Kwaliteitskrabkooi, gemaakt van staal draad
lengte: 92cm
breedte: 62cm
hoogte: 60cm
touw: 380D/15ply
gaasmaat: 50mmstr,
gewicht: 3kgs
frame: boven 5.5mm, onder 9mm
met ontsnappingsgat, diameter: 15cm, waardoor het gemakkelijk is voor de krab om de kooi binnen te gaan
de aaszak 15cm x 8cm
Modderkrab is het meest geliefde zeevrucht in Singapore. Het vlees van de modderkrab is zeer mals, zoet en sappig. Wild gevangen uit Sri Lanka of Indonesië.
Onze levende modderkrabben worden gecontroleerd door onze ervaren krabbeoordelaars om ervoor te zorgen dat de krabben vers, van topkwaliteit en vol vlees zijn!
Kies tussen mannelijke modderkrab (typisch vleesrijker met zoeter vlees) of vrouwelijke modderkrab (typisch vol met krabkuit, maar onderhevig aan seizoensgebondenheid).
C&P Group biedt een reeks rookintensiteiten voor alle specerijen. Verkrijgbaar in beukenhout, appel, kers of gemengd hout.
Specerijen: Gerookt
Gerookte Specerijen: Nitraatzout
Verschillende Rookintensiteit: Gerookt
Zilveren Zalm, ook wel Coho Zalm genoemd, is een traditie in Seattle. Gevangen van Oregon tot Alaska, is onze wilde Zilveren Zalm rijk aan omega-3-vetzuren en heeft het die heerlijke, kenmerkende smaak waar alle zalm om bekend staat en van wordt gehouden.
Filet-rugstukken en porties, vers gesneden van onze kabeljauw, geoogst in de schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan en verwerkt in onze fabriek. De kwaliteit van kleinstukjes invriezen, van de MSC (Marine Stewardship Council) gecertificeerde producten kunnen op verzoek van de klant verpakt worden. Alle soorten tussen 20-160g.
Soort invriezen: Individueel ingevroren, de kwaliteit van kleinstukjes invriezen
Soort verwerking: Zonder huid en zonder graten, staande graten verwijderd
Filetproducten: Rugstukken, porties, buikstukken
Plaats van verwerking: Eigen fabriek, goedgekeurd door de EU
Certificeringen: MSC-controleketen, BRC (Britse Retail Consortium)
Verpakking: Verschillende soorten verpakkingen zijn op verzoek van de klant mogelijk.
IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Krabvalkooi DSTC-04
Kwaliteitskrabkooi, gemaakt van staaldraden
lengte: 59 cm
breedte: 40 cm
hoogte: 31 cm
draad: 1,6 mm, 380D/30ply
gaasmaat: 40 mm
frame: 10 mm
met ontsnappingsgat, diameter: 6 cm, waardoor het gemakkelijk is voor krabben om de kooi binnen te gaan
gewicht: 5,06 kg
Kwaliteitskrabbenkooi, gemaakt van staaldraden,
lengte: 55 cm,
breedte: 40 cm,
hoogte: 27 cm,
touw 380D/30draden,
gaasmaat 40mmstr,
frame: dia. 7mm
met ontsnappingsgat, diameter 6,8 cm