Frankrijk, Laissac
...de charcuterie kan enkele maanden in een kast bewaard worden. Pop en het is klaar! Gewoon een Popine openen naar wens! Voor en na opening: Bewaren op kamertemperatuur. Aangezien de charcuterie in de Popines zonder conserveermiddelen is, wordt aangeraden deze snel na opening te consumeren. Petit Pont rood: Druivenras 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Cadeaubox gemaakt in een zwarte magnetische doos OF een kraft verpakking, afhankelijk van de beschikbaarheid. Herkomst: Laissac, Aveyron...
Portfolio (29)
Frankrijk, Sarrola-Carcopino
...Le Figatelli van het Eiland van Schoonheid is gemaakt van lever, nek en buikvlees van varkens die minimaal 21 dagen rijpen. Elk stuk weegt ongeveer 250g en heeft een lengte van 20cm. Verpakking: karton van 10kg voor ongeveer 40 stuks Bewaring: maximaal 18°C Houdbaarheid: 65 dagen...
Portfolio (8)
België, Woluwe-Saint-Pierre
...Bij M-S services vindt u een verscheidenheid aan aantrekkelijke keuzes, zoals mals lam, kwaliteitsvlees, halal opties, smakelijke konijn, eersteklas schapenvlees en premium varkensvlees. Wij zetten ons in om u vleesproducten van de hoogste kwaliteit te bieden die aan alle smaken voldoen. Ontdek het verschil met onze uitzonderlijke selectie van vlees en vleeswaren.
Portfolio (4)
Frankrijk, Soreze
...Droogkast voor vleeswaren met een capaciteit van 700 l, gemaakt van roestvrij staal AISI 304 18/10. Hiermee kunnen vleeswaren onder optimale omstandigheden worden gedroogd en bewaard. Bipolaire schakelaar en digitaal bedieningspaneel met 3 programma's, waarmee de temperatuur en luchtvochtigheid tijdens de verschillende droogfasen kunnen worden ingesteld. Voorzien van drie paar zijbanden om de...
Portfolio (195)
Frankrijk, Rungis Cedex
...BUISSON is groothandel in delicatessen en vleeswaren. Fijne delicatessen Delicatessen België Delicatessen Corsica Delicatessen Spanje Delicatessen Frankrijk Delicatessen Italië Delicatessen Zwitserland...
Frankrijk, Auros
... met ham uit Bayonne, chorizo in natuurlijke darm met zijn bloem, perchesausage, opgerolde buik (Franse pancetta) en platte buik. We maken ook gekookte charcuterie: huisgemaakte knoflookworst, Baskische paté met Espelette-peper, onze beroemde grootmoeders paté (met cognac, crème fraîche en kleine champignons), gekookte ham, Béarnaise vleesbloedworst, galabar bloedworst en vleesbrasse bloedworst, en terrine van varkenspoot. Bovendien produceren we gemarineerde vleessoorten om te grillen, zoals onze beroemde grillham op Lomo wijze en verse worsten.
Portfolio (31)
Frankrijk, Pessac
Siendas brengt de producenten van Sardinië in contact met kopers van over de hele wereld. Ons platform stelt producenten in staat om tegen een eerlijke prijs te verkopen zonder tussenpersonen. De wens van Siendas is om producenten een eerlijke beloning voor hun werk te bieden, maar ook om eindconsumenten producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Op onze site is het mogelijk om te combineren, éé...
Portfolio (8)
Frankrijk, Carquefou
Het huis Quillard tekent met talent en oprechtheid producten "huis" die voldoen aan de nieuwe verwachtingen: traditie, vakmanschap en authenticiteit. Elke productlijn is uitsluitend afkomstig van grondstoffen die zijn geselecteerd op basis van specificaties en wordt verwerkt volgens een traditioneel proces. De charcuterie: * Ham: Ham uit Vendée op traditionele wijze IGP, rauwe ham gerookt op tra...
...Halal rundvlees fuet, ambachtelijk vervaardigd in Andalusië. Gedroogd en gerijpt volgens de bergwinden. Verkoop per stuk / doos / pallet...
