...Iberische kaas is een kaas van geperste pasta, gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Het is de populairste kaas in Spanje, en volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, waarin de kwaliteitsnormen voor kazen en smeltkazen worden goedgekeurd. Elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", moet zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15% geitenmelk en minimaal 15% schapenmelk.
Portfolio (2)
Spanje, Malagón
...Geperst kaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, geitenmelk en schapenmelk, met een minimale rijpingsperiode van 9 maanden in extra vierge olijfolie.
Portfolio (8)
Spanje, Madrid
...Gourmet croquettes, ambachtelijk bereid in onze keuken. We hebben veel verschillende variëteiten: - Croquettes met Iberico ham - Croquettes met boleten - Croquettes met blauwe kaas - Croquettes met kabeljauw - Croquettes met confit prei, dadel en wortel - Croquettes met garnalen in knoflook - Croquettes zonder chorizo (100% plantaardig) - Croquettes met pompoen en curry (100% plantaardig)...
Portfolio (8)
Spanje, Totanes
QUESOS NAVALMORAL S.A., opgericht in 2005, is een fabriek gelegen in Totanés (Toledo). Wij produceren Queso Manchego DOP, Queso Ibérico en Queso de Cabra. Wij zijn de tweede grootste producent van de meest beroemde Spaanse kaas: de Queso Manchego. Wij beschikken over de kwaliteitscertificaten BRC en IFS op het hoogste niveau. Wij gebruiken geen additieven in onze kazen (geen lysozym, geen natamycine, geen sorbaten,...). Onze productie wordt vrijwel volledig geëxporteerd. Wij zijn aanwezig in de hele Europese Unie, Zwitserland, de Verenigde Staten, Mexico, Canada, Oekraïne,....
Portfolio (10)
Spanje, Zamora
... kazen op basis van rauwe melk, zowel van schapen als van een mix (schapen, geiten en koeien), waarbij de schapenkaas met de Oorsprongsbenaming DO "Queso Zamorano" en onze CASTELLANO kaas met de IGP "Castellano" opvallen. Ook onze specialiteit, de kaas "Ibérico", moet worden benadrukt. Deze wordt gemaakt met een speciale mix van rauwe melk van schapen, geiten en kaas. Daarnaast produceren we ook kazen van gepasteuriseerde melk.
Spanje, Málaga
... kaas met DO, en olijfolie uit verschillende regio's. Diensten: - We werken samen met Spaanse producenten aan de internationalisering van hun producten. - We ondersteunen onze buitenlandse klanten bij het ontwikkelen van hun bedrijven in Spanje. - We ontwikkelen private label voor uw product, waarbij we zorgen voor het ontwerp, de druk en de verpakking. - We zorgen ervoor dat we producten van de...
Populaire landen voor deze zoekterm