Frankrijk, Arengosse
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX is uw ideale partner voor unieke en verfijnde culinaire creaties. Als gespecialiseerde fabrikant bieden wij een gevarieerd assortiment van suikers en zouten met exquise biologische smaken, perfect om uw gerechten het hele jaar door te verfraaien, evenals cadeaupakketten en siroop om de smaak van uw dranken te versterken. Wij bieden gearomatiseerde en gekleurde suikers...
Portfolio (200)
Duitsland, Tanna
...Bent u op zoek naar hoogwaardig badzout/zeezout voor uw winkels of restaurant? Dan hebben wij precies wat u nodig heeft: Sol2Derm badzout zeezout in een zak van 25 kg! Onze 100% natuurlijke zoutmix uit de Dode Zee is rijk aan mineralen en sporenelementen en zorgt voor een ontspannende en verzorgende badervaring. Badzout/zeezout is niet alleen geschikt voor privégebruik, maar ook voor gebruik in...
Portfolio (125)
KHLA is een Frans-Kamodjaanse familieonderneming die gespecialiseerd is in hoogwaardige biologische specerijen uit Azië. Wij bieden een collectie van Kampot-pepers en zeezoutbloemen, evenals Sichuan-pepers, Himalayazout en een oneindig aantal andere unieke producten uit de landen langs de rijke Mekong-rivier. In de loop der jaren heeft KHLA een hechte relatie opgebouwd met elk van onze producente...
Portfolio (50)
Frankrijk, Marseille
Opgericht in 2018, is IT STYLE geworteld in de waarden van professionaliteit en luisterbereidheid, in staat om een directe dialoog aan te gaan met de gevoeligheden van de vrouwelijke geest. We bieden een breed scala aan cosmetica: make-up, accessoires, huidverzorging, badproducten en nagelproducten tegen lage prijzen. Onze productlijnen worden in Italië vervaardigd en zijn verrijkt met alle benodi...
Portfolio (200)
Onze firma is producent en leverancier van ononderbroken natuurlijk zout en verkoopt dit binnen het land en exporteert zout naar het buitenland. De mineralen in zout zijn: Magnesium, Mangaan, Kalium, Selenium, Lithium, Vanadium, Zirkonium, Jodium, Koper, Zink, IJzer, Fosfor, Calcium, Goud, Zilver. Bevat geen natriumchloride of andere chemische stoffen. De mineralen hebben hoge eigenschappen, gemal...
Portfolio (4)
... dieren worden geselecteerd wanneer de kwaliteitskenmerken perfect zijn in termen van smaak, grootte van het ei en consistentie. Voor het zouten wordt een specifieke zoutmix gebruikt en er worden geen conserveermiddelen of additieven toegevoegd. De houdbaarheid van de kaviaar is 90 dagen als deze wordt bewaard bij een temperatuur van 0-3°C.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play