... aardappelvariëteiten
Maalmethoden
Schuddensiteit: Malen tot een dichtheid van 200 tot 600 g/l mogelijk
Kleuren
Van wit-crème tot intens geel
Verpakking
Alle soorten verpakkingen voor uw behoeften
Aardappelpuree verpakt: 200g (doos)
Aardappelpuree verpakt: 300g (doos)
Aardappelpuree verpakt: 200g (pakket)...
...Gebruik het eerst voor koken (soep, borsjt), hoofdgerechten (stoofschotels, bijgerechten), sauzen, salades, marinades, passievruchten, pizza, snacks.
Gebruik voor
Voor alle soorten bakken en desserts, fruit, warme dranken en pittige gerechten in de oosterse keuken.
Smaak
zacht, zoet
Voedingswaarde per 100 gr.
Eiwitten (g / 100g)… 10
Vetten (g / 100g)… 1,0
Koolhydraten (g / 100g)… 46
Energiewaarde (kcal / 100g)… 230...
...Gist (Saccharomyces cerevisiae) is een micro-organisme dat behoort tot de groep van eencellige schimmels, die ongeveer 1.500 soorten omvat.
Bakerygist wordt gebruikt bij de productie van bakkerijproducten van verschillende soorten meel.
Droge (gedroogde) gist heeft de volgende voordelen: stabiele kwaliteit, lange houdbaarheid, een breed scala aan temperatuurcondities, en gemakkelijke transport en opslag. Logistiek is veel eenvoudiger in vergelijking met geperste gist; ze nemen 3-4 keer minder opslagruimte in beslag en er is geen behoefte aan frequente inkoop van gist.