Frankrijk, Caromb
...Druivensoorten: 100% Caladoc Leeftijd van de wijnstokken: 15 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proefnotities: • Kleur: Diep rood, paarse reflecties • Eerste neus: Rode vruchten • Tweede neus: Kruidige tonen • In de mond: Rode vruchten, balans en frisheid • Lange afdronk Wijn/spijs combinatie: Regionale gerechten, vlees, charcuterie Bewaarpotentieel: 4 tot 5 jaar Vinificatie: Ontstelen/Drukken. Maceratieplan van 10 dagen bij 24° om de frisheid en het fruit te behouden. Perspulp toegevoegd aan het sap. Malolactische fermentatie op fijne droesem in de winter tot de botteling.
Portfolio (4)
Frankrijk, Auxerre
...Bouche fruit goed geconcentreerd en mooie frisheid door zijn fijne kruidige tonen Accord met wijn charcuterie, rood vlees, wild, kaas met harde of zachte korst Vinificatie Na handmatige oogst wordt de wijn in kleine vaten geplaatst die een snelle bezinking van de droesem en een micro-oxygenatie mogelijk maken. Deze twee aspecten leiden tot een verfijning van de tannines en bieden een typische...
Portfolio (190)
Spanje, Madrid
...Wij distribueren biologische producten uit Spanje en producten met een oorsprongsbenaming en I.G.P., allemaal van hoge kwaliteit uit Spanje. We verzorgen het groeperen, vlees, charcuterie, kazen, conserven en alle soorten voedingsproducten.
Portfolio (1)
Nederland, Arnhem
... wel?Stijlvolle tafels, schalen of planken vol delicatessen die je al met je ogen zou willen opeten. Laat de styling maar aan Andrea over. We zorgen voor (vooral) biologische verse producten, ambachtelijke kazen, charcuterie en verrukkelijke delicatessen, van zoet tot hartig. Te bestellen vanaf 10 personen. (ZAKEN)LUNCH ‘Hoog’ bezoek of eens flink uitpakken bij de lunch? Dan wil je geen kleffe kadetten met zwetende plakjes kaas. Wij bezorgen heerlijke lunches op je werkplek. Daarmee maak je de blits bij je collega’s of gasten. Zin om met zoet af te sluiten? Dan leveren we toch een taart mee?
Spanje, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Grote selectie van vlees Allemaal van topkwaliteit en hebben strikt voldaan aan alle sanitaire controles, bevestigd door CE-certificering. Thuisbezorgservice voor de industrie. Wij hebben eigen vlees van: - Lamsvlees. - Recent lamsvlees en lamskoteletten. - Kalfsvlees, geit, varkensvlees. - Speenvarken, diverse charcuterie. Groothandel in vlees. Koelopslag en snijzaal. Vleeswarenfabriek. Distributie naar hotels, restaurants, scholen en instellingen.
Spanje, Cumbres Mayores
... eersteklas specerijen. We werken voornamelijk met rood vlees: runderen, schapen en geiten. Dit zijn dieren die vrij rondlopen en gevoed worden met natuurlijke voeding. We weigeren dieren die industrieel zijn gevoed en in kooien zijn gehouden. De gehele productie vindt plaats in het dorp Cumbres Mayores, een 'pueblo' gelegen in de bergen van de Sierra de Aracena. Deze regio is wereldwijd erkend om...
Frankrijk, Soreze
... charcuterie, sappen, wijnen en ciders, gedroogd fruit, coulis en conserven, jam, boter, kaas, ijs en yoghurt, brood, pizza's en pasta, olie, gerookte zalm, enzovoort maken. TOM PRESS biedt tal van diensten zoals gratis levering vanaf 110€ in Frankrijk, wereldwijde levering, een niet-tarief klantendienst, een gratis papieren catalogus, 1 jaar bedenktijd en vertaalde sites die het aanbod in het Italiaans...
Portfolio (195)
Portugal, Vila Nova De Poiares
... uur en moderne systemen voor vleesverwerking en -koeling, garandeert het de maximale versheid en kwaliteit van het vlees. De slogan van FRESBEIRA is het leveren van kwaliteitsvlees met de maximale versheid, gebaseerd op een strenge selectie van criteria, van de selectie van leveranciers met de hoogste kwaliteit tot de strenge vleesverwerkingsprocessen, altijd gebaseerd op maximale hygiëne, eisen en voedselkwaliteit.
België, Zonhoven
Alvo, de groepering van zelfstandige supermarktuitbaters, bied een gevarieerd aanbod aan (bakkerij, charcuterie, kaas, groenten en fruit, vers vlees en vis) in een van de mooiste en gezelligste winkels van Vlaanderen. Vers waren van de beste kwaliteit!
