...Diep kersenrood met paarse reflecties.
Intens en schoon in de neus, met een enorme concentratie van fruit, kers, aardbei en bosbesaroma's, op een balsemachtige achtergrond met lichte geroosterde tonen.
In de mond is het omhullend, glycerineachtig, met een zoete tannine en een lange, fruitige nasmaak.
Wijn: Rood.
Druif: Tempranillo.
Fles: 75cl
Druif: Tempranillo
Fles: 75cl...
...ORIGINE – TERROIR
Vin Rouge sec
De Misaine Rouge Sec is speciaal geselecteerd door onze oenologen om u evenwichtige, authentieke en smakelijke wijnen te bieden, ideaal om te combineren met dagelijkse maaltijden.
Vin de communauté Européene
VINIFICATIE
Traditioneel in roestvrijstalen tanks.
DRAAIPLAATSEN
Tempranillo
PROEVERIJ
Mooie intense en glanzende robijnrode kleur.
Neus met delicate aroma's van verse en knapperige rode vruchten.
Zachte en evenwichtige smaak.
COMBINATIES VAN GERECHTEN EN WIJNEN
Te genieten bij sauzen, bij rood of wit vlees, gegrild of geroosterd.
Serveren op 16°C.
... perfect bij vlees, geroosterd vlees en zoute snacks.
Technische gegevens:
- Temperatuur voor consumptie: 14º
- Calorieën per glas (100 ml): ongeveer 18
- Druif: tempranillo (100%)
- Alcoholpercentage: 0.0%...
...ÁNFORA PIU Tinto
FICHA TÉCNICA:
Denominación de origen:
IGP Sierra Sevilla
Composición:
garnacha en tempranillo
Vinificación:
Gefermenteerd met maceratie in vaten gedurende 1 maand in de ánfora
Envejecimiento:
Rijping van 10 maanden op zijn droesem, onder een bloemenvel in dezelfde ánfora
Grado alcohólico:
14-14,5o
NOTAS DE SABOR:
Aspecto: kersrood
Olor: Verleidelijk krachtig
fruit met minerale tonen
Sabor: Aantrekkelijke spanning in de mond en uiterst mineraal...
... rood vlees of wild en die in de kelder nog vele jaren kan verbeteren!
Inhoud: 75cl
Type: Rode wijn
Druivensoort: 70% Tempranillo, 20% Grenache, 7% Mazuelo
DOCa: Rioja
Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2039
Serveertemperatuur: 16-18°C...
...Tempranillo 75%, Garnacha 18%, Cabernet-sauvignon 5%, Overige 2%. Geoogst midden september, wanneer de druiven worden ontsteeld en in roestvrijstalen tanks worden geplaatst bij een gecontroleerde temperatuur voor een maceratieperiode van ongeveer zeven dagen. Malolactische omzetting en later rijping in tanks waar de wijn op zijn droesem blijft tot stabilisatie en botteling.
Kleur: Rood Gemengd
Variëteit: Tempranillo 75%...
... Wine in Moderation, waarmee consumenten worden uitgenodigd om met mate te drinken.
Missie:
Campo Viejo is toegewijd aan verantwoord wijnconsumptie, en maakt het deel uit van Wine in Moderation, waarmee consumenten worden uitgenodigd om met mate te drinken. www.wineinmoderation.eu
Producten:
Rood: Tempranillo Crianza Reserva Gran Reserva
Rosé: Campo Viejo Garnacha Rosado
Wit: Campo Viejo Viura
Halfzoet: Campo Viejo Semidulce
Dominio CV van Campo Viejo - Horeca
Beschrijving.
We maken het hele wijnproces van het veld tot de fles en verkopen het in elk tussenliggend proces. Het kan per fles of in bulk worden verkocht. De gemiddelde hoeveelheid wijn die we produceren is ongeveer 25.000.000 liter. De variëteiten wijn die we maken: Wit: airen, sauvignon blanc, macabeo, verdejo. Rood: Tempranillo, Garnacha, Syrah.... De filosofie van de wijnmakerij om wijn te maken begint in de wijngaard, lang voordat de oogst plaatsvindt. De boeren besteden aanzienlijke tijd aan het werken in de wijngaarden om een perfecte balans in het fruit te waarborgen.
Emblematische bodega uit Extremadura, opgericht in 1920, pionier in het aanplanten van druivensoorten zoals Pinot Noir, Cabernet Sauvignon en Merlot, met ook Tempranillo en Garnacha in rood, evenals Chardonnay, Alarije, Macabeo en Moscatel in wit. Hun merken zijn: MISINO, gemaakt van 90% Cabernet Sauvignon en 10% Pinot Noir. CATALINA ARROYO CABERNET SAUVIGNON, 100% Cabernet Sauvignon. CATALINA...