Producten voor allgauerbergkase (19)

Rochefort Kaas - met Ouessant Zeewier

Rochefort Kaas - met Ouessant Zeewier

2,3kg Rochefort ook beschikbaar in: - 350g brood
Bevroren Charolaise gehakt - 700g doos

Bevroren Charolaise gehakt - 700g doos

Charolaise gehakt - 15% vet - 2 x 350g - puur rundvlees
Geitenkaas met Rozemarijnkorst

Geitenkaas met Rozemarijnkorst

Geperst kaas gemaakt van gepasteuriseerde geitenmelk en een rozemarijnkorst, met een minimale rijpingsperiode van 30 dagen.
Schapenkaas gerijpt met truffel - Gepasteuriseerde schapenkaas gerijpt met truffel

Schapenkaas gerijpt met truffel - Gepasteuriseerde schapenkaas gerijpt met truffel

Gepasteuriseerde schapenmelk, zwarte truffelpasta (Champignonpaddenstoelen (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis en verwante groep), zonnebloemolie, zwarte truffel (Tuber Aestivum Vitt), zout, peper, suiker, bouillonkorrels (zeezout, gistextract, bruine suiker, specerijextract, gekarameliseerde suiker, maltodextrine, palmvet, kurkuma), dextrose, aardappelzetmeel, gistextract, specerijen (ui, nootmuskaat, knoflook en kurkuma, tomatenpoeder), zwarte truffel, smaakversterker, zuurgeregulator (citroenzuur), antioxidant (ascorbinezuur), zout, calciumchloride, stremsel, melkferment, conserveermiddelen: lysozym (afgeleid van ei), Natamycine op de korst. Smaak: Intens Aroma: Kenmerkend voor schapenkaas met het aroma van truffel. Kleur: Lichtgeel met zwarte aderen van truffelpasta. Consistentie: Hard Verwijder de kaaskorst voor consumptie.
Zachte kaas met bifidus - Zachte schapenkaas

Zachte kaas met bifidus - Zachte schapenkaas

Zachte schapenkaas. Ideaal om puur te eten of om te smelten.
Senras Premium Kaas - 6 maanden gerijpt

Senras Premium Kaas - 6 maanden gerijpt

Geplaatst in een meer gourmetsegment en met een zachte textuur, ondergaat de Senras Premium Kaas een rijpingsproces van 6 maanden dat hem een iets intensere en langdurigere smaak geeft. Gewicht: 0,5 kg Gewicht: 0,8 kg Gewicht: 1,2 kg
1 kg Zomerkäse

1 kg Zomerkäse

Kaas geproduceerd door herders die transhumeren. Deze herders en hun kuddes brengen 3 maanden in de zomer door in de hoge bergen van de Pyreneeën, op hoogtes variërend van 1000 tot 2300 m. De aanwezige flora is uniek en geeft een unieke aroma, een fruitige smaak. Wij leveren door heel Frankrijk.
Auberginecrème met Bleu d'Auvergne - Kaasbeleg voor Aperitief

Auberginecrème met Bleu d'Auvergne - Kaasbeleg voor Aperitief

Aubergine*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (gepasteuriseerde koemelk*, zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen)(10%), zonnebloemolie*, ui*, honing*, balsamicoazijn*(wijnazijn*, ingekookte druivenmost*), zout, knoflook*, rijstmeel*, zwarte peper*. *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op sneetjes brood, crackers of om in grissini te dippen. Plaats de pot een uur in de koelkast voor consumptie. Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 486 kJ (117 kcal) Vetten: 9,1g Waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g Koolhydraten: 4,8g Waarvan suikers: 3,4g Eiwitten: 2,9g Zout: 0,9g
Ariste Izmir Tulum Kaas (van koemelk) – 300g