Portfolio (4)
België, Nivelles
...Kwaliteitsvlees in bulk en zelfbediening...
Portfolio (6)
Frankrijk, Castelnaudary
Le Coustelous is trots om u zijn gastronomische producten uit het Zuidwesten aan te bieden, met bijzondere aandacht voor de beroemde cassoulet van Castelnaudary. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met lokale producenten om u het beste te bieden. Wij exporteren onze producten naar Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, naar delicatessenwinkels, wijnha...
Portfolio (37)
Tunesië, Tunis
...lijnen voor de vleeswareninstallaties en -apparatuur vleesmolens - Slagerij en vleeswaren - machines en materiaal slachthuizen en vleeswarenindustrieën - machines en apparatuur lijnen voor de vleeswaren installaties en apparatuur voor vleesverwerking vleesmolens lijnen voor de vleeswaren productielijnen voor hammen Machines voor de vleesverwerking...
Portfolio (35)
...Chopfit Snijhulp voor worst en paté.
Portfolio (19)
Frankrijk, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Uit Frankrijk, Spanje of Italië biedt Le Delas een ruime keuze aan charcuterie: van de beroemde hele Pata Negra tot kant-en-klare gesneden hammen, en niet te vergeten terrines, worstjes en andere gekookte of gerookte vleeswaren...
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
...Witte & milde mosterd, met een subtiele scherpte en een mooie frisheid dankzij de ciderazijn uit Normandië. De textuur is fijn, glad en romig. Deze mosterd kan koude vleeswaren, charcuterie, koude vis en zelfs schelpdieren en schaaldieren op smaak brengen. Het zal een originele toets geven aan uw recepten voor gevogelte, vis en vinaigrettes. Als condiment zal het frisheid brengen aan uw boterhammen en sandwiches. Afmetingen: 6cm (d) x 9,5cm (h) Netto gewicht: 195g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Ploufragan
...De inspanningen van de productie hebben geleid tot specificaties voor de verwerking tot gekookte en verse vleeswaren: worst, paté en ham. Verschillende bedrijven die bekend staan om hun vakmanschap maken deel uit van de Fermiers d’Argoat: BIGARD in Quimperlé (29), TALLEC in Bannalec (29), Jean Stalaven in Hillion (22), Maîtres Jacques in Rennes (35), Charcuterie du Blavet in Kervignac (56), ABC Industries in Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) en Herta in Illkirch (67).
Bijpassende producten
Charcuterie
Charcuterie
Andere Producten
EIEREN
EIEREN
Portfolio (4)
Frankrijk, Marseille
... Italiaanse sauzen: Pesto Genovese AOP… Regionale/AOP-specialiteiten met gecertificeerde Italiaanse producenten. Meerdere formaten en verpakkingen: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Leveringen van verse en diepgevroren producten door heel Frankrijk. Meerdere leveringen per week. Biologische Italiaanse producten. IFS broker en Eco-certificering. Groothandel in Italiaanse producten alleen voor professionals: groothandelaars, distributeurs, restaurateurs, delicatessenwinkels, industrieën, GMS.
Portfolio (9)
Frankrijk, Laguiole
...Onze producten worden vervaardigd door onze Meester Ambachtsman en zijn team. De grondstoffen zijn allemaal van Franse oorsprong. De vaardigheden en het vakmanschap van La Drosera Gourmande hebben geleid tot het vertrouwen van zijn klanten en het behalen van talrijke prijzen op nationaal niveau. Ook dit jaar heeft onze hele eend foie gras in blik de Gouden Medaille gewonnen op de Concours Général Agricole in Parijs.
Portfolio (2)
België, Sint-Niklaas
Cock’s Vleeswaren is een Belgische top 3 producent van fijne vleeswaren (BBQ, charcuterie, ...), salades en kant-en-klare gerechten.
