Frankrijk, Mandelieu
Opgericht in Vence in 1972 door zijn naamgever, François Roméo, heeft de oliemolen met dezelfde naam in de loop der jaren verschillende lijnen olijfolie weten te creëren en ontwikkelen. Met een harmonieuze balans tussen zachtheid en fruitigheid, levendigheid en kruidige tonen, weet de olie van François Roméo een breed publiek te verleiden. Het merk François Roméo wordt door consumenten erkend...
Portfolio (45)
België, Brussels
... met een exclusieve praline selectie. Ook vindt u verschillende personalisatiemogelijkheden op onze site, die uw chocolade cadeau nog specialer maken. Cacao is echter niet alleen heerlijk om op de tong te laten smelten en in onze maag te verdwijnen - nee, het heeft ook veel rijke stoffen voor onze huid. Ontdek hier onze selectie van onze cosmetische producten van cacaoboter en Belgische chocolade...
Italië, Caltanissetta
... kan 12 maanden op kamertemperatuur worden bewaard; kant-en-klare basis voor softijs; koffiecrème, korrelige citroen voor de granitor; sorbets, truffels, individuele porties semifreddo en parfait voor de HO.RE.CA. sector.
...Wij presenteren het RISTORANTE ITALIANO Di Sergio Crivelli, met verse pasta, pizza, zwarte truffels en vleeswaren uit Umbrië, risotto's, escalopes en huisgemaakte desserts, en om af te sluiten een goede IZZO-koffie uit Napels en een huisgemaakte limoncello. Chef Sergio Crivelli is geboren in Spoleto, wereldwijd erkend als gastronomisch centrum, heeft in Assisi gewoond en is door verschillende...
België, Lier
Gudrun Group: de absolute specialist in Belgische pralines. De Gudrun Group is een belangrijke speler in het ontwikkelen, produceren, verpakken en commercialiseren van echte Belgische pralines en truffels. Dankzij onze jarenlange deskundige ervaring en onze omvangrijke vakkennis zijn wij ideaal geplaatst om klanten uit de verschillende segmenten van de pralinemarkt maatoplossingen te bieden, dewelke voldoen aan de merkwaarden en USP’s van onze klanten.
Spanje, Getafe
... waren de eersten die de Hongaarse zoettruffel Mattirolomyces terfezioides in de Spaanse gastronomie introduceerden, wat ons trots maakt omdat we hebben kunnen bijdragen aan de creatie van nieuwe gerechten en nieuwe combinaties voor het genot van onze klanten. Verse seizoensgebonden truffel. We zijn inderdaad specialisten in truffels, en dat betekent dat we op bepaalde momenten van het jaar 2 tot 4 verschillende soorten verse truffels kunnen aanbieden, zodat we onze klanten de truffel kunnen bieden die ze specifiek nodig hebben voor hun gerechten, afhankelijk van hun organoleptische eigenschappen.
Zweden, Ystad
... verschillende soorten chocoladepralines en chocolade truffels, maar ook chocoladeletters en andere lekkernijen op ambachtelijke wijze. In ons productassortiment vind je onder andere pure donkere chocolade, melkchocolade of chocoladeblokjes gevuld met verschillende soorten chocoladecrème. Bij ons kun je ook deelnemen aan een chocoladeproeverij of een cursus in chocolade maken. Verse ingrediënten en...
Frankrijk, Coulounieix Chamiers
...VALCOLY is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van originele recepten met hoogwaardige producten, zoals sint-jakobsschelpen, slakken, truffels... en de commercialisering van deze gastronomische producten aan professionals. De toegevoegde waarde: "durven" verschillende productfamilies te combineren om recepten aan te bieden die buitengewoon en feestelijk zijn.
België, Mechelen
Chocolaterie Gauthier is een familiebedrijf dat sinds 1964 naar goede Belgische gewoonte, volgens eigen receptuur en met respect voor de ambachtelijke traditie kwaliteitsproducten verwerkt. In ons uitgebreid assortiment vind u een 40-tal pralines, truffels, studentenhaver, chocoladefiguurtjes, zeevruchten, marsepein, pâte de fruit en verschillende confituursoorten.In onze eigen winkel, gelegen op de Ijzerenleen te Mechelen, verkopen wij rechtstreeks aan particulieren. ...
België, Seneffe
...Happy People Planet wil meer bieden dan alleen biologische snacks. We willen je ook gelukkig maken! We bieden een unieke familie van biologische snacks, die amandelen van een kleine Spaanse coöperatie combineren met verschillende smaken zoals Chili, Groene Thee uit Vietnam, Crème & Ui en Zout & Zwarte Peper. Onze biologische amandelen zijn een uitstekende vervanging voor traditionele chips en...
Roemenië, Crasna, Gorj
...De chocoladebonbons (Belgische pralines), chocoladetabletten en chocoladefiguren worden vervaardigd in Crasna, Jud. Gorj, Roemenië, met hoogwaardige ingrediënten voor kwaliteit. Het assortiment producten: manon, botercrèmes, truffels, pavé d'or, cerisette, orangette, enz. De tabletten en staven zijn gemaakt van verschillende vullingen, de beschikbare figuren omvatten kleine en grote dieren (...
Italië, La Spezia
...Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van voedingssauzen, vooral in Pesto DOP, zijn we actief op de markt sinds de jaren '60. Passie en traditie vormen de bedrijfsfilosofie. We produceren verse sauzen met natuurlijke ingrediënten in verschillende formaten, zowel eenpersoons als per KG. We zijn IFS-gecertificeerd en zijn leverancier voor Coop Nord Ovest, Coop Adriatica, Conad, PAC...
Polen, Leszno
... afbeeldingen. 2. Wat betreft bospaddenstoelen: het verse seizoen begint vanaf juli. Dan kunnen we op verzoek van de klant leveren: - cantharellen - boleten - hier begint het seizoen vroeg. 3. Gedroogde porcini van klasse A, A2, B, C, en gedroogde truffels van klasse. II MASLAK gedroogde porcini. Grote hoeveelheden voor groothandel. Er is de mogelijkheid voor herverpakking in klantverpakkingen of onze kleinere verpakking. Verpakkingsvorm moet worden bepaald.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play