...Knoflookpoeder is een fijn gemalen poeder dat wordt bereid door het dehydrateren van knoflookbollen, gevolgd door een maalproces. Botanische nomenclatuur van de oorsprong: Allium Sativum. De gedehydrateerde knoflookbol wordt na het maalproces tot een fijn poeder gemalen. 100% luchtgedroogde knoflook.
Vloeibaar knoflookextract is beschikbaar in olie-oplosbare en/of aquatische (wateroplosbare) vorm.
Botanische nomenclatuur van oorsprong: Allium Sativum...
... aangeboden in poeder- en vloeibare vorm.
en vloeibaar en kan worden beschouwd als een clean label product van natuurlijke blauwe kleur. Hoewel het gevoelig is voor
lage pH-waarden en hoge temperaturen, wordt spirulina gebruikt in de snoepindustrie en in de
zuiveltoepassingen.
Toepassingen:
Snoep, coatings en glazuren voor desserts, ijs, yoghurt.
... voedingsstress, waardoor de benutting van het voer verbetert en de productie niveaus stijgen. We hebben het in verschillende vormen beschikbaar (vloeibaar, poeder, pasta, siroop). De inoculatie van deze prebiotica, samen met geselecteerde en volledig onschadelijke melkzuurbacteriën, zorgt voor een herbevolking van het spijsverteringsstelsel met een gunstige acidofiele flora, en voorkomt de ontwikkeling van...