Spanje, El Puntal (murcia)
...Aroma van Iberische Ham CONTAINER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Portfolio (202)
...Grondstof: Vers geselecterd nationaal varkensbeen zonder schenkel kg 13,50, bijgesneden en ontdaan van overtollig vet, zonder toevoeging van polyfosfaten, melkderivaten en gluten. De ontbeende ham wordt na afkoeling gewikkeld in een herbruikbare beschermende elastische hoes. Vervolgens wordt hij gebonden, verpakt en gepasteuriseerd. Stukmaat: Ongeveer kg 10,00/11,00 Ingrediënten: varkensbeen, zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, antioxidant E 316, conserveermiddel E 250. Verpakking: Transparante Cryovac zakken...
Portfolio (4)
Duitsland, Dissen
... hoge-volume injectie (vanaf 30% injectievolume) is het uitsluitend beschikbaar in poedervorm, inclusief zoutstabilisatie. Vanaf het veelzijdige basiskruid is TenderFox® ook beschikbaar in de aroma-varianten Geroosterd, Gerookt en Gekookte ham en in de smaken gevogelte, varkensvlees en rundvlees. In combinatie met TopFox® droge kruiden kan TenderFox® op veel andere manieren worden gebruikt...
Verenigd Koninkrijk, Slough
... glazuur geeft, snijd je een ruitpatroon in het oppervlak en steek je elk deel met een hele kruidnagel. Het wordt in de geneeskunde gebruikt als carminatief, aromatisch en stimulerend.","Ceylon Clove":"Ceylon Kruidnagel - Drogen ongeopende bloemknoppen van Syzygium aromaticum. Sri Lankaanse kruidnagels zijn zeer aromatisch en hebben een hoger oliegehalte. Aroma en smaak zijn unieke kenmerken...
Portfolio (9)
België, Eupen
...Van Hees presenteert een breed scala aan producten op het gebied van specerijen en smaakmakers; conserveermiddelen, emulgatoren, kleurstoffen, roodgevers, smaakversterkers, specerijen, aroma's, mengsels voor verse vleeswaren, mengsels voor kebab, mengsels voor snijden, mengsels voor pekelen, mengsels voor droge worst, mengsels voor gedroogde ham, mengsels voor worstproductie, mengsels voor gekookte vleeswaren...
Frankrijk, Amancy
... onthuld. Niet meer, niet minder. Geen grote woorden nodig om de liefde voor ons vak te beschrijven. En als we het hebben over het vakmanschap dat van generatie op generatie is doorgegeven, het vlees dat we zonder concessies kiezen, de ambachtelijke charcuteriemethoden die we willen behouden, de productie die altijd uit onze handen komt, de oorspronkelijke smaken van 'oude' traditionele lokale...