME GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Het bedrijf DÖBELN ELEKTROWÄRME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische radiatoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren stroomverwarming, Inschroefverwarmingselementen, verwarmingspatronen, en gestanste onderdelen. Het is gevestigd in Döbeln, Duitsland.