Spanje, San Pedro Manrique (soria)
Spanje, Monroyo (teruel)
...Bij de bereiding van deze huisgemaakte chorizo worden de edele delen van Duroc-varkens met "Oorsprongsbenaming Teruel" gebruikt, zoals de schouder en de buikspek, geselecteerde specerijen van oorsprong en natuurlijke darmen, wat zorgt voor een intense en kenmerkende smaak, naast dat het een zeer gezond product is.
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Product vervaardigd met een zorgvuldige selectie van gehakt / in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en andere specerijen, is onze Chorizo Sarta Ibérico Extra. Een ware traktatie voor de smaakpapillen die, zonder twijfel, niemand onberoerd zal laten. De Iberische varkens van Brisa De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van...
Spanje, Murcia
Wij geloven in de kwaliteit van producten die in Spanje zijn gemaakt, daarom willen we ze delen met de rest van de wereld. Asturiërs zijn trots op hun geitenkaas, Valencianen op hun paella, Riojanen op hun wijn, maar heel Spanje verheugt zich wanneer onze producten en recepten verder gaan dan onze grenzen. Als Spanjaarden zijn we trots op onze gastronomie en de verscheidenheid aan producten die in...
Portfolio (178)
Spanje, Aracena
... Jamón de Jabugo laten we op ambachtelijke wijze rijpen met de lucht van het Natuurpark Sierra de Aracena en Picos de Aroche gedurende minimaal 24-36 maanden. De zorg en aandacht die we aan onze Jamón de JABUGO besteden, stelt ons in staat om ze aan te bieden met de juiste rijpingsgraad. We hebben ook Ibérico-ham van cebo, Ibérico Bellota-schouderham, Ibérico lendenrollade, extra lendenworst, Ibérico chorizo, Ibérico salchichón en gesneden Ibérico-worsten. Neem contact met ons op via deze weg en we helpen u zonder vertraging.
Spanje, León
... gebruikten in de bergen, waar de cecina de León het grootste voorbeeld van kwaliteit van Hompanera is. Uiteraard blijft de chorizo León extra niet achter en brengt hij je met zijn smaak terug naar die huiselijke slachtpartijen van vroeger. In onze fabriek produceren we dagelijks vleeswaren, daarom zijn sommige van onze producten seizoensgebonden om het klimaat zijn werk te laten doen. We gebruiken...
...Vlees-, Vis- en Groentepâtés, Ingelegde Lende, Chorizo en Wildvlees in Olie, Ambachtelijke Kazen, Chocolade en Jam van Smaken, Pure Honing, Bijenpollen, en Ecologische Planten en Specerijen. Aarzel niet om te genieten van onze ambachtelijke producten met de beste smaak en cosmetica die helpen om uw huid te verzorgen.
... Honing, Monoflorale Honing, zoals Rozemarijnhoning, Tijmhoning en Sinaasappelhoning. Cenceñas Taarten voor Gazpachos, Gazpacho Taarten, Ambachtelijke Taarten, Taarten voor Gazpacho Manchego, Hoofd Ingrediënten Gazpacho Manchego. De beste Gedroogde, Gekookte en Verse Vleeswaren uit de Sierra van Albacete. Peper Salchichón, Chorizo la Mancha, Chorizo del Infierno, Uienbloedworst, Witte Butifarra...
Spanje, Guijo De Santa Bárbara
Een vertrouwd bedrijf dat natuurlijke seizoensconserven, likeuren, fruitsiroop en kweeperengelei maakt. We verkopen ook andere soorten producten zoals paprika, groentecremen, Iberische patés, olijfoliecosmetica en een grote verscheidenheid aan natuurlijke producten. Honingen, kazen, chorizo,...
...Hojiblanca, Arbequina, Cornicabra, enz. - Pure Iberische hammen van bellota D.O. Jabugo. 2. Conserven uit de zee - Lendestuk, Salchichón, Chorizo - Schapen- en geitenkaas - Tonijnfilet, Ventresca, Mosselen, Bonito del Norte. 3. Zoute vis - Semi-conserven - Gearomatiseerde oliën, Honing, Crèmes. - Mojama van Almadraba tonijn, Hueva de Maruca, enz. - Ansjovis, Kabeljauw...
Populaire landen voor deze zoekterm