Logo

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

C/ Víctor Català, 19, Polígono industrial agro reus, Reus ( Tarragona ) 43206
Spanje
Leveranciertype
Info
Productie
Over ons

10 Producten en diensten

Search
ROMESCO SAUS OLIVERA D'ATENEA - Romesco saus met zonnebloemolie 290 g Olivera d'Atenea
Een van de meest traditionele sauzen aan de kust van Tarragona. Van maritieme oorsprong, wordt deze traditionele saus bereid met een rijke basis van t...
Appelazijn van Atenea
Een exquisiete en verrassende dressing voor alle soorten gerechten, van salades tot fruitsalades, dankzij de aromatische en verfrissende smaak.
BIO D'ATENEA PESTO - Biologische Pesto-saus 135 g Vegan en Glutenvrij
Pesto is een van de beroemdste sauzen ter wereld en staat bekend om zijn ongelooflijke basilieksmaak. Deze aromatische saus, afkomstig uit Genua, is p...
MAYOVEGANA BIO D'ATENEA - Vegan en Glutenvrije MayoVegana 180 g Bio d'Atenea
MayoVegana is de veganistische alternatief voor traditionele mayonaise. Het wordt gemaakt zonder ei en zonder zuivel en is glutenvrij. Het is een saus...
CALÇOTS-SALSA OLIVERA D'ATENEA - Calçots-saus met zonnebloemolie 290 g Olivera d'Atenea
Traditionele salsa die essentieel is om calçots in een calçotada te dippen. Met een licht pittige smaak en een lichte textuur is Calçots Salsa ook per...
ALLIOLI OLIVERA D'ATENEA - Allioli of Alioli 180 g Olivera d'Atenea
Met Zonnebloemolie · Met Olijfolie De Allioli of Alioli is een typische saus uit de mediterrane keuken die wordt gemaakt met knoflook en olie. Door de...
Arbequina Olijventapenade - 135 g Olivera d'Atenea
Exquise olijvensaus of -paté gemaakt van 2 olijfsoorten: arbequina en groene olijf, die opvallen door hun ongelooflijke aroma. Door de delicate textuu...
Calçots-saus met olijfolie Olivera d'Atenea - Calçots-saus met olijfolie 400 g Olivera d'Atenea
Onmisbaar bij elke calçotada om de typische calçots in te dippen en ook om gerechten met vis, vlees en groenten te begeleiden. Getrouw aan het tradit...
SALSA BRAVA OLIVERA D'ATENEA - Pittige Saus 300 g Olivera d'Atenea - Precies de juiste hoeveelheid pit!
De Salsa Brava is een van de populairste sauzen in onze gastronomie. Kenmerkend door zijn pittigheid, is Salsa Brava onmisbaar om de authentieke Patat...
OLIVADA OLIVERA D'ATENEA - Olijvenpasta of Olijvensaus 135 g Olivera d'Atenea
Exquise Olivada of zwarte olijven salsa uit het Bajo Aragón, zeer gewaardeerd om zijn geweldige smaak en intense aroma. De Olivada Olivera d’Atenea is...

Locatie en Contact

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS
AddressC/ Víctor Català, 19, Polígono industrial agro reus, ES-43206 Reus ( Tarragona )

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play