Producten voor buisvisje (17)

Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Witte Tonijn

Witte Tonijn

Witte tonijn
Roodbaars

Roodbaars

RODE SNAPPER - ROOD PORGY - BESUGO LATIJNSE NAAM: PAGRUS PAGRUS 10 KG CARTONS HERKOMST ARGENTINIË
Platte sardine

Platte sardine

Beschikbaar bevroren
Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine inktvissen in peterseliecrème: Bereid een peterselie-knoflookmengsel (knoflook & peterselie). Ontdooi uw kleine inktvissen. Wij raden aan om uw inktvissen onder water te ontdooien net voor de bereiding. Bak uw inktvissen in een pan met olijfolie en voeg uw peterselie-knoflookmengsel toe om een gelijkmatige goudbruine kleur te krijgen. Breng op smaak naar wens. Voeg de verse room toe en laat 4 minuten op laag vuur sudderen. Serveer met witte rijst of gestoomde wortelen.
Bevroren heek

Bevroren heek

Ôkéanos is een expert aan uw zijde om u de beste inkoopservice voor zeevruchten te bieden.
Heekfilet

Heekfilet

IQF
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper
Tilapiafilets

Tilapiafilets

Tilapiafilets
Dentex Dentex

Dentex Dentex

Dentex Dentex
Roze Garnaal

Roze Garnaal

Roze garnaal
Tand

Tand

Beschikbaar vers en bevroren. Beschikbare maten: S (400-800g) M (800-2000g) L (2-4kg) Maat S: 400-800g Maat M: 800-2000g Maat L: +2kg
Muil

Muil

Beschikbaar in Bevroren
Rotszool

Rotszool

Beschikbaar vers en bevroren. Beschikbare maten: T1 (600-800g) T2 (400-600g) T3 (300-400g) T4 (200-300g) Solefilets (+800g) T1:600-800g T2:400-600g T3:300-400g T4:200-300g Solefilets:+800g