Kaas geproduceerd door herders die transhumeren. Deze herders en hun kuddes brengen 3 maanden in de zomer door in de hoge bergen van de Pyreneeën, op hoogtes variërend van 1000 tot 2300 m. De aanwezige flora is uniek en geeft een unieke aroma, een fruitige smaak.
Wij leveren door heel Frankrijk.
Aubergine*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (gepasteuriseerde koemelk*, zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen)(10%), zonnebloemolie*, ui*, honing*, balsamicoazijn*(wijnazijn*, ingekookte druivenmost*), zout, knoflook*, rijstmeel*, zwarte peper*.
*Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen
Gebruikstips
Ideaal om te smeren op sneetjes brood, crackers of om in grissini te dippen.
Plaats de pot een uur in de koelkast voor consumptie.
Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren.
Energie: 486 kJ (117 kcal)
Vetten: 9,1g
Waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g
Koolhydraten: 4,8g
Waarvan suikers: 3,4g
Eiwitten: 2,9g
Zout: 0,9g