Frankrijk, Boissy Saint Leger
... Île-de-France, en zijn team chocoladebonbons bereiden die maximaal 15 dagen houdbaar zijn. Stéphane Janin, professionele chocolatier gevestigd in Val de Marne en specialist in het maken van chocolade, nodigt u uit om zijn chocoladefabriek te ontdekken terwijl u geniet van heerlijke pralines, pure chocolade, truffels ... Verkoop van ambachtelijke chocolade (chocoladegeschenken, chocoladeassortimenten, chocolade ...) en creatie van gepersonaliseerde chocolade voor bedrijven.
Portfolio (36)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Wij maken al onze macarons met de hand, met respect voor de ambachtelijke tradities: tussen twee Italiaanse meringue-schelpen, zacht en soepel, verbergen we heerlijke ganaches. Om deze reden zijn onze macarons verse en kwetsbare producten. Desondanks bieden we geen verzending van onze macaronboxen aan. Ze zijn alleen beschikbaar voor afhaling in de winkel of levering per koerier. Onder de...
Portfolio (85)
Frankrijk, Montelimar
...Nougat nu om te dippen: Een plaat van 2,4 kg puur genot, klaar om gepersonaliseerd te worden naar jouw wensen. Deze ambachtelijke nougat, gemaakt van honing, amandelen en pistachenoten, wacht om verheven te worden door jouw keuze van gesmolten chocolade of gedroogd fruit. Een must-have voor fijnproevers en creatieve chefs. Referentie:105701 GEWICHT (in KG):2.400 Verpakking:1 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Marseille
Traditioneel recept - Een unieke knowhow Zin in chocolade? Pure chocolade met vijgen en noten, pure chocolade met Amarena-kersen, melkchocolade met marshmallow, witte marmerchocolade met framboos of de huis-specialiteit, de Barre Marseillaise... De Barre Marseillaise ® is een specialiteit van de Chocolatière de Marseille. Een praliné "zonder boter of room" van puur genot, naturel, krokant, op trad...
Portfolio (1)
Spanje, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
...Onze meester-chocolatier liet zich inspireren door het genie van Gaudí en zijn oorsprong (Reus, bekend om zijn hazelnoten) om deze ambachtelijke bonbons te creëren, waarbij gekarameliseerde hazelnoten worden gecombineerd met de smaak van Catània®-praliné.
Portfolio (7)
Spanje, La Pobla De Benifassà
...Beide producten zijn gemaakt met natuurlijke truffel uit het Natuurpark van de Tinença de Benifassà, waardoor ze perfect zijn voor liefhebbers van de bergen en vochtige aarde. Het pakket bevat ook de samenwerking van Mario Padial, nationale prijswinnaar en Valenciaanse meester-chocolatier, die zijn zoete vakmanschap heeft bijgedragen aan deze speciale set. Samen vormen ze zonder twijfel een...
Portfolio (6)
Frankrijk, Rungis
...Importeur Cashewnoten - Origineel en heerlijk. Een combinatie van saffraan en - Geef uw aperitief een boost met geroosterde gedroogde vruchten uit onze fabriek in Frankrijk. Ambachtelijke branding in onze fabriek in Rungis! Zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen, zonder toegevoegde olie.
Portfolio (249)
Frankrijk, Bellême
Welkom in de wereld van chocolaterie Bataille, uw chocolatier partner voor uw professionele behoeften. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige chocolade, vervaardigd met ingrediënten van superieure kwaliteit, voor veeleisende klanten. Onze vakmanschap en onze passie voor chocolade komen tot uiting in elk van onze creaties. We bieden een breed scala aan chocolade om...
Portfolio (29)
Frankrijk, Furiani
... verrassende en unieke smaakervaringen beloven. Al meerdere jaren bundelen de zussen Giammertini hun talent en creëren ze het merk Aline Chocolatière. Ze vestigen hun productieatelier en administratieve kantoren in de ambachtelijke zone van FURIANI (Haute Corse). Omringd door een dynamisch en professioneel team, ondersteund door de expertise van meester-chocolatier Jean-Philippe Roy, zijn zij de enigen...