België, Andenne
.../fondue -Vleeswaren en gesneden charcuterie -Gemarineerde olijven -DIPS/crackers -Aziatische en etnische hapjes -Smeersels en tapenades -Spaanse tapas -Griekse specialiteiten -Samosa's -….. Onze verwerkings- en verpakkingslocatie, gelegen in het hart van België, voldoet aan alle geldende voedselnormen en is al meerdere jaren gecertificeerd IFS+ en BIO. Onze producten worden voornamelijk aangeboden in...
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Spanje, Cumbres Mayores
... zijn vleeswaren, en in het bijzonder de Pata Negra ham. Balkis Gourmet heeft de eerste natuurlijke Halal droogruimte ter wereld gecreëerd voor de rijping van al zijn producten. Deze 'Bodega' maakt het mogelijk om onze vleeswaren op traditionele wijze te drogen door de wind van de nabijgelegen bergen. Gemaakt volgens traditionele ambacht, hebben de producten van Balkis Gourmet als bijzonderheid dat...
Spanje, Cassà De La Selva-Girona
Specialisten in eendbereidingen. Eendenfoie gras. Delicatessenproducten. Charcuterie en gekookte gerechten. Vlees, schouder en gekookte vleeswaren. Gevogelte en patés. Eend-specialiteiten. Geroosterd vlees.
België, Alken
...SCHEPERS is al driekwart eeuw een gerenommeerd producent van fijne vleeswaren, gespecialiseerd in gepekelde en gerookte charcuterie van de beste kwaliteit.  Onze absolute topper is de filet d'Anvers extra, runderrookvlees. Al onze producten zijn doorspekt met vakmanschap en passie. Oude ambachtelijke recepten worden hier gecombineerd met verse grondstoffen en de modernste productiemethodes en...
België, Lovendegem
...Een indrukwekkend gamma kwaliteitsvolle fijne vleeswaren! Imperial Meat Products is een leidinggevende speler in de Belgische vleesindustrie en beschikt over een compleet assortiment salami's, rauwe en gekookte hammen, gevogelteproducten, kookwaren en paté's. Imperial ontwikkelt fijne vleeswaren voor de slager-traiteur en brengt met de grootste zorg smakelijke, voorverpakte charcuterie en worstwaren op de markt. Onze merken : Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Frankrijk, Scherwiller
FESIA is een bedrijf gevestigd in Scherwiller. Het biedt benodigdheden en apparatuur voor de voedingsindustrie. Het distribueert materiaal voor de slagerij, de charcuterie, de triperie en de industriële vleeswaren: hoogsnelheidssnijmachines voor gekookt vlees, voor de voedingsindustrie, rookinstallaties voor vlees, meubilair voor de horeca: verwarmde presentatie meubels voor voedsel, metalen...
Luxemburg, Ehlerange
...Opgericht in 1985, is de Société Artisal & Kern, gespecialiseerd in het snijden en leveren van verse en vacuümverpakte vleeswaren, charcuterie en diepvriesproducten, een betrouwbare partner voor alle professionals in de horeca. Ook gespecialiseerd in de handel in gevogelte en in de productie en aankoop van charcuterie, zorgt ons bedrijf bovendien voor dagelijkse leveringen in het hele Groothertogdom Luxemburg en in enkele aangrenzende Franse, Belgische en Saarbrückse regio's.
Spanje, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Grote selectie van vlees Allemaal van topkwaliteit en hebben strikt voldaan aan alle sanitaire controles, bevestigd door CE-certificering. Thuisbezorgservice voor de industrie. Wij hebben eigen vlees van: - Lamsvlees. - Recent lamsvlees en lamskoteletten. - Kalfsvlees, geit, varkensvlees. - Speenvarken, diverse charcuterie. Groothandel in vlees. Koelopslag en snijzaal. Vleeswarenfabriek. Distributie naar hotels, restaurants, scholen en instellingen.
België, Koekelare
...Koekelare West-Vlaanderen is de uitvalsbasis van 't Houtlandt, een producent en leverancier van fijne vleeswaren. Vanuit deze groothandel worden slagers in Oost- en west-Vlaanderen voorzien van hun charcuterie, het meeste wat hier wordt verkocht is gemaakt in eigen huis.
Populaire landen voor deze zoekterm