• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • verpakte vleeswaren

Resultaten voor

Verpakte vleeswaren - Import export

  1. LE COUSTELOUS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, een producent van ambachtelijke vleeswaren in Aveyron, herstelt een Frans gastronomisch icoon in zijn oude glorie: de worst! Het wordt op de ouderwetse manier gemaakt met slechts 3 ingrediënten: vlees geselecteerd van boerderijen in Aveyron, Guérande zout, IGP Kampot peper. Geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen nitrieten! Slechts 3 ingrediënten, net als vroeger.Coppa, lonzo, gezouten ham, gezouten Aubrac rundvlees, chorizo, guanciale, droge worst en salami vormen ons assortiment nitrietvrije vleeswaren, geproduceerd in onze werkplaats in Laissac in Aveyron. COTE2BOEUF is ook de uitvinder van Popines: dun gesneden vleeswaren in een 100% recyclebare, retourbare glazen pot. Eenmaal vacuüm verpakt is Popine 3 maanden houdbaar op kamertemperatuur. Verkrijgbaar in 3 formaten (Popine, Marmite, Chaudron), begeleidt het uw raclettes in de winter en charcuterieschotels in de zomer.

  3. GUINA

    België

    Guina N.V. produceert reeds fijne vleeswaren sinds 1945. Een klantengerichte onderneming met internationale activiteiten. Op onze site produceren en verpakken we traditionele en biovleeswaren, zowel voor de delicatessentoonbank als voorversneden en - verpakt voor supermarkten. Verpakking: vacuum of MAP (ZAV oftewel zuurstof arme verpakking). 'Flow pack' verpakking is ook mogelijk. Consumenten- of cateringverpakking. Verpakt onder uw private label of ons Guina merk. Loonverpakking (contract packaging) is ook mogelijk. Een overzicht van alle productfamilies in ons gamma : salami (salami, salami light, chorizo), spekprodukten, kookwaren (hespenworst, ontvette ham, vleesbrood, Parijse worst, Meesterlycke Ham), rookwaren (Filet de York, Filet d'Anvers, gerookte rauwe ham 'Cobourg', gerookte bacon), catering produkten (ontbijtspek , gerookt spek, gekookte ham), bioprodukten (Bio ontbijtspek, Bio salami, Bio gekookte ham, Bio hespenworst, Bio filet de saxe, Bio rauwe ham, Bio kalkoenfilet).

  4. VARACHAUX SAS

    Frankrijk

    Het bedrijf VARACHAUX SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor behandeling van vlees en verpakte producten. Het is gevestigd in Wissous Cedex, Frankrijk.

  5. MEATCO

    Nederland

    Meatco houdt zich bezig met het ontwikkelen van hydrolyse systemen voor bijproducten van dierlijke oorsprong. Winning van eiwitten en vetten is hierbij net zo belangrijk als het opwaarderen van de restfracties (fosfaat/calcium).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. BRUGSE VLEESCENTRALE

    België

    De Brugse Vleescentrale is een marktgericht bedrijf waar het eindproduct, 'vers vlees en vleesbereidingen klaar voor consumptie', een centrale plaats inneemt.