Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Pure chocolade 66% van niet-EU herkomst (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), 23,08% hazelnoot. Voedingswaarden per 100g: Energie 2294Kj, 552Kcal, vetten 42g, waarvan verzadigde vetzuren 19g, koolhydraten 36g, waarvan suiker 26g, eiwitten 7,5g, zout 0,02g.
Portfolio (109)
Duitsland, Bad Bentheim
... bewerkt zijn. Cacaonibs zijn rijk aan antioxidanten die bijdragen aan een gezond hart en bloedvaten. Vanwege het hoge gehalte aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, ijzer, calcium, magnesium, B-vitaminen en vitamine C en E, kan dit product terecht een superfood worden genoemd. Rauwe, biologische cacaonibs zijn vrij van toegevoegde pesticiden, suiker en vet. Rauwe cacao bevat mineralen en sporenelementen zoals koper, zink, mangaan, magnesium en chroom. Hoe gebruik je cacaonibs? De rauwe cacaonibs zijn gemakkelijk te verwerken in smoothies, koffie, desserts, yo…...
Portfolio (549)
Frankrijk, Talant
... cacaoboter in de chocolade. Dit hangt af van de temperatuur waarop de chocolade wordt bewerkt. Als u uw chocolade op de klassieke manier smelt, bij ongeveer 40°C, en deze laat afkoelen, zult u geen glanzend resultaat krijgen. De factoren die een rol spelen bij het tempereren van uw chocolade zijn: tijd, temperatuur en beweging. Om een glanzende chocolade te verkrijgen, moet u een specifieke techniek...
Portfolio (192)
Italië, Bronte
...400 gram witte chocolade bewerkt met pure pistachepasta, een elegante en evocatieve doos, elk jaar een andere en aantrekkelijke verrassing. Het paasaanbod van Bacco voor groot en klein. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, melkpoeder, pistachepasta 10% (geroosterde en verfijnde pistachenoten, chlorofyl E141, curcumine E100), wei-eiwitpoeder, emulgator: sojalecithine, vanille-extract.
Portfolio (56)
...Voor Chocolate Cube is chocolade een passie die al meer dan 20 jaar duurt! Voor onze creaties selecteren we de beste ingrediënten om u een echte authenticiteit te garanderen. Belgische chocolade van zeer hoge kwaliteit, echte boter die op kamertemperatuur is bewerkt, verse room, afwijzing van kunstmatige aroma's, pralines, ganaches, artistiek vervaardigde nougats, alles is doordacht voor uw...
Oostenrijk, Seitenstetten
... zich buiten de bakkerij zeer succesvol bezig met grafisch ontwerp. Dit betekent dat hij de kunstwerken van Ilona digitaliseert en bewerkt voor drukwerk of de website ontwerpt. Zo kunnen de twee heel gemakkelijk inspelen op individuele klantwensen, wat natuurlijk ook kosten bespaart, aangezien in hetzelfde huis hoogwaardige chocolade en het bijpassende ontwerp worden vervaardigd.
Turkije, Istanbul
...Wij zijn producenten van chocolade gevestigd in Istanbul, Turkije. Wij bieden u chocolade van zeer hoge kwaliteit. Onze grondstoffen worden geïmporteerd uit België van een van de beste Belgische leveranciers, bewerkt volgens internationale kwaliteitsnormen en onze fabriek is gecertificeerd volgens ISO 9001-2008 & ISO 22000-2005.
Duitsland, Dietzenbach