België, Seneffe
37km
...De chocoladeglazuur maakt deel uit van ons assortiment warme glazuren. Het is samengesteld uit Belgische donkere couverture chocolade (10%) en cacaopoeder (9%), volgens een traditionele ambachtelijke recept. Dankzij de specifieke viscositeit kunt u gemakkelijk een dunne laag creëren met een perfecte en glanzende chocoladelaag. Klaar voor gebruik na verhitting tot 40-50°C/104-122°F (afhankelijk...
Portfolio (9)
België, Bruxelles
6km
...Ontdek deze heerlijke chocoladeparels! Ze bestaan uit een romige vulling en een dunne laag chocolade die de vulling omhult. Ze proeven is ze adopteren. Bij België Gourmand vindt u alle variëteiten van parels, van de meest chocoladeachtige tot de meest fruitige! Laat u verleiden door de verschillende smaken zoals de parels met praliné, kokosnoot, framboos, tiramisu, banaan, sinaasappel...
Portfolio (4)
België, Bruxelles
4km
...Confiserie Certin is een familiebedrijf sinds 1963 dat als enige passie de liefde voor het vak heeft. Elk product is gemaakt en wordt nog steeds bedacht met respect voor de traditionele recepten, terwijl we ook aandacht hebben voor de hedendaagse smaken. We kiezen onze grondstoffen met de grootste zorg, waarbij we zowel letten op hun herkomst als op hun kwaliteit. We vervaardigen op traditionele wijze, in koperen ketels, fruitpasta's en pralines met ambachtelijke likeuren. We hopen dat u net zoveel plezier zult beleven aan het proeven van onze creaties als wij hebben gehad bij het maken ervan.
België, Lebbeke
18km
...Barry Callebaut is 's werelds grootste chocoladefabrikant. Barry Callebaut's klantenbestand bestaat uit multinationals, nationale merkproducten en ambachtelijke gebruikers van chocolade (chocolatiers, patissiers, bakkers en cateraars). Naast de fabricage doet het bedrijf ook onderzoek naar chocoladerecepten: in de afgelopen jaren hebben zij bijvoorbeeld tandvriendelijke chocolade gelanceerd: chocolade met een hoog niveau van antioxidanten (verkocht onder de merknaam Acticoa).
België, Wauthier-Braine
19km
Wij maken sinds 1964 ambachtelijke Belgische chocolade van hoge kwaliteit. Choc And Co is een familiebedrijf dat bijna 50 jaar geleden onder de naam Arosa is opgericht, in de kleine fabriek nabij het familiehuis. Vandaag de dag zijn we een team van bijna 30 mensen dat op 2 locaties werkt. Klein en dynamisch, maar groot genoeg om een verschil te maken. Als symbool van de Belgische identiteit...
België, Gent
46km
Wij maken heerlijke ambachtelijke confituren en chocoladepasta’s Familiebedrijf ’Rabeko Products’ werd in 1997 opgericht voor de vervaardiging van artisanale confituren. Momenteel produceren wij 14 soorten artisanale confituren met suiker, 8 zonder suiker en 6 Extra Light Confituren met een zeer laag koolhydraatgehalte (4,9 kcal per 100 g). Al onze confituren zonder suiker en Extra Light...
België, Bruxelles
11km
Als artisanale chocolatier sinds drie generaties, maken we in familieverband een breed scala aan pralines. Een garantie voor kwaliteit in traditie en diversiteit van smaken.
België, Limal
27km
Het bedrijf bij Lio is gespecialiseerd in ambachtelijke patisserie en chocolaterie. Het biedt een breed scala aan pralines, taarten en gebak.
België, Hermalle-Sous-Argenteau
19km
...Wilt u zich onderscheiden en uw boodschap op een originele manier overbrengen? Zeg het dan met chocolade! De fijnste en meest heerlijke Belgische ambachtelijke chocolade wordt aan u aangeboden in een verpakking die speciaal voor u is ontworpen, om uw merkimago te versterken. Queen's Chocolate biedt u innovatieve smaken, producten en verpakkingen. Bijna alles is mogelijk! Onze creatieve afdeling...
België, Antwerpen
41km
DelRey is al meer dan 60 jaar een begrip voor de chocoladeliefhebbers in Antwerpen. Elke dag creëren topchocolatiers en -patissiers op ambachtelijke wijze in het eigen atelier exclusieve pralines, koekjes, patisserie en ijstaarten. DelRey realiseert pralines, entremets, macarons, ijs en ijstaarten, bruidstaarten en chocoladecreaties. ...
België, Wauthier-Braine
19km
...Ver weg van een simpele chocolademerk, is Café-Tasse een weerspiegeling van een levensstijl, luxe in zijn meest smakelijke vorm. Authenticiteit is een fundamentele waarde van het merk en de ambachtelijke traditie van de productie binnen ons familiebedrijf vormt zijn kracht. Onze chocolade is te vinden in de beste delicatessenwinkels, bij de branders, in 'art de vivre'-winkels van de meest gerenommeerde merken en natuurlijk in de beste hotels en restaurants en op luchthavens.
