Geplaatst in een meer gourmetsegment en met een zachte textuur, ondergaat de Senras Premium Kaas een rijpingsproces van 6 maanden dat hem een iets intensere en langdurigere smaak geeft.
Gewicht: 0,5 kg
Gewicht: 0,8 kg
Gewicht: 1,2 kg
Kaas geproduceerd door herders die transhumeren. Deze herders en hun kuddes brengen 3 maanden in de zomer door in de hoge bergen van de Pyreneeën, op hoogtes variërend van 1000 tot 2300 m. De aanwezige flora is uniek en geeft een unieke aroma, een fruitige smaak.
Wij leveren door heel Frankrijk.
Aubergine*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (gepasteuriseerde koemelk*, zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen)(10%), zonnebloemolie*, ui*, honing*, balsamicoazijn*(wijnazijn*, ingekookte druivenmost*), zout, knoflook*, rijstmeel*, zwarte peper*.
*Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen
Gebruikstips
Ideaal om te smeren op sneetjes brood, crackers of om in grissini te dippen.
Plaats de pot een uur in de koelkast voor consumptie.
Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren.
Energie: 486 kJ (117 kcal)
Vetten: 9,1g
Waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g
Koolhydraten: 4,8g
Waarvan suikers: 3,4g
Eiwitten: 2,9g
Zout: 0,9g
Tulum Peyniri heeft de unieke kenmerken van elke regio. De Mezopotamische variant - İzmir Tulumu is stevig, rijpt met zout en wordt mooier naarmate het langer rust. Het verliest zijn zout en de sporen die het zout achterlaat, komen naar voren in de gaten van de kaas. We raden aan om het een paar minuten te laten staan nadat het uit de koelkast is gehaald, en het vervolgens met een kaasmes in plakken te snijden. Het is geproduceerd van 100% koemelk.
Een geitenkaas die de essentie en traditie van Sardinië belichaamt. De pasta, van een strogele kleur, valt op door zijn losse gaten en een regelmatige, korrelige structuur, symbool van een zorgvuldige ambachtelijke verwerking. De geur van deze kaas intensifieert met de rijping, wat een rijke en uitnodigende olfactorische ervaring biedt.
De smaak van de Mudosu varieert van zoet wanneer hij jong is tot aangenaam pittig met de rijping, wat een perfecte balans biedt tussen delicatesse en intensiteit. Deze kaas wordt uitsluitend geproduceerd met geitenmelk uit Ogliastra, een regio die beroemd is om de geitenhouderij, en is een eerbetoon aan de kwaliteit en excellentie van Sardinië.
Met een cilindrische vorm, een gladde en stevige korst die varieert van lichtbruin tot donkerbruin en een niet-eetbare korst, is de Mudosu een speciale kaas, perfect voor wie op zoek is naar een unieke smaak, rijk aan elegantie en verfijning.
Smaak: Intens
Aroma: Kenmerkend voor een schapenkaas met een aroma van zwarte olijven
Kleur: Lichtgeel met donkere aderen van de zwarte olijvenroom
Consistentie: Hard