België, Chiny
Meester-chocolatier François Deremiens heet u van harte welkom. Wij hebben oplossingen op elke schaal om zo goed mogelijk te voldoen aan de verwachtingen van de bedrijfswereld. Bent u groothandelaar of distributeur, dan kunnen wij u een partnerschapsoplossing aanbieden. Indien gewenst, personaliseren wij ook uw geschenken (chocolade, verpakkingen...). Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen. Wij helpen u graag met het kosteloos en vrijblijvend bestuderen van uw aanvraag.
België, Bruxelles
Als artisanale chocolatier sinds drie generaties, maken we in familieverband een breed scala aan pralines. Een garantie voor kwaliteit in traditie en diversiteit van smaken.
PIERRE LEDENT CHOCOLATIER is een Belgische ambachtelijke chocolatier die gespecialiseerd is in het maken van pralines en Franse macarons. Zijn lekkernijen zijn beschikbaar in de chocolaterie in Brussel, of je kunt zelfs online bestellen via de website van Pierre Ledent Chocolatier. Hij biedt een breed scala aan keuzes: puur, wit, melk, gevuld, met fruit, met room, enzovoort. Er is voor ieder wat...
België, Barchon
...Bernard Schonmacker is een ambachtelijke chocolatier. Naast de klassieke chocolades (wit, zwart en praliné) heeft Bernard Schonmacker enkele verrassendere smaken voor u in petto: ganache met gember, met chili, met peperige specerijen, crème met siroop uit Luik, viooltje, roos, lavendel; al deze chocolades zijn bovendien gemaakt van 'puur cacaoboter' bonen. In de Schonmacker winkel vindt u een breed scala aan ambachtelijke producten, maar ook andere specialiteiten zoals koekjes, snoep, koffie, thee, alcoholische dranken,...
België, Gosselies
Chocolatier Belge sinds 1909, Bruyerre produceert meer dan 80 soorten pralines met originele smaken die wereldwijd beroemd zijn. Chocolatier Bruyerre exporteert zijn producten naar meer dan 38 landen, overal in Europa, Japan en Noord-Amerika. Chocolatier Bruyerre staat bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn pralines en zijn ambachtelijke hazelnootpraliné, dat volgens een eeuwenoud proces...
België, Blegny
Pierre Ledent is een meester-chocolatier die gespecialiseerd is in pralines en macarons. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt hij uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao. Alle ingrediënten die in de productie van zijn pralines worden verwerkt, zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Het exclusieve ontwerp van de verpakking...
België, Bruxelles
Mary is een ambachtelijke chocolatier. Het bedrijf biedt een breed assortiment pralines aan: verse room, ganache, pralinés, karamel, truffels, marsepein, likeuren,… Andere producten zijn beschikbaar: orangettes, napolitains, caraques en langues de chat, nougat, marsepein, karamel, dragées, tabletten, repen, smeerpasta, cacao, chocoladeschilfers,… Het bedrijf biedt ook geschenkdozen en andere verpakkingen aan.
België, Louvin-La-Neuve
Populaire landen voor deze zoekterm