• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • iso 9001-2015

Resultaten voor

Iso 9001-2015

DuitslandFrankfurt am Main en Hessen
  1. JOSEF MACK GMBH & CO.KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Snel, flexibel, op maat: Van de windturbine tot de portaalkraan, van de DC-motor tot de computertomograaf: De hoogwaardige koolborstels en carbonhouders van MACK zijn te vinden in tal van toekomstige markten en geavanceerde toepassingssystemen voor de lineaire en radiale krachtoverbrenging. Mogelijke oplossingen voor uw ideeën: Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw of heel bijzonder systeem voor krachtoverbrenging? We ondersteunen u vanaf het begin met koolborstels en koolborstels.Wij voeren vrijwel alle in-house bewerkingen uit en maken "uw" systeem snel en eenvoudig mogelijk. Middelgrote bedrijven in de lift: Opgericht in 1948, geworteld in Grünberg in het centrum van Hessen, toegewijd aan duurzaamheid: MACK is een onafhankelijk familiebedrijf met slanke structuren en een geavanceerd kwaliteitsmanagement, gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015.Wij denken op de lange termijn en streven naar een gezonde ontwikkelings- en groeistrategie.

  2. GEORG NIEDER E.K.

    Duitsland

    Wij zijn een middelgrote fabrikant van gedraaide en gefreesde onderdelen van kunststof en metalen.Daarnaast vermalen we plastic staafjes. Het bedrijf is opgericht in 1920, en wordt als familibedrijf al 3generaties geleid en geeft ongeveer 36 werknemers in dienst. Omdat we al sinds het begin met plastic snijden, kunnen we onze klanten een hoog niveau van expertise bieden. Het spreekt voor zich dat de verwerking van non-ferrometalen, staal en roestvrij staal net zo natuurlijk is.Wij leveren alle takken van industrie en zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015. Technisch advies, concurrerende prijzen, hoge productkwaliteit en stipte levering zijn essentiële criteria voor ons om aan de vereisten van onze klanten te voldoen.

  3. DREYER SYSTEM GMBH

    Duitsland

    DREYER SYSTEM GmbH werd op 17.10.1977 met zijn hoofdvestiging in Hamburg opgericht. Op 01.04.2000 werd het DREYER SYSTEM door de enige eigenaren vandaag, Jochen Erhardt en Ingo Schmidt, overgenomen. Tot aan de overname lag de focus van de zakelijke activiteiten op de distributie van thermodrukkers, kaartlezers en andere input en output units. Vanaf april 2000 is de focus op klantspecifieke eisen consequent uitgebreid; zijn de zuivere distributie-activiteiten geleidelijk teruggebracht, om de toegevoegde waarde van het bedrijf te verhogen. In 2004 werden de activiteiten uitgebreid met "warmtebeheer".Het DREYER SYSTEM is volgens ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Klanttevredenheid vormt de kern van onze doelstellingen.Om dit doel te bereiken, heeft het de samenwerking nodig van alle betrokken partijen.Om deze te stimuleren is het onze verantwoordelijkheid het noodzakelijke klimaat hiervoor te creëren.

  4. HYDROFLEX GROUP GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Hoge prestaties voor schonere cleanrooms.Speciale reinigingsoplossingen ontwikkeld in Duitsland. Hydroflex is een toonaangevende leverancier en fabrikant van cleanroomreinigingssystemen.Onze speciale productoplossingen voor handmatige reiniging en desinfectie helpen dagelijks deeltjes en ziektekiemen in cleanrooms te beheersen en te elimineren - in meer dan 50 landen wereldwijd. Onder onze gevestigde productmerken PurMop® en PurWipe® ontwikkelen en verkopen wij gecertificeerde poetsystemen en doeken voor alle toepassingen in cleanrooms en gecontroleerde omgevingen. Dankzij onze voortdurende innovatie en productontwikkeling, een duidelijke focus op allesomvattende service en ons gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem, vertrouwen gerenommeerde bedrijven uit industrieën zoals farmacie, medische producten, micro-elektronica, optica en nog veel meer op ons. Met ons wereldwijde verkoopnetwerk, gevestigde productiefaciliteiten en deskundige kennis op het gebied van cleanroomhygiëne staan ​​wij tot uw beschikking.