Ariste Izmir Tulum Kaas (van koemelk) – 300g

Tulum Peyniri heeft de unieke kenmerken van elke regio. De Mezopotamische variant - İzmir Tulumu is stevig, rijpt met zout en wordt mooier naarmate het langer rust. Het verliest zijn zout en de sporen die het zout achterlaat, komen naar voren in de gaten van de kaas. We raden aan om het een paar minuten te laten staan nadat het uit de koelkast is gehaald, en het vervolgens met een kaasmes in plakken te snijden. Het is geproduceerd van 100% koemelk.
Geitenkaas - Mudosu

Geitenkaas - Mudosu

Een geitenkaas die de essentie en traditie van Sardinië belichaamt. De pasta, van een strogele kleur, valt op door zijn losse gaten en een regelmatige, korrelige structuur, symbool van een zorgvuldige ambachtelijke verwerking. De geur van deze kaas intensifieert met de rijping, wat een rijke en uitnodigende olfactorische ervaring biedt. De smaak van de Mudosu varieert van zoet wanneer hij jong is tot aangenaam pittig met de rijping, wat een perfecte balans biedt tussen delicatesse en intensiteit. Deze kaas wordt uitsluitend geproduceerd met geitenmelk uit Ogliastra, een regio die beroemd is om de geitenhouderij, en is een eerbetoon aan de kwaliteit en excellentie van Sardinië. Met een cilindrische vorm, een gladde en stevige korst die varieert van lichtbruin tot donkerbruin en een niet-eetbare korst, is de Mudosu een speciale kaas, perfect voor wie op zoek is naar een unieke smaak, rijk aan elegantie en verfijning.
Ambachtelijke Kazen en Worsten - Alpen Voedingsproducten

Ambachtelijke Kazen en Worsten - Alpen Voedingsproducten

Oostenrijkse Premium Kaas- en Worstwinkel. Alpen Sepp International. Ambachtelijke kazen van hooi-melk. Ontdek Oostenrijkse alpine voedingsproducten - bergkaas, alpine kaas, halfharde kaas, droge of harde worst.
Safraan Campanelle - Gearomatiseerde ambachtelijke pasta

Safraan Campanelle - Gearomatiseerde ambachtelijke pasta

Verpakking: - 240-gram zak Ingrediënten: - Durumtarwe meel* (Herkomst Poitou-Charentes) - Saffraan (Herkomst Poitou-Charentes) - Water * Allergene ingrediënt
Kastanjes in Rum

Kastanjes in Rum

Handgemaakte Italiaanse kastanjes Handgemaakte Italiaanse kastanjes Doos van 6 potten Verpakking van 6 potten Netto gewicht 360g Afgetapt netto gewicht 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
Floreffe Kaas - Natuur Bio

Floreffe Kaas - Natuur Bio

2,3kg Floreffe Natuur Bio
Rochefort Kaas - Fino Verde

Rochefort Kaas - Fino Verde

3kg Rochefort ( met Basilicum)
Floreffe Kaas - Selectie (langer gerijpt)

Floreffe Kaas - Selectie (langer gerijpt)

2,3 kg Floreffe ook beschikbaar in: - 350 g brood
Rocinante Geitenkazen

Rocinante Geitenkazen

Geperst kaas gemaakt van gepasteuriseerde geitenmelk. Zachte Geitenkaas Rocinante - Rijping 7 dagen. Halfgerijpte Geitenkaas Rocinante - Rijping 1 maand.
HARD SCHAPENKAAS MET ZWARTE OLIVEN - Gepasteuriseerde harde schapenkaas gerijpt met zwarte olijvenroom

HARD SCHAPENKAAS MET ZWARTE OLIVEN - Gepasteuriseerde harde schapenkaas gerijpt met zwarte olijvenroom

Smaak: Intens Aroma: Kenmerkend voor een schapenkaas met een aroma van zwarte olijven Kleur: Lichtgeel met donkere aderen van de zwarte olijvenroom Consistentie: Hard
Dona Amélia Kaas - Beschikbare gewichten: 0,5 kg.

Dona Amélia Kaas - Beschikbare gewichten: 0,5 kg.

Als matriarch gaf Dona Amelia haar naam aan een kaas met alle essenties, met een zachte textuur en een aangenaam zachte en langdurige smaak.