Polen, Warszawa, Poland
...Het zure wei-poeder (AWP) is een bijproduct van de productie van kaas of zure caseïne. Het wordt geproduceerd door verse wei, verkregen uit zachte witte kaas, te drogen. Door het gebruik van microbiale fermentatie wordt de pH van de melk verlaagd en wordt lactose omgezet in melkzuur. Zure wei-poeder wordt voornamelijk gebruikt voor de productie van ricotta en boter van wei. Het wordt ook gebruikt als ingrediënt in veel bewerkte voedingsmiddelen, zoals brood, zoutjes, gebak en kant-en-klare maaltijden.
Portfolio (278)
...De uitmuntendheid van ricotta, schapen- en geitenkaas, met de hand gemaakt van melk die uitsluitend van Siciliaans vee komt, en volgens de oude regionale tradities.
Bijpassende producten
Siciliaanse Kaas
Siciliaanse Kaas
Portfolio (1)
...De buffelricotta is een zachte kaas die wordt bereid met de wei die overblijft na de productie van buffelmozzarella. De textuur is zacht en korrelig, maar nooit zandachtig. De geur van buffelmelk heeft niet dezelfde intensiteit als die van mozzarella, en past daarom goed bij zowel zoete als hartige gerechten. Een verse kaas rijk aan Soorten en Formaten Gewicht: 250 g en 1 kg Thermisch verzegeld dienblad Codes: 321 / 321b Houdbaarheid: 21 dagen...
Portfolio (10)
Frankrijk, Malataverne
...Ingrediënten Ingrediënten van het deeg tarwebloem, durumtarwegries, eieren (11,2% van het eindproduct), water. Ingrediënten van de vulling paneermeel (tarwebloem, water, zout) ricotta (7,5% van het eindproduct) (wei, room), palmolie, melkvlokken, palmolie, aardappelvlokken, wei, spinazie (2% van het eindproduct), kaas (melk, zout, stremsel, conserveermiddel lysozym van ei), zout...
Portfolio (188)
Italië, Dorgali
...Onze Ricotta Sarda, een product van uitzonderlijke bionutritieve waarde en smaak. Verkregen uit de herverwerking van de wei die overblijft na de productie van schapenkaas en droog gezouten, heeft deze ricotta een halfharde, uniforme pasta en een witte kleur, met een licht zoute smaak. Het is een kaas die verrast door zijn veelzijdigheid: ideaal voor wie een gecontroleerd dieet volgt dankzij het...
Portfolio (10)
Italië, Siano
... afmetingen in ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Gegradueerde thermometer -10 +110 °C - 4 Kaasvormen voor het maken van 300/500 g kaas per stuk. - 2 Vormpjes voor ricotta of primosale van 200-300g per stuk. Receptenboek: Een handleiding voor het bereiden van goede kazen met een korte en zeer korte rijping.
...De Ricotta di Bufala Campana maakt deel uit van de geschiedenis en traditie van de zuivelindustrie, een symbool van onze landbouw en van het erfgoed van typiciteit dat de gebieden van Zuid-Italië weten uit te drukken. De Ricotta di Bufala Campana DOP is een verse zuivelproduct, dus zonder rijping, verkregen door de verhitting van de eiwitten van de wei van buffelmelk, een grondstof die voortkomt...
Portfolio (2)
Italië, Brusaporto
...Mammamore de heerlijkheid van verse pasta met een rijke en smaakvolle vulling. Zoals gemaakt door mama... met liefde! Ook beschikbaar: Casoncelli met Paddenstoelen 250g Casoncelli met Vlees 250g Ravioli met Kaas 250g Tortelloni met Ricotta en Spinazie 250g Raviolini met Rauwe Ham 250g...
Portfolio (10)
...SPECIFIEK ONTWORPEN VOOR DE PASTEURISATIE EN VERWERKING VAN MELK, VOOR DE PRODUCTIE VAN ZACHTE KAAS, MOZZARELLA EN RICOTTA. Volledig gebouwd in roestvrij staal, de Minipolivalente van Caseartecnica Bartoli wordt ondersteund door een mobiele trolley die het mogelijk maakt om het apparaat om te keren en het schoonmaken vergemakkelijkt. Capaciteit 5 Q. Inclusief accessoires: - Roerder met roestvrijstalen mes. - Frangicagliata lira. Accessoires op aanvraag: - Trolley voor mallen. - Wrongeldispenser. Gemaakt in overeenstemming met CE-regelgeving.
Portfolio (47)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
België, Mol
...Gorgonzola, Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), Engelse (Cheddar). Naast kazen, bieden ze Boter, Room, Yoghurt, Fruityoghurt, Platte Kaas en Fruitkaas, Desserts, Rijstpap, Karnemelk, Smeerkaas, maar ook Kruidenboter, Verse Room, Culinaire Room, Choco, Choco Light, Chocomousse, Pudding uit verschillende merken (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
België, Acremont
De schapenboerderij Acremont is gespecialiseerd in de fokkerij van melkgevende schapen. Ze biedt een breed scala aan producten aan: rauwe schapenmelk, natuurlijke yoghurt, fruityoghurt, drinkyoghurt, tzatziki, verse kaas, verse kaas met bieslook, schapenmelk crottin, ricotta, wei, fetarella, vanillepudding, rijst met melk, melkjam, schapenkaas gouda, lam, bècherin, blauw van Scailton, ijs, schapenvlees, zeep,… Voor uw recepties, desserts en kaasgerechten kunnen we kaasplanken voorbereiden.
Spanje, La Seu D'urgell-Lleida
... kaas en boter. Gepassioneerd en veeleisend in elk van de processen, dankzij onze manier van zijn en doen. CADÍ, Kazen en Boter, met de essentie van de Pyreneeën. De ervaring die door generaties heen is opgedaan en de knowhow van een eeuwenoude coöperatie vormen de essentie van onze producten.
