Spanje, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. is een agrovoedingsbedrijf dat zijn activiteiten begon in 1986, als vervolg op een integraal project dat de hele keten omvat, van de productie van varkensvlees, slachthuis, snijzaal, tot de verwerking van de producten. De filosofie waarmee dit project is gestart, kwam voort uit vier partners met het idee om toegevoegde waarde te genereren aan de varkensproductie en tegel...
Portfolio (34)
Frankrijk, Le Plessis Robinson
...Grand Caractère neemt je mee naar het Iberisch platteland en waarborgt de authenticiteit van dit inheemse varkensras uit het zuiden van Spanje. Opgekweekt in het ecosysteem van de dehesas, de Spaanse vlaktes bezaaid met eiken, heeft het Iberische varkensvlees een karakter dat zowel krachtig als delicaat is, met smakelijke geroosterde noten van wilde noten. Werkelijk een symbool van het...
Portfolio (9)
Frankrijk, Auros
...IGP (zonder bot) 18 maanden rijping, MANEX VARKENSRAS 8 kg Een uitzonderlijke ham. De Rolls van Bayonne. Een zeldzaam product. Van een kwaliteit die dicht in de buurt komt van het Zwarte Varken van BIGORRE voor een aanzienlijk lagere prijs. Het MANEX-varken is een traditioneel zwaar varken uit het Baskenland. Het wordt gedurende minstens 9 maanden gevoed met uitsluitend granen die door de...
Portfolio (31)
Spanje, Encinasola
Wij zijn veehouders en producenten van hammen en vleeswaren uit Huelva, met een uitgebreid assortiment van hammen, schouderhammen, chorizo, morcón, hoogwaardige salchichón, lendenworst en gesneden vleeswaren,... allemaal producten van het pure Iberische varkensras, vervaardigd volgens onze traditie, met bijzondere zorg voor de hoogste kwaliteit. Bezoek onze fysieke winkel als u Encinasola bezoekt, of doe uw aankopen indien gewenst in onze online winkel.
Italië, San Demetrio Corone
Nata appositamente per de productie van hartige producten, zoals capocollo en pancetta D.O.P., houdt Madeo Industria Alimentare zich ook bezig met de productie van ham en salami van het zwarte varkensras uit Calabrië. De gebruikte technieken zijn voornamelijk ambachtelijk, zoals het zouten dat nog steeds met de hand wordt gedaan in de typische pekels, net zoals vroeger. Echter, waar nodig, wordt...