IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Kleine inktvissen in peterseliecrème: Bereid een peterselie-knoflookmengsel (knoflook & peterselie). Ontdooi uw kleine inktvissen.
Wij raden aan om uw inktvissen onder water te ontdooien net voor de bereiding. Bak uw inktvissen in een pan met olijfolie en voeg uw peterselie-knoflookmengsel toe om een gelijkmatige goudbruine kleur te krijgen. Breng op smaak naar wens. Voeg de verse room toe en laat 4 minuten op laag vuur sudderen. Serveer met witte rijst of gestoomde wortelen.
De AMS European maatschappij vestigde zich in 2004 in Parijs, de gastronomische hoofdstad, specifiek in het gebied van Rungis, de grootste markt ter wereld.
De uitmuntendheid is nu en altijd de belangrijkste zorg van ons team, ten dienste van onze klanten.
Welkom in de wereld van smaakdelicatessen!
Verantwoord gevangen door ons schip Emeraude in de Noordoost-Atlantische Oceaan (FAO-zone 27 - subzones I, IIa, IIb IIIa & VI), zijn onze PBI zwarte heilbotfilets (Reinhardtius hippoglossoides) gemaakt van 100% wilde vissen.
Wij passen een strenge selectie van de vissen toe om onze producten te creëren met zeer hoge kwaliteitsnormen. Ze worden gevangen en binnen 12 uur na de vangst ingevroren, allemaal op open zee.
Wij bieden onze niet-gekalibreerde PBI zwarte heilbotfilets aan in een verpakking van 6,8 kg Interleaved voor B-to-B.
Aarzel niet om ons uw behoeften te laten weten en vraag meer informatie over onze producten!