• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • bereid vlees

Resultaten voor

Bereid vlees

BelgiëGent en Oost-Vlaanderen
  1. V.B. SATE

    België

    VB Saté, uw adres voor vers bereide satés. Een jong dynamisch team o.l.v. Angelique staat elke dag klaar om excellente satés te leveren aan traiteurs en slagers. Diepgevroren worden de satés ook aan groothandelaars bezorgd. Snelle bereiding van het vlees recht van het slachthuis in perfect hygienische omstandigheden is de kwaliteits garantie voor uw klanten.

  2. AVAMO PLAST

    België

    100% focus op verpakkingen voor voeding. Al sinds 1993 specialiseert Avamoplastics uit Lokeren zich in de ontwikkeling en de productie van eenmalig te gebruiken plastic verpakkingen voor voeding. Veel van onze verpakkingen vindt u uiteindelijk terug in de winkelrekken voor de eindconsument. Zo bevat ons assortiment tal van consumentenverpakkingen die geschikt zijn voor het voedselveilig en lekvrij verpakken van bereide maaltijden, vlees, vis, groenten, roomijs, soep, … Door onze complete focus op voedingsverpakkingen en het belang van de voedselveiligheid voor de consument, besteden wij bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit van onze verpakkingen. Dat geldt zowel voor ons standaardassortiment verpakkingen als voor het specifieke maatwerk. Als KMO willen we vooral uitblinken in het proactief meedenken met de behoeftes van onze klanten. Flexibiliteit zit ingebakken in onze bedrijfsgenen.

  3. DE BRUYCKER

    België

    Zoveel meer dan een vleesleverancier: een betrouwbare partner voor cateraars. Cateraars, grootkeukens en horeca formules zijn sinds vele jaren de vertrouwde en gekoesterde doelgroep van De Bruycker. Catering is onze tweede natuur. Wij luisteren aandachtig naar u, zodat we precies weten wat u nodig hebt en wat u van ons verwacht. Bij De Bruycker kiest u uit een breed assortiment vers rood vlees, gevogelte en specialiteiten. Onze vleesproducten zijn uitgebalanceerd voor de koude en warme lijnkeuken. Daarnaast bieden wij u een assortiment voorgegaarde maaltijdcomponenten, die na regeneratie een perfecte kwaliteit bieden. Zo laat u uw klanten proeven van de echte smaak van traditioneel bereide gerechten, met de convenience die uw bedrijf verwacht.

  4. NOYEN

    België

    Noyen is een familiebedrijf dat worsten en verse bereidingen maakt voor slagers, traiteurs, horeca, voedingswinkels en supermarkten. Onze lokale leveranciers zijn gebonden aan de strengste kwaliteitsnormen. Bij Noyen hebben we al drie generaties lang een passie voor lekker vlees en ambachtelijke recepten. Ons assortiment bestaat uit paardenlookworsten, witte pensen, barbecueworsten, miniworstjes, bloedworsten en Poolse worsten. Op het vlak van bereidingen bieden we culinaire toppers als paella, Coq au vin en couscous aan.

  5. MEAT&MORE

    België

    Met meer dan 25 jaar ervaring in vlees en retail kan u ons gerust beschouwen als een ervaren vakspecialist. Het hart van onze onderneming ligt in het Oost-Vlaamse Aalter, waar de volgende vijf pijlers gecentraliseerd worden: - Selectie & aankoop - Versnijding & bereiding - Bewaring & Opslag - Orderpicking & Transport - Service & Administratie

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. CULINAIRE SLAGERIJ FILIP EN ANNEMIE

    België

    Filip en Annemie verwelkomen u in hun slagerij in Boekhoute om u vers vlees aan te bieden. De Culinaire Slagerij Filip en Annemie biedt u een ruim assortiment aan van zowel vers vlees als charcuteriewaren, kazen en bereide gerechten. Ook kunt u bij ons terecht voor de verzorging van uw koude en warme schotels. U kunt ook hertenvlees vinden. De herten worden in de slagerij volledig verwerkt.