Finland, Turku
...Omschrijving Het is het authentieke vissersgerecht, gemarineerde sardinella (Sardinella Aurita) filets met paprika's en Mediterraanse ontpitte groene olijven. Zorgvuldig geselecteerd, verwerkt en gekruid met knoflook, peterselie en olijfolie. Tips Voor Consumptie Het product is klaar voor consumptie. Het is ideaal als voorgerecht of bijgerecht, maar het is ook een heerlijke snack.
Portfolio (177)
Zwitserland, Rheinfelden
... Sauce Marinara is een verleidelijke combinatie van premium tomaten, basilicum, uien en knoflook, evenals de juiste hoeveelheid oregano en peterselie – een Amerikaanse interpretatie van een Italiaanse klassieker. De Bongiovi Pasta Sauce Dad’s Original is een hartige mix van verse tuin groenten. Basilicum, knoflook, uien, champignons en rode en groene paprika's geven je favoriete pasta een spannende smaakkick. De Bongiovi Pasta Sauce Arrabbiata is voor degenen die wat pit in hun leven kunnen gebruiken.
Portfolio (3)
Frankrijk, Vourles
...*, Fijn zeezout uit Guérande IGP, Peterselie*, Zwarte peper*. (*Ingrediënten uit biologische landbouw). Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: Energie 373,5 kcal/1530,8 kJ - Vetten 11 g - waarvan verzadigd vet 1,6 g - Koolhydraten 42,4 g - waarvan suikers 4,9 g - Voedingsvezels 17,4 g - Eiwitten 18,5 g - Zout 1,4 g Gebruik: Voeg water toe volgens de aangegeven verhoudingen. Verpakking: Zak van 5 kg - Zak van 25 kg - Aangepaste verpakking op aanvraag in BigBag. Certificering: Biologische landbouw EU. Garandeerde minimale houdbaarheidsdatum bij ontvangst van het product: 4 maanden.
Portfolio (7)
Martinique, Rivière-Pilote
...De 'chien' saus is een onmisbare kruidenmix in de Creoolse Antilliaanse keuken. Zachte saus. Bestaat uit ui, peterselie, knoflook, peper. De 'chien' saus gaat goed samen met alle gegrilde visgerechten, kreeften, schaaldieren, maar ook met vlees en gevogelte.
Portfolio (31)
Frankrijk, La Rochelle
...Zeezout 95%, Kruidensamenstelling 5% (*Venkel, *Peterselie, *Knoflook (Sulfieten), *Tijm) GEWICHT: 0,100 kg...
Portfolio (91)
... kleurstoffen in alle denkbare modificaties en concentraties, ook op droge draagstoffen! Uittreksel uit het assortiment: Basilicum Bonenkruid Capsicum Komijn Kurkumawortel Curry Dille Dragon Gember Kardemom Knoflook Koriander Karwij Lavas Laurier Majoraan Muskaatbloem Muskaatnoot Kruidnagel Oregano Paprika Peterselie Peper Piment Rozemarijn Salie Selderij Bieslook Tijm Jeneverbes Kaneel Ui ...en nog veel meer Vindt u uw oleoresin of etherische olie niet? Wij sturen u graag monsters en specificaties, evenals een speciaal aanbod!
Portfolio (15)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, tweede lunchgerechten. Samenstelling van het product: Zeezout, gedroogde knoflook, citroenschil, zwarte peperkorrels, gember, gedroogde uien, koriander, dillezaad, mosterd, gedroogde peterselie, gedroogde munt. Eiwitten (g / 100g): 26,0 Vetten (g / 100g): 2,0 Koolhydraten (g / 100g): 4,5 Energiewaarde (kcal / 100g): 140,0...
Portfolio (178)
...Samen met onze partner leveren wij additieven voor de voedings-, cosmetica-, farmaceutische en diervoederindustrie. Anijs, Basilicum, Kardemom, Chili, Koriander, Kurkumapoeder, Gember, Kerbel, Knoflook, Knoflookconcentraat, Provençaalse kruiden, Komijn, Kurkuma, Lavaswortel, Egyptische marjolein, Thüringer marjolein, Muskaatbloem (Macisbloem), Muskaatnoot, Oregano, Paprika zoet, Paprika heet, Paprikavlokken, Paprikagranulaat, Peterselie, Peper, Groene pistachenoten, Bieslookbuisjes, Mosterdmeel, Kaneel, Uien.
Portfolio (17)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
... eigenschappen. Receptidee: Lamsstoofpot met laurier Ingrediënten: 800 g lamsvlees in stukken 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gehakt 2 wortels, in plakjes gesneden 200 g champignons, in plakjes 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels bloem 500 ml lamsbouillon 2 laurierbladeren in vlokken Zout en peper naar smaak Verse peterselