Limoncello geel
Onze limoncello wordt geproduceerd door het macereren van biologische citroenschil in alcohol.
Alle schilwerk gebeurt handmatig om de authenticiteit van het recept te behouden.
Van Italiaanse oorsprong wordt limoncello traditioneel geserveerd als digestief (te consumeren zeer koud of op crushed ice).
Het kan ook worden gebruikt als basis voor cocktails, als saus over citroensorbet of over de beroemde baba uit Napels.
Ook zeer gewaardeerd voor zowel hartige als zoete culinaire bereidingen.
Limoncello groen
Variant van onze authentieke limoncello geel, het recept blijft onveranderd, maar we gebruiken vroegere biologische groene citroenen dan de gele citroenen.
Het wordt op dezelfde manier geconsumeerd als de limoncello geel.
Zachter van smaak voor een verfijnde proeverij.
Te drinken zeer koud.
Wij zijn een familiebedrijf met een wijnhuis dat zijn wortels terugvoert tot 1890 en we beheren vijf wijnhuizen in Noord-Spanje, waaronder gerenommeerde regio's zoals DOCa Rioja en DO Navarra. Hier zijn enkele van onze bijzondere kenmerken:
• Top 10 wijnhuis in Spanje
• Familiebedrijf sinds 1890
• Oudste DOCa Rioja-wijnhuis in Haro, in bedrijf sinds 1801 (beoordeeld als #1 op TripAdvisor voor wijn toerisme)
• Oudste DO Navarra-wijnhuis in Campanas, opgericht in 1864
• 1.523 hectare wijngaarden, die zorgvuldig van de wijngaard tot de fles worden beheerd
• Certificeringen: BRC Grade A, IFS Grade A, SMETA, Wineries for Climate Protection
• Meer dan 650 onderscheidingen van toonaangevende wijncritici, met beoordelingen van 90-98 punten
Een natuurlijke wijn van een inheemse druif en een originele vinificatie. Wie kan dat beter?
Gewoon Braucol, het is verse framboos en een mooie kruidige structuur: kurkuma, komijn en een vleugje tonkaboon.
Domein: DOMAINE D'ESCAUSSES
Appellatie: GAILLAC
Regio: ZUID-WEST
Kleur: Rood
Druivensoorten: Braucol
Teeltwijze: Biologische conversie
Karakter: licht / fruitig
Inhoud: 75cl
Zwavelgehalte: zeer weinig of niet gesulfiteerd
Oogstjaar: 2019
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: De druiven komen uit de eerste zone van kalkhoudende kleigrond aan het Gardameer in het mythische Sirmione, op een hoogte van 68 m boven zeeniveau
SESTO DI IMPIANTO: Opvoeding in rijen met guyot snoei
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: In roestvrij staal bij gecontroleerde temperatuur
COLORE: Intense strogele kleur met groenachtige reflecties
NASO: Aangename bouquet van meloen en mandarijn met hints van munt en enkele bloemige noten
BOCCA: Er is een zekere astringentie voelbaar, maar deze is bijna onbestaande en met uitstekende fruitigheid
CIBO: Alle visgerechten, soepen, pasta- en rijstgerechten, wit vlees
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
De gepatenteerde deurstopper is een innovatie die de markt van de sector zal revolutioneren. Het is de enige deurstopper die onafhankelijk werkt op de sluitplaat van de deur, de stijlen of de dubbele deur, met een millimeterregeling van 0 tot 124 mm, dankzij de toevoeging van speciale verlengstukken.
De bouwmaterialen zijn uitgebreid getest door gespecialiseerde laboratoria, net als het werkmechanisme. De strengheid van de tests stelt ons in staat om u een duurzaam en betrouwbaar product aan te bieden.
Een product van Tecnometalsystem.
Bagagelabels
Het Duro bagagelabel heeft dezelfde vorm als de Duroplus, maar zonder de PE-zak aan de achterkant. Hierdoor kunnen beide zijden volledig naar wens worden bedrukt.
Artikelnummer: Duro
Verkregen uit een bijna pure verwerking van de druivensoort Bovale Sardo (lokaal bekend als Muristellu), een autochtone variëteit die trouw is weergegeven in deze wijn.
Het is het resultaat van een langzame fermentatie in kleine roestvrijstalen tanks en een lange rijping in kleine Franse eiken vaten gedurende 3 jaar, gevolgd door een verdere rijping in liggende flessen van iets meer dan een jaar.
De kleur is ondoordringbaar robijnrood met paarse tinten, en in de neus opent het majestueus met tonen van vuursteen, grafiet en kleine zwarte bessen.
Op de tong komt de warmte vrij, gevolgd door een structuur van zachte en omhullende tannines, die tonen van pure cacao onthullen.
Ongefilterde wijn; eventuele bezinksel beïnvloeden de kwaliteit niet, maar benadrukken de typiciteit en getuigen van de integriteit en natuurlijkheid van onze wijnbouwprocedures. Uitstekend in combinatie met rijke en gestructureerde gerechten zoals wildgerechten, rood vlees en oude kazen.