Italië, Sonnino
... geproduceerd; het maakt deel uit van het consortium van de mozzarella di bufala Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Fabriek in Berlijn De derde fabriek, de laatste in volgorde van datum, werd geopend in 2002 en bevindt zich in Berlijn, Duitsland: hier worden biologische mozzarella en ricotta van koe geproduceerd, naast gewone mozzarella en ricotta van koe.
... alle soorten kazen, voornamelijk gericht op mozzarella en ricotta di Bufala en in het bijzonder op zuivelfabrieken voor de productie van elk type "pasta filata"... kaas, zoals mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata, enz. Wij zijn ook gespecialiseerd in het vervaardigen en upgraden van mini-zuivelproductielijnen met verschillende productiecapaciteiten. - Al onze MINI Zuivel zijn "op maat gemaakt" volgens de specifieke eisen van de klant.
Portfolio (1)
Cyprus, Larnaca
Achnagal Creamery werd in 1977 opgericht op Cyprus door onze vader. Als boerderij kaasmaker produceerde hij traditionele Halloumi kaas, ricotta en Kefalotyri kaas met behulp van een kleine op maat gemaakte fabriek in de achtertuin van het huis waar hij is opgegroeid. Sindsdien hebben we een lange weg afgelegd en hebben we onze plaats in de Cypriotische markt en daarbuiten goed gevestigd met onze...
Italië, Busto Arsizio
La Castellanza spa houdt zich bezig met de productie en distributie van zuivelproducten en kazen, waaronder mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, van pure geitenmelk en vele andere lekkernijen, waarbij we altijd alleen verse melk gebruiken. Een van onze specialiteiten zijn de geitenkazen, die een betere verteerbaarheid hebben dan andere kazen. We produceren ook boter en mascarpone van de hoogste kwaliteit.
Italië, Borgo San Lorenzo
... automatische yoghurtmachines, handmatige, semi-automatische en automatische doseringssystemen voor wrongel, mallen en blokken voor kaas, minicaseifabrieken, kaasflipmachines, zoutinstallaties voor kaas, complete inrichting voor rijpingskamers. De Plastitalia-groep opereert met een beheersysteem dat voldoet aan de vereisten van de normen UNI EN ISO 9001:2008.
Italië, Bibbiano
...De kaasfabriek is gevestigd aan de Via Vittorio Veneto 4, natuurlijk in Bibbiano (RE), en elke dag worden er gemiddeld 16 vormen van Parmiggiano Reggiano geproduceerd (bijna zesduizend per jaar), gekenmerkt met het registratienummer 629. In de winkel: "De binnenplaats van de Parmiggiano Reggiano" vindt directe verkoop aan het publiek plaats van Parmiggiano Reggiano, boter en ricotta. Ondanks wat...
Spanje, Fuente El Saz (madrid)
LÁCTEAS DEL JARAMA is een Spaans familiebedrijf dat al 45 jaar mozzarella, verse kazen, ricotta, yoghurt, roomkaas, enz. produceert. Het merk ALBE staat voor het hoogste segment van producten, maar het bedrijf biedt ook zeer waardevolle alternatieven onder de merken Pizzarama, Filarela, Pizzabona en La Vaca de Albe. Naast het produceren houdt het zich ook bezig met de distributie van...
Italië, Ceglie Messapica
... zijn. Ons team, jong en hooggekwalificeerd, werkt elke dag aan de productie van cacioricotta en ricotta forte met zorgvuldig geselecteerde melk. Ons kwaliteitsbureau is dan ook altijd alert op de keuze van de melk, die strikt afkomstig is van Pugliese boerderijen.
Wij produceren Parmigiano Reggiano sinds 1924. De meest spannende uitdaging van onze kaasfabriek is het vermogen om voortdurend te verbeteren in de uitstekende kaas die we produceren. Wat op het spel staat, is de duurzaamheid van uw groei, uw toekomst en de toekomst van uw kinderen.
Portfolio (3)
... en sinds 1998 hebben we de ISO-9002 kwaliteitscertificering. Sinds 2006 produceren we ook met de ISO-22000 certificering. Bovendien zijn we milieuvriendelijk met onze biologische zuiveringsinstallatie met een capaciteit van 500 ton water per dag. Onze producten zijn: Boter, Kaas, Yoghurt, Ayran, Vruchtensmaak yoghurt, Ricotta, Kersensmaak drank 200 ml, Perziksmaak drank 200 ml, Abrikozensmaak...
... de productiecyclus binnen het bedrijf. Onder de producten vermelden we de buffelmozzarella, de mozzarella in mortella (de mirte), de fior di ricotta, de cacio ricotta van geitenmelk, de caciocavalli en de yoghurt.
De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe zout...
Spanje, Granada
... de oude kaasmeesters, waarbij we de traditie respecteren en met zorg alle fasen van het leven van onze kazen verzorgen, van de productie tot het moment dat ze op de tafel van onze klanten komen. Schapen-, geiten- en koemelk kazen, verse, zachte, gerijpte kazen, ricotta. We hebben de kaas die past bij uw tafel, bij uw bedrijf.
...Productie en verkoop van mozzarella voor pizzeria's, bocconcini, gerookte kaas en scamorza, ricotta, boter en preziosella.
Productie en directe verkoop en groothandel van mozzarella, ricotta en kaas...
Italië, Paganico
...AZ.AGRICOLA met eigen schapenmelkproductie en verwerking tot Pecorino, Ricotta, Ravaggiolo en verschillende gearomatiseerde Pecorino's. Directe verkoop. Leveringen en verzendingen in Italië en het buitenland. Proefpakketten op aanvraag.
Populaire landen voor deze zoekterm