Producten voor buisvisje (9)

Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Heekfilet

Heekfilet

IQF
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Pangasfilet

Pangasfilet

IQF
Roodbaars steak

Roodbaars steak

Roodbaars steak
Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper
Tilapiafilets

Tilapiafilets

Tilapiafilets