Frankrijk, Qimperlé
...De originele gin, maritiem, jodiumachtig en zout. Durf de subtiliteit van deze zeer toegankelijke en verrassend verfrissende gin te ontdekken. De structuur is gebaseerd op kruidige en citrusachtige tonen, de maritieme noten in de afdronk doen de mond watertanden, een ervaring die je niet mag missen!
Portfolio (8)
ufs.country_names.RU, Vladimir
... van het lichaam te herstellen en een tekort aan jodium aan te vullen. Het is raadzaam om voedsel direct voor het eten te zouten. Dit behoudt de maximale hoeveelheid micro- en macro-elementen die in zeewier aanwezig zijn. Gewicht: 700 g...
Portfolio (116)
... zeker verslaafd maken aan een speciale Aziatische snackervaring. Ingrediënten Rijst, sojasaus gemaakt van soja, tarwe en zout, suiker, zetmeel, knoflook, ui, bladeren van kaffir limoen, specerijen, kleurstoffen: E150c E160c E160b, zeewier, glucose, mirin Oorsprong Thailand, China...
Portfolio (47)
Italië, Trepuzzi
...Gin 585.5 Miles is een gin die geproduceerd en gebotteld wordt in Italië door PEDRO FERREIRA. -bij het oog is het kristalhelder en kleurloos -in de neus zijn er een aanhoudende geur van zeewier en een frisse geur van zout -in de mond onthult het een ziltige en frisse smaak...
Portfolio (89)
Frankrijk, Trebedan
... zout Ijzer (Fe) = 17 % Oplosbaar ijzer (Fe) = 15 % Gecombineerde anion (SO3) = 25 % De combinatie van deze 3 ingrediënten in de samenstelling van een vloeibare meststof is jarenlang getest en maakt het mogelijk om de productie van uw groenten met 2 of 3 te vermenigvuldigen. Verpakkingen: kies uw pakket 0.300 kg = 100 g guano + 100 g lithothamne + 100 g ijzersulfaat 2.400 kg = 800 g ” + 800 g ” + 800 g “ 15 kg = 5 kg ” + 5 kg ” + 5 kg “ GEWICHT: ND AFMETINGEN: ND GEWICHT: 15 kg, 2.4 kg, 30 kg, 300 g, 75 kg...
Portfolio (43)
...Onze Zeewier Crisps zijn verkrijgbaar in vier smaken: Lichtgezouten, Zout & Azijn, Zoete Chili en Kaassmaak. Ze zijn ideaal wanneer je een snack nodig hebt om je sandwich bij de lunch te vergezellen, of wanneer je onderweg bent. Ze kunnen zelfs over salades en soepen worden gestrooid voor een extra crunch! Als je je creatief voelt, kun je er leuke rijstballen of hartige granola mee maken. 1% van...
Portfolio (7)
Frankrijk, La Rochelle
België, Haaltert
... de lucht) wit, geurloos poeder. Het heeft een zeer alkalische smaak en vormt een gematigd eenvoudige oplossing in water. Natriumcarbonaat is in huishoudelijk gebruik goed bekend als waterontharder. Historisch gezien is vegetatie in het Midden-Oosten gewonnen uit de as van planten die zijn gegroeid in natriumrijke bodems, zoals zaad uit Schotland en zeewier uit Spanje. De as van deze natriumrijke planten verschilde aanzienlijk van houtas (gebruikt om potas te maken), en werd bekend als "soda-as". [12] Synthetisch, uit zout (natriumchloride) en kalksteen.
Portfolio (8)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...Bij de proeverij is het licht zout, daarna zeer romig met delicate aroma's van verse zeewier en amandel. Het wordt aangeraden om het van tevoren te reserveren. Rijping tussen 1 en 3 maanden. Verzendkosten gratis vanaf 90€ incl. BTW Snelle levering binnen 24/48 uur Respect voor de koude keten 100% Périgord Referentie: PTCAVO30 Samenstelling: Steur eieren, zout Kweek: Frankrijk Soort: Oscietre steuren Bewaring: Bewaren maximaal 4 maanden bij 4 °C; zie THT op de achterkant van de doos Aanbevolen hoeveelheid: 15g / persoon...
Portfolio (18)
Verenigd Koninkrijk, London
...Miso is een traditionele Japanse smaakmaker. Het wordt geproduceerd door sojabonen of kikkererwten te fermenteren met zout en kōji (geïnoculeerd rijst) en soms rijst, gerst, zeewier of andere ingrediënten. Het zit vol met goede stoffen, heeft een kenmerkende smaak en is een verworven smaak. Voeg een eetlepel Belbri misopasta toe aan een kom heet water (niet hoger dan 75 graden Celsius) en roer...
Portfolio (4)
Frankrijk, Guérande Cedex
... verschillende soorten processen, biedt het merk LE GUERANDAIS een breed scala aan verpakkingen en de mogelijkheid om de korrelgrootte en de vochtigheid van het zout aan te passen om aan al uw behoeften te voldoen. Onder onze producten vindt u grof zout, fijn zout, fleur de sel en aromatische zouten met biologische kruiden, biologische groenten of zeewier.
Frankrijk, Roscoff
... algen om te koken, die ofwel vers en in zout bewaard zijn, ofwel gedroogd op 36 - 40°. Zes variëteiten algen worden aangeboden: zeewier, Nori, Dulse, Wakamé, zeespaghetti en konbu royal. Op bord-a-bord.fr vindt u recepten en video's over koken met algen!
Frankrijk, Saint-Malo
... dienstenassortiment: Zachte boter, halfzoute boter, gezouten boter, boter met gerookte zouten, boter met zeewier, boter met Yuzu, boter met Espelette-peper. Kom de knowhow ontdekken van het bewerken van de Bordier-boter van de klomp tot de plak met buxushouten spatels. Duik in de selectie van 230 kazen die in onze kelders zijn gerijpt (ook beschikbaar op een cocktailplateau). De zuivelwinkel, de romige...
Populaire landen voor deze zoekterm