  5. UNIVERSAL HYDRAULIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Innovatieve systemen bepalen de markt van morgen. Op basis van dit principe ontwerpt Universal Hydraulics, met meer dan 35 jaar ervaring, hydraulische systemen, koelsystemen en warmtewisselaars die wereldwijd worden gebruikt in alle toepassingsgebieden.Onze warmtewisselaars zijn niet alleen standaard beschikbaar, maar kunnen ook individueel op uw toepassing worden afgestemd , De berekening wordt gemaakt door een nauwkeurig berekeningsprogramma, de tekening is in 3D.Tijdens de productie worden de warmtewisselaars tot 5 keer getest.De koelprestaties kunnen op onze prestatietestbank worden bewezen. Met een hydraulisch of koelsysteem krijgt u een kant-en-klaar systeem van één leverancier.We nemen niet alleen het ontwerp en de productie over, we assembleren ook het complete systeem en zetten het in bedrijf.Alle systemen worden vóór levering getest op functie en verwerking en voorzien van een uitgebreide documentatie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. WEISS UMWELTTECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Experts over de hele wereld. Onze oplossingen worden over de hele wereld gebruikt bij onderzoek en ontwikkeling, maar ook bij de productie en kwaliteitsborging van allerlei producten. Onze experts in 22 bedrijven staan voor u klaar in 15 landen en zorgen voor uw optimale ondersteuning en een hoog niveau van operationele beveiliging van uw systemen. De Weiss Technik-bedrijven zijn onderverdeeld in twee divisies: de business unit Environmental Simulation en de business unit Air Solution. Weiss Umwelttechnik is een van de meest innovatieve en belangrijke fabrikanten van milieusimulatiesystemen. Met onze testsystemen kunnen verschillende omgevingsinvloeden over de hele wereld en zelfs daarbuiten in de tijd worden gesimuleerd. Of het nu gaat om temperatuur, klimaat, corrosie, stof of gecombineerde stresstests: Wij hebben een passende oplossing. Wij leveren systemen in alle maten, van serieversies tot klantspecifieke, proces-geïntegreerde systemen

  2. E.S. ELECTRONIC SERVICE GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    E.S. Electronic Service GmbH produceert en verkoopt klantgerichte oplossingen over de hele wereld. Daarbij concentreren we onze middelen op elektronische componenten, materialen met een focus op CEM-afscherming, warmtegeleiding, evenals geluidsfilters en absorptiemiddelen. Op maat gemaakte producten volgens individuele specificaties voor klantspecifieke toepassingen, gefabriceerd met behulp van de nieuwste technologie, zijn onze prioriteit. Om aan de vraag van onze klanten naar hoogwaardige producten te voldoen, gaan we altijd op nieuwe manieren te werk en nemen we de nieuwste kennis en technieken op in de productieprocessen. 25 jaar ervaring op deze competentiegebieden, gekwalificeerd advies en toepassingsondersteuning voor onze klanten, professionele / bekende samenwerkingspartners en de focus op innovatie en vooruitgang zijn de bouwstenen van ons succes. We zijn gecertificeerd en voldoen aan de kwaliteitsnormen volgens DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001: 2

  3. POLYNEO GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Het bedrijf POLYNEO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren plantaardige extracten, polyamide, en polycarbonaat. Het is gevestigd in Frankfurt Am Main, Duitsland.

  4. SOJITZ SOLVADIS GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Het bedrijf SOJITZ SOLVADIS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeermiddel, amaril, en titaniumdioxide. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.