België, Evergem
50km
Reeds meer dan twintig jaar is Chocolaterie De Naeyer geliefd om haar ambachtelijke kwaliteitspralines. Het huidige assortiment bestaat uit een zestigtal soorten smakelijke pralines. Deze worden stuk voor stuk gemaakt met oog voor smaak en detail. Wat dacht u van een fantasie met speculaas of passievrucht. Of liever een oogstrelende creatie met marsepein en sinaasappel, of champagnetruffel? Niet...
België, Lokeren
31km
Opgericht in 1919. Produceert authentieke Belgische holle chocoladefiguren: Sintartikelen en kerstartikelen, paasfiguren, chocolade harten, biologisch gamma, referenties zonder toegevoegde suikers. Private label projecten. Combinatie van ambachtelijke stielkennis met frisse innovatieve aanpak.
België, Beauvechain
38km
...Palais Gourmands promoot en distribue ambachtelijke voedingsproducten of "delicatessen", met name op beurzen en ook in winkels. Hiervoor heeft "de leverancier van verfijnde smaken" de ambachtslieden geselecteerd die deze producten bereiden vanwege hun nauwkeurigheid en constante kwaliteitscontrole. Palais Gourmands biedt u de mogelijkheid om zelf uw pakket samen te stellen uit producten uit zijn assortiment of naar uw keuze.
België, Sint-Gillis-Waas
43km
Producent van chocoladeconfiserie op ambachtelijke wijze zonder bewaarmiddelen: een uitgebreid assortiment truffels, gechocolateerde hazelnoten en oranjerepels, studentenhaver, manons, zachte praline, marsepein, gevulde zoodiertjes, 30 smaken Paaseitjes,…...
België, Gosselies
44km
... chocolade van BRUYERRE bevat geen conserveermiddelen. Om tegemoet te komen aan de meest gedurfde smaken van chocoladeliefhebbers, zijn de meester-chocolatiers voortdurend op zoek naar nieuwe smaakcombinaties. Bruyerre of de passie voor chocolade.
België, Bruxelles
10km
Mary is een ambachtelijke chocolatier. Het bedrijf biedt een breed assortiment pralines aan: verse room, ganache, pralinés, karamel, truffels, marsepein, likeuren,… Andere producten zijn beschikbaar: orangettes, napolitains, caraques en langues de chat, nougat, marsepein, karamel, dragées, tabletten, repen, smeerpasta, cacao, chocoladeschilfers,… Het bedrijf biedt ook geschenkdozen en andere verpakkingen aan.
België, Mechelen
23km
Chocolaterie Gauthier is een familiebedrijf dat sinds 1964 naar goede Belgische gewoonte, volgens eigen receptuur en met respect voor de ambachtelijke traditie kwaliteitsproducten verwerkt. In ons uitgebreid assortiment vind u een 40-tal pralines, truffels, studentenhaver, chocoladefiguurtjes, zeevruchten, marsepein, pâte de fruit en verschillende confituursoorten.In onze eigen winkel, gelegen op de Ijzerenleen te Mechelen, verkopen wij rechtstreeks aan particulieren. ...
België, Bornem
25km
Vermeiren vervaardigt speculaas in al zijn vormen: van de befaamde speculoospasta, over biologische speculoos, fairtrade speculoos en speculoos zonder toegevoegde suiker, tot speculoos met stukjes chocolade en speculoos met amandel. Voor elk wat wils, maar telkens met de heerlijke smaak van ambachtelijke speculoos, zonder smaakstoffen of bewaarmiddelen. Vermeiren verwerkt uitsluitend natuurlijke...
België, Antwerpen
48km
...Bossuyt is een bakkerij en chocolaterie. Ze maken: ambachtelijke en suikervrije luxe pralines - fotopralines, Chocoladefiguurtjes-Marsepeinfiguurtjes, Frans brood-Koffiekoeken-Petit fours, Taarten met foto's-Huwelijkstaarten, Bruidstaarten -IJstaarten-Communietaarten, Speculaas, Gelegenheidspakketjes en, Relatiegeschenken (Sinterklaas - Pasen), petit-fours.
België, Londerzeel
17km
België, MANAGE
39km
...DAWN FOODS BELGIUM biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, coatings, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS BELGIUM is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Banketbakkerij, Patisserie) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: de ambachtelijke patisserie, de horeca, de ijsbereiding en de industrie.
België, Genappe
26km
... basis van kruiden (brandnetel, absint, hulst, roos, viooltje, lavendel,…), bijzonder (speculoos, cuberdon en chocolade). Multifruit en siropen: rosaline, vlierbessiroop, siroop van geurige asperule. Gelei en siropen: van peren, frambozen, van truffel,…...
België, Wavre
29km
België, Louvin-La-Neuve
42km
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play