• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vlees uit de aubrac

Resultaten voor

Vlees uit de aubrac - Import export

  1. SAVEURS CHAROLAISES

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds drie generaties wijdt de rundveehouderij BRIER, gevestigd te Rochonvillers, zich vol overgave aan de landbouw en het fokken. Wij zijn er al meer dan 20 jaar trots op vlees van jonge runderen te bieden erkend voor de hoogwaardige kwaliteit en ongeëvenaarde malsheid met een uitzonderlijke smaak. Als familiebedrijf, zetten wij ons in om vlees van topkwalieit te bieden dat uitsluitend afkomstig is van onze rundveehouderij. Wij bieden onze rundvlees aan in grote en middelgrote supermarkten, openbare instellingen (middelbare scholen, centrale keuken) en in de horeca sector. Elk stuk wordt met zorg gesneden, vacuüm verpakt en gelabeld voor volledige traceerbaarheid. Wij hebben tevens de mogelijkheid om u karkassen te leveren. Wij streven ernaar een stipte traceerbaarheid van ons vlees te garanderen evenals een streng gecontroleerd voeding gebaseerd op drie kwaliteitslabels: - HVE-label (hoge milieuwaarde) - Gegarandeerd GGO-vrije voeding - Dagelijks portie bijvoer in de vorm van lijnzaad voor een verbeterde voedingswaarde. Wij bieden tevens diepvriesproducten zoals gehaktballen, tartaartjes en gehakt, verkrijgbaar in diverse verpakkingen om aan alle behoeften te voldoen. Het welzijn van de dieren staat centraal binnen ons beleid en binnen de voeding van onze runderen, die hoogwaardig GGO-vrij voer aangevuld met lijnzaad krijgen om gezond en smaakvol vlees te garanderen.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, een producent van ambachtelijke vleeswaren in Aveyron, herstelt een Frans gastronomisch icoon in zijn oude glorie: de worst! Het wordt op de ouderwetse manier gemaakt met slechts 3 ingrediënten: vlees geselecteerd van boerderijen in Aveyron, Guérande zout, IGP Kampot peper. Geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen nitrieten! Slechts 3 ingrediënten, net als vroeger.Coppa, lonzo, gezouten ham, gezouten Aubrac rundvlees, chorizo, guanciale, droge worst en salami vormen ons assortiment nitrietvrije vleeswaren, geproduceerd in onze werkplaats in Laissac in Aveyron. COTE2BOEUF is ook de uitvinder van Popines: dun gesneden vleeswaren in een 100% recyclebare, retourbare glazen pot. Eenmaal vacuüm verpakt is Popine 3 maanden houdbaar op kamertemperatuur. Verkrijgbaar in 3 formaten (Popine, Marmite, Chaudron), begeleidt het uw raclettes in de winter en charcuterieschotels in de zomer.

Filters

Resultaten voor

Vlees uit de aubrac - Import export

Aantal resultaten

2 Bedrijven