Portugal, Torres Novas
Het jaar was 1953 en de jonge Manuel Jorge Gomes voltooide de basisschool toen hij de eerste gronden erfde die vandaag de dag deel uitmaken van de verschillende eigendommen van Hortícolas Casal D'Avó. In het begin produceerde hij tarwe, gerst en maïs, en later schakelde hij over op knollen, die een grote vraag hadden op de markt van de Ribeira in Lissabon. Tegenwoordig produceert Hortícolas Casal ...
Portfolio (17)
Portugal, Freixo De Espada à Cinta
... Cinta, maken we deze witte wijn van de selectie van de beste druiven van Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira. Handmatig gefermenteerd in Franse vaten van de traditionele druivenrassen van Douro: Códega do Larinho, Rabigato en Gouveio. Voor deze oogst zijn er 2333 flessen geproduceerd.
Portfolio (4)
... weerspiegelen. Het bedrijf hecht veel waarde aan het respecteren van de traditionele wijnproductie door gebruik te maken van granieten lagares en creëert stap voor stap een assortiment van rode, witte en zoete wijnen, waaronder: de Aneto Tinto, de Aneto Branco, de Aneto Tinto Grande Reserva, de Aneto Branco Reserva en de Aneto Pinot Noir, die onderscheiden zijn met verschillende medailles en internationale prijzen.
...Agrarisch bedrijf, met meer dan twintig jaar ervaring, toegewijd aan de productie en voorbereiding van groenten en fruit. Het heeft uitgebreide ervaring in export naar zowel de EU als naar Afrika en Latijns-Amerika. Productie van producten zoals: Butternutpompoen, Savooiekool, Hart, Portugees, Broccoli, Paprika's, Uien, Witte meloen, Watermeloen, Raap, Wortelen, Appels, Peren, enz.
... we keuzes van witte wijnen, rode wijnen, portwijnen en muskaatwijnen. Parallel aan de wijnbouwactiviteit hebben we een structuur voor wijn-toerisme gecreëerd met de Quinta Nova Winery House, die verschillende faciliteiten biedt, mogelijke locaties voor memorabele momenten. Tussen tuinen, het zwembad of het terras van de Wine Bar, de wintertuin, de speelkamer en de historische locaties van het landgoed, zoals uitkijkpunten, boomgaarden en kapellen, kunnen alle ruimtes de plek zijn voor het proeven van een goede wijn of het beste van de regionale gastronomie.