Producten voor balsamicoreductie (4)

Bosbes Aperitief

Bosbes Aperitief

Op basis van witte wijn (AOP) en maceratie van fruit en kruiden. In een verfijnde en elegante fles van 50cl. Weinig zoet en zeer verfrissend, perfect om met vrienden van te genieten!
Frambozenpulpazijn - 200 ml Glazen Fles

Frambozenpulpazijn - 200 ml Glazen Fles

Artisan Popol Culinaire bereiding van fruitazijn. Ingrediënten: Kristalazijn 8° 41%, frambozenpulp 41%, kristalsuiker, appelpectine.
Rode wijn - Domaine La Guintrandy

Rode wijn - Domaine La Guintrandy

TERROIR & ESTATE Zandige mergel en kobalt, stenige bodem. Mediterraan klimaat, beïnvloed door de Mistral-wind. Biologische wijngaard gelegen nabij het dorp Visan. DRUIVENVARIËTEN Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% WIJNMAKING Handmatige oogst, gedeeltelijk ontsteeld. Maceratie van ongeveer 2 weken. Volledig gerijpt in vaten op fijne droesem voor botteling (ongefilterd). PROEFNOTITIES Deze wijn heeft een elegante robijn-paarse kleur. De neus onthult aroma's van zwarte bessen en kersen. De smaak is goed in balans met volle tannines en tonen van zwarte vruchten en drop. Uitstekende combinatie met Mediterraanse gerechten, wit vlees, mild gekruide gerechten (bijv. paella of curry) en rood vlees.
IGP Balsamicoazijn met Zwarte Truffel - 200 ml Glazen Fles

IGP Balsamicoazijn met Zwarte Truffel - 200 ml Glazen Fles

L'artisan Popol Culinaire bereiding van aromatische balsamicoazijn met truffel. Ingrediënten: balsamicoazijn uit Modena IGP 6% zuurheid 98% (wijnazijn, druivenmost, kleurstof E150d, sulfieten). Natuurlijk aroma van zwarte truffel 2%.