Frankrijk, Avignon
...De puree is gemaakt van biologische tomaten die in de volle grond zijn geteeld en geoogst. Na de oogst worden de biologische tomaten gewassen, gemalen, verwarmd en gezeefd met behulp van zeefjes, waardoor de zaden en de schil van de tomaten worden verwijderd. De biologische tomatenpuree wordt gesteriliseerd en verpakt in aseptische zakken, beschermd in conische vaten. Biologische tomaat: 100% Totaal energie: Binnenkort beschikbaar...
Portfolio (105)
Zweden, Åkersberga
Bij Naturell AB hebben we biologische voeding tot standaard gemaakt. Wij geloven in een wereld waar 100% biologische voedingsmiddelen de norm zijn. Als specialist in biologische voedingsmiddelen bieden wij producten van hoge kwaliteit aan. Dit is hoe we langzaam maar zeker het leidende bedrijf in biologische voedingsmiddelen zijn geworden. Maar we doen veel meer dan alleen biologische gezondheidsv...
Portfolio (201)
... en een hoog brix-gehalte, wegen ongeveer 15-20 gram, hebben een heldere rode kleur, een evenwichtige smaak en een lange houdbaarheid. Mooi en uitnodigend voor consumptie, speelt de datterino-tomaat zeer goed in op de huidige markttrend, namelijk de combinatie van visuele aantrekkingskracht en een hoge kwaliteitsnorm van de vruchten. Dankzij zijn zoetheid is de datterino zeer veelzijdig in de keuken, perfect voor het maken van verschillende smakelijke recepten: tomatensauzen, sauzen of als snack in snelle voorgerechten. Verpakking: gr 200, 250, 300...
Portfolio (8)
Spanje, Almendralejo
... Break, 14/16º Brix, Cold of Hot Break. Tomaat Geconcentreerd 28/30 Cold Break of Hot Break verpakt in aseptische vaten. Tomaat Geconcentreerd 36/38 in aseptische vaten. Directe Tomatensap (NFC) in bulk, in een voedselcontainer van 1.000 liter of verpakt in aseptische vaten. TOMATEN Tomaat Geconcentreerd 28/30Brix-36/38Brix Cold Break of Hot Break. Niet Geconcentreerde Tomaat.
Portfolio (2)
Portugal, Benavente
De tomaat die we bij SUGALIDAL verwerken, wordt geproduceerd met een goede opbrengst, uitstekende kwaliteit en een goede aanpassingsvermogen aan de edafisch-klimatologische omstandigheden van de regio. In de industriële sector heeft SUGALIDAL een geïnstalleerde capaciteit om dagelijks 11.000 ton te verwerken in cold en hot break producten, met een concentratiegraad tussen de 8º en 38º brix...
Turkije, Istanbul
... producten zijn: 1. Granaatappel (Anaar) 2. Sinaasappel 3. Appel 4. Kiwi 5. Knoflook 6. Tomaat 7. Tomatenpuree (met Brix +28 in bulk) 8. Zout (voedsel- en industriële kwaliteit) 9. Augurken 10. Berberis (nuttig voor voedselgebruik en additieven) 11. Saffraan (Sargol) 12. Rozijnen (gouden rozijnen, ...) De verpakkingen van de producten zijn beschikbaar volgens de wensen van onze klanten. Onze volledige informatie is ook beschikbaar op onze website. Bedankt Fruit-Nut.com...