Beschrijving :
De boekweit (Fagopyrum esculentum), ook wel bekend als "zwarte tarwe", is een eenjarige plant die afkomstig is uit Azië. In tegenstelling tot traditionele granen behoort het niet tot de grassen, maar tot de polygonaceae. Dit geeft het unieke voedingskenmerken, zoals de afwezigheid van gluten. De boekweitkorrels zijn klein, driehoekig en omhuld met een bruine tot zwarte schil die een witte noot omringt. Wij verbouwen onze boekweit onder optimale omstandigheden om een stabiele kwaliteit en een hoge voedingswaarde te garanderen.
Oorsprong : Oekraïne.
We genieten ervan in alle vormen: rauw, gekookt, zoet, zout, als smeersel, in olie, of gemengd met andere even heerlijke gerechten. Mmm! De hazelnoot, ook wel aveline genoemd, is de vrucht van de gewone hazelaar: Corylus avellana.
Hazelnoot is afgeleid door suffixatie van noot en het diminutief -ette; de term noot komt zelf van het Latijnse nux, wat "alle vrucht met schil en amandel", "noot" betekent.
Ean13:3701511704940
Referentie:HazelnootBioCorsicaSchil1
Hele en geroosterde hazelnoten, pasta, meel of brokjes, de hazelnoten van Rogelfrut staan klaar om al uw dromen waar te maken.
Verkoopeenheid
Hele geroosterde hazelnoten, brokjes en gekarameliseerde hazelnoten in vacuüm verpakte zakken van 1 kg en 500 gr
Hazelnootmeel in vacuüm verpakte zakken van 500 gr
Hazelnootpasta in een conservenblik van 5 kg of een plastic emmer van 10 kg
Premium Hazelnoten
Hele geroosterde hazelnoten, hazelnotenbrokjes, hazelnootpasta, gepelde hazelnoten
Extra Hazelnoten
Hele geroosterde hazelnoten, hazelnotenbrokjes, hazelnootpasta, gepelde hazelnoten, hazelnootmeel, gekarameliseerde hazelnotenbrokjes
SPIRITUELE DRANK
2,5L Gascon pot: Armagnac AOC gearrangeerd met hazelnoten en honing.
De heerlijkheid van geroosterde hazelnoot en de zoetheid van acaciahoning zullen praline-noten naar uw smaakpapillen brengen.
De Franse Arrangeurs produceren 100% biologische sterke dranken in het hart van de Gers.
De genereuze vormen van deze prachtige Gascon Pot nodigen uit tot gezelligheid. Een ideale fles voor bon vivant banketten!
Onze Armagnac, rond en genereus, rijpt in Gascon eiken vaten.
De heerlijkheid van geroosterde hazelnoot en de zoetheid van acaciahoning zullen praline-noten naar uw smaakpapillen brengen.
Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren.
Je kunt het op alle manieren proeven: rauw, gekookt, zoet, hartig, als smeersel, in olie, of gemengd met andere even heerlijke gerechten. Mmm!
Ean13:3770010599111
Referentie: BiologischeHazelnootFr1
De hazelnoot, groot of klein, we zijn er dol op! We genieten ervan in alle vormen: rauw, gekookt, zoet, zout, als smeerpasta, in olie, of gemengd met andere even heerlijke gerechten. Mmm! De hazelnoot, oorsprong en deugden
De hazelnoot, ook wel aveline genoemd, is de vrucht van de gewone hazelaar: Corylus avellana. Hazelnoot is afgeleid van het woord noot met het verkleinwoord -ette; het woord noot komt zelf van het Latijnse nux, wat "alle vrucht met een schil en amandel", "noot" betekent. De term hazelnoot verscheen voor het eerst rond 1225-1230 in de Roman de la Rose. De hazelnoot is zeer interessant vanuit voedingsperspectief vanwege de eiwitten, voedingsvezels, de hoge kalium/natrium verhouding, evenals de rijkdom aan vitamine E en antioxidanten polyfenolen. Het is ook een van de oliehoudende zaden die het rijkst is aan oliezuur omega-9, een krachtige antioxidant die wordt aanbevolen in de strijd tegen type 2 diabetes en cholesterol (met mate consumeren).
Ean13:3701511705008
Referentie:FarineNoisetteIGPPiemont1
Hele, in plakken of in blokjes, kies de beste oplossing om uw talent te laten groeien. Een breed assortiment van zeer hoogwaardige diepvriesfruit.
In onze producten vindt u geen natuurlijke of synthetische aroma's, kleurstoffen of conserveermiddelen, alleen de smaak en kleur van echt fruit.
Verkoopeenheid
Dozen of zakken van 10 kg tot 25 kg, afhankelijk van het product
Een assortiment van 2 x 2,5 kg
We genieten ervan in alle vormen: rauw, gekookt, zoet, zout, als smeersel, in olie, of gemengd met andere even heerlijke gerechten. Mmm! De hazelnoot, oorsprong en deugden
De hazelnoot, ook wel aveline genoemd, is de vrucht van de gewone hazelaar: Corylus avellana.
Hazelnoot is afgeleid van het woord noot met het verkleinwoord achtervoegsel -ette; het woord noot komt zelf van het Latijnse nux, wat "alle vrucht met een schil en amandel", "noot" betekent. Ze is zeer rijk aan lipiden, wat het een zeer energierijke vrucht maakt. Daarom is ze zeer aan te raden voor sporters, vanwege de rijkdom aan mineralen en sporenelementen, ideaal te combineren met amandelen, walnoten en rozijnen.
Ean13:3701511704971
Referentie:FarineNoisetteBioFrance1