Portfolio (97)
Frankrijk, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van chocolade. Het bedrijf produceert een breed scala aan ambachtelijke chocolade van uitstekende kwaliteit.
België, Chiny
Meester-chocolatier François Deremiens heet u van harte welkom. Wij hebben oplossingen op elke schaal om zo goed mogelijk te voldoen aan de verwachtingen van de bedrijfswereld. Bent u groothandelaar of distributeur, dan kunnen wij u een partnerschapsoplossing aanbieden. Indien gewenst, personaliseren wij ook uw geschenken (chocolade, verpakkingen...). Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen. Wij helpen u graag met het kosteloos en vrijblijvend bestuderen van uw aanvraag.
Frankrijk, Peyruis
...% ambachtelijke productie Onze CHOCOLADE van pure cacaoboter is verkrijgbaar in meer dan 100 lekkernijen. De recepten en technieken blijven traditioneel. De CALISSON is de viering van de amandel uit de Provence. Zijn verfijning maakt het een van de meest gewaardeerde snoepjes van de Provence. Ontdek onze calissons, onze mini's, de traditionele, met bosbessen, met génépi... De NOUGAT vindt zijn finesse in de combinatie van de amandel uit de Provence en lavendelhoning. U heeft een ruime keuze, meer dan 70 referenties, met gekonfijte vijgen, frambozen, karamel... Een hele palette van smaken om te ontdekken!
Portfolio (51)
Slovenië, Ljubljana
... ondernemers worden geconfronteerd en om technologische oplossingen te bieden om de manier waarop zij hun beste producten maken te verbeteren. Chocologie en technologie. Wij zijn experts in bean-to-bar productie en onze oplossingen zijn gebaseerd op kennis en praktijk. We hebben een chocolatier business school opgezet om de wetenschap van chocolade te verkennen, onze innovaties te testen en mensen te...
Portfolio (7)
... - chocolatier - ijsbereider Gretsch Marcel. Mosella is een onmiskenbare bestemming voor uw recepties en feesten: originele bruidstaart voor uw huwelijk, gepersonaliseerde taarten met foto, doop- / communietaarten, baumkuchen. Met ons team zullen we alles in het werk stellen om aan uw wensen te voldoen.
België, Bruxelles
Als artisanale chocolatier sinds drie generaties, maken we in familieverband een breed scala aan pralines. Een garantie voor kwaliteit in traditie en diversiteit van smaken.
PIERRE LEDENT CHOCOLATIER is een Belgische ambachtelijke chocolatier die gespecialiseerd is in het maken van pralines en Franse macarons. Zijn lekkernijen zijn beschikbaar in de chocolaterie in Brussel, of je kunt zelfs online bestellen via de website van Pierre Ledent Chocolatier. Hij biedt een breed scala aan keuzes: puur, wit, melk, gevuld, met fruit, met room, enzovoort. Er is voor ieder wat...
Frankrijk, Bracieux
Het bedrijf MAX VAUCHE CHOCOLATIER is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van chocoladeproducten. Van de geschiedenis van chocolade tot de proeverij, de chocolaterie Max Vauché staat symbool voor de chocoladecultuur. In 2003 werd Max Vauché Meester Artisan Chocolatier. Sinds 1 augustus 2008 breidt Max Vauché zijn vakmanschap uit door zijn eigen chocolade te produceren. Naast het...
België, Barchon
...Bernard Schonmacker is een ambachtelijke chocolatier. Naast de klassieke chocolades (wit, zwart en praliné) heeft Bernard Schonmacker enkele verrassendere smaken voor u in petto: ganache met gember, met chili, met peperige specerijen, crème met siroop uit Luik, viooltje, roos, lavendel; al deze chocolades zijn bovendien gemaakt van 'puur cacaoboter' bonen. In de Schonmacker winkel vindt u een breed scala aan ambachtelijke producten, maar ook andere specialiteiten zoals koekjes, snoep, koffie, thee, alcoholische dranken,...
België, Gosselies
Chocolatier Belge sinds 1909, Bruyerre produceert meer dan 80 soorten pralines met originele smaken die wereldwijd beroemd zijn. Chocolatier Bruyerre exporteert zijn producten naar meer dan 38 landen, overal in Europa, Japan en Noord-Amerika. Chocolatier Bruyerre staat bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn pralines en zijn ambachtelijke hazelnootpraliné, dat volgens een eeuwenoud proces...
België, Blegny
Pierre Ledent is een meester-chocolatier die gespecialiseerd is in pralines en macarons. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt hij uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao. Alle ingrediënten die in de productie van zijn pralines worden verwerkt, zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Het exclusieve ontwerp van de verpakking...
België, Bruxelles
Mary is een ambachtelijke chocolatier. Het bedrijf biedt een breed assortiment pralines aan: verse room, ganache, pralinés, karamel, truffels, marsepein, likeuren,… Andere producten zijn beschikbaar: orangettes, napolitains, caraques en langues de chat, nougat, marsepein, karamel, dragées, tabletten, repen, smeerpasta, cacao, chocoladeschilfers,… Het bedrijf biedt ook geschenkdozen en andere verpakkingen aan.
Frankrijk, Marssac Sur Tarn
De Chocolats YVES THURIES vertegenwoordigen het vakmanschap van een traditionele Franse chocolatier, Yves Thuriès. De chocolaterie produceert chocolade van pure cacaoboter. Ze maken chocolade tabletten, chocolade geschenken, macarons van chocolade, chocolade hapjes en andere verfijnde chocolade met exclusieve recepten. De chocolade van YVES THURIES is van uitstekende kwaliteit en heeft een uitzonderlijke authenticiteit. Ze worden verkocht in Frankrijk en over de hele wereld.
Verenigd Koninkrijk, Crickhowell
... partner, Kathy Newman, Hoofd Marketing en Ontwerp, beiden de extreme passie voor chocolade en de kunst van het Chocolatier zijn, en om Wales voor altijd op de wereldkaart voor chocolade te zetten...... wat kan er beter zijn!
Frankrijk, Narbonne
Kom ontdek een ruime keuze aan chocolade en smaken bij Le Temps du Chocolat, chocolaterie in Narbonne, op 54 rue Jean Jaurès. De heer Jérôme Bories, meester-chocolatier sinds meer dan 30 jaar, biedt u zijn chocoladecreaties aan die hij zelf maakt van pure origine chocolade en pure cacaoboter: chocoladebonbons, chocoladehapjes, gekonfijte kastanjes, macarons, ambachtelijke ijsjes, roomijs en sorbets.
Frankrijk, Wolfisheim
... oorsprongs chocolade uit Vietnam door Chocolaterie A. Morin, een ambachtelijke chocolatier van vader op zoon sinds 1884 in Donzère. Als pionier in de lancering en promotie van pure oorsprongs chocolade uit Vietnam, biedt Vietcacao vandaag de dag melkchocolade met 40% en pure chocolade met 70% aan in de vorm van dekking in blokken van 1 kg en tabletjes van 100 g om van te genieten. Voor meer details: contact@vietcacao.com Website: www.vietcacao.com...
Frankrijk, Quimper
Ambachtelijke chocolatier in Quimper, Bretagne. Wij vervaardigen een assortiment van ongeveer 35 soorten hoogwaardige chocoladebonbons: pralinés, hazelnoten, amandelen, ganache gemaakt van grand cru cacao, amandelpasta, gezouten boterkaramels, smeerbare gezouten boterkaramel. Verkoop aan professionals in de chocolade, kortingen voor personeelscommissies, verzending door heel Frankrijk, online winkel.
Frankrijk, La Houssaye-En-Brie
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne is een chocoladefabriek en snoepwinkel in La Houssaye en Brie in Seine et Marne, beheerd door de heer ENGRAND Grégoire, meester-chocolatier. www.lafermeauchocolat.shop...
België, Louvin-La-Neuve
Populaire landen voor deze zoekterm