België, Meise
... bewaard worden. Kaas, charcuterie, vers vlees, bereide slaatjes, vis, fruit, groenten, patisserie...Ieder eetwaar heeft een eigen behoefte qua koeling. Onze koelingen zijn dan ook betrouwbaar én energiezuinig.
Frankrijk, Olonne Sur Mer
Gelegen in Olonne sur Mer, in Vendée (85), biedt La Boucherie Olonnaise zijn vleeswaren, charcuterie en catering aan. Meester-vleeshouwers sinds meer dan 10 jaar, Aline en Sylvain bieden u vlees en gevogelte van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke charcuterie op traditionele wijze en heerlijke bereide gerechten. La Boucherie Olonnaise garandeert kwaliteitsvlees, afkomstig van regionale...
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen), vis. Het bedrijf BERJAC maakt deel uit van de familiale groep CADEGAU: BtoB-activiteit van verse producten (vlees en vis) in Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes en Marée) en Saumur (Savia).
Frankrijk, Scherwiller
FESIA is een bedrijf gevestigd in Scherwiller. Het biedt benodigdheden en apparatuur voor de voedingsindustrie. Het distribueert materiaal voor de slagerij, de charcuterie, de triperie en de industriële vleeswaren: hoogsnelheidssnijmachines voor gekookt vlees, voor de voedingsindustrie, rookinstallaties voor vlees, meubilair voor de horeca: verwarmde presentatie meubels voor voedsel, metalen...
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Spanje, Cassà De La Selva-Girona
Specialisten in eendbereidingen. Eendenfoie gras. Delicatessenproducten. Charcuterie en gekookte gerechten. Vlees, schouder en gekookte vleeswaren. Gevogelte en patés. Eend-specialiteiten. Geroosterd vlees.
Varkens- en Biggen Slachthuis, Verse Vlees en Charcuterie Producten.
België, Soumagne
...LA HALLE PAYSANNE is een slagerij/charcuterie. Alle stappen, van de slacht tot de commercialisatie van het product, worden nauwlettend gecontroleerd en voldoen aan strenge hygiënenormen. Het vlees ondergaat ook bacteriologische controles door een erkend onafhankelijk laboratorium. Deze zeer korte distributieketen, zonder tussenpersonen, garandeert een kwaliteitsproduct, een smaakvol vlees. De snijding wordt ter plaatse in de slagerij uitgevoerd, net als de vleesbereidingen, La Halle Paysanne garandeert u producten van uiterste versheid.
België, Beringen
Geyskens Delikatessen is gespecialiseerd in voedingsmiddelen zolas ganzen- en eendenlevers, brood, pannenkoeken, charcuterie, apero, aziatischvoedsel, azijn, olie, confituur, fond, glaces, champignons, charcuterie, deegwaren, gevogelte, nagerechten, terrines, texturas, vis, vlees (vers), wild, zuivel...
België, Casteau
...voor een ongeëvenaarde versheid; ons vlees wordt geselecteerd op basis van kwaliteitseisen. Bovendien worden al onze vleeswaren op de traditionele manier gedroogd, wat betekent dat we een langzame rijping toepassen die de unieke smaak en geur van onze producten garandeert. Onze charcuterie is zeer divers: verschillende soorten salami, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... en dit voor alle smaken, origineel of niet!
Frankrijk, Pont Saint Martin
... INDUSTRIE in contact met de voedingsmiddelenindustrie en biedt het unieke textuurmiddelen op basis van maniok aan, zoals TAPIOCALINE, SPECIALINE en PRETALINE, die worden gebruikt in een groeiend aantal toepassingen: bewerkte vlees- en visproducten, charcuterie, bereide gerechten en sauzen, zuivel- en kaasproducten, BVP. De teams van TIPIAK INTERNATIONAL zorgen voor de commerciële aanwezigheid op buitenlandse markten voor alle consumptieproducten van de groep onder het merk TIPIAK en op professionele kanalen (industrie, horeca, thuisbezorging).
België, Bruxelles
Van Engelandt á Anderlecht is een groothandel in vlees die zijn eigen winkel heeft, waardoor particulieren direct hun vlees tegen groothandelsprijzen kunnen kopen. We beschikken ook over onze eigen werkplaats waar gekwalificeerde slagers het vlees op ambachtelijke wijze snijden en verpakken. De keuze is groot: lamsvlees, rundvlees, paardenvlees, bizonvlees, varkensvlees, kalfsvlees, wild en gevogelte, enkele specialiteiten van charcuterie en een uitgebreid assortiment kwaliteitsdiepvriesproducten zoals exotisch vlees en lamsvlees uit Nieuw-Zeeland.
België, Houffalize
Socardenne is een groothandel in de HORECA en instellingen, maar ook specialist in wild. Wat betreft wild jaagt het bedrijf voornamelijk op herten en hindes, kalfjes, reeën, wilde zwijnen, charcuterie en huisgemaakte specialiteiten, gevogelte en klein wild. Altijd op zoek naar nieuwe producten die geselecteerd zijn op basis van kwaliteit en aangeboden binnen een complete service, zet SOCARDENNE...
België, Liege
La Vielle Abbaye is gespecialiseerd in fijne charcuterie. Ze biedt een breed scala aan producten aan: bloedworst, sambas, patés, kalfshoofd, hammen, saucissons, gehaktbrood, gezouten vlees, zuurkool, Italiaanse specialiteiten, Gaumaises, Spaanse specialiteiten, varkensoortjes, varkenspootjes, hoofdkaas, groentegelatine, seizoensproducten (gevulde eend, witte bloedworst met noten, gevulde gevogelte, gevulde parelhoen, zwarte bloedworst met appels, gevulde big, witte bloedworst met rozijnen of kool,…), ballen, chorizo, filet americain, parmaham, geroosterd rosbief,…...
SEL - SALSICHARIA ESTREMOCENSE, S.A. TRADITIONELE CHARCUTERIE VAN ALENTEJANO VARKEN, Worsten en Ham van Zwart Varken Gefokt op het Veld in Alentejo De Smaak van Alentejo Kennis, sinds 1984. SEL is vandaag de dag een referentie in de nationale agrovoedingssector en een steeds relevanter speler op het internationale toneel. SEL is het enige bedrijf voor de bereiding en verwerking van vlees...
Frankrijk, Bastia
Groothandel voedsel voor Voedingsprofessionals, Professionals Boul-Pat, Professionele Gemeenschappen. Een breed scala aan kwaliteitsproducten wordt aangeboden: De Corsicaanse Producten, Vlees en Gevogelte, Zuivelproducten, Diepvriesproducten, IJs, Charcuterie, Kaas, Yoghurt van alle Wereldsmaken, Inblikken, Zetmeel, Groenten, Vis, Desserts, Soepen, Tomatensauzen, Boter, Fruitpuree, Kant-en-klare Maaltijden en nog veel meer.
Frankrijk, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin fabriceert en distribueert sinds meer dan 30 jaar producten uit de Savoye in Amancy, Haute-Savoie. Online verkoop van: ambachtelijke gerookte charcuterie op traditionele wijze, droge worst, saucisses, diots, droge hammen & vlees van superieure kwaliteit online. Bij Maison Alpin willen we dat de echte smaak van de Savoyard ziel je in één hap wordt...
België, Braine-L'Alleud
...Voor slagers, traiteurs en cateraars heeft ISFI het merk Oscar Tausig overgenomen. De originaliteit van Oscar Tausig: het aanbieden van een zeer compleet en evoluerend assortiment voor professionals: specifieke mengsels voor de verwerking van vlees en de bereiding van charcuterie; kant-en-klare kruidenmengsels en additieven; additieven (antioxidanten, gerookte aroma's, natuurlijke kleurstoffen...
België, Tongeren
... veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteitsvlees met een unieke smaak. In de folders van Slagerij Bovie en op deze website kunt u kennismaken met het uitgebreid aanbod. Naast een ruim assortiment aan vleessoorten en bereidingen kunt u ook bestellingen plaatsen voor een barbecue of een gourmet. Uitmuntende kwaliteit, een perfecte hygiëne en een vriendelijke bediening daar staan we voor!
Frankrijk, Lyon
... aan de jacht. Hun doel is om de uitzonderlijke producten van de centrale Pyreneeën toegankelijk te maken en te democratiseren, terwijl ze een onvergetelijke smaakervaring bieden. Onze ambachtelijke slager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en heeft verschillende onderscheidingen gewonnen op het gebied van charcuterie. Hij gebruikt grondstoffen uit de regio om kwaliteitsproducten te...
Portfolio (40)
Frankrijk, Paris
De VIF-software richt zich op alle sectoren van de voedingsindustrie: bakkerij-confectie, zuivelproducten, kant-en-klare maaltijden, zeevruchten, charcuterie, gezouten vlees, gevogelte, fruit en groenten, handel, vleesverwerking.
Populaire landen voor deze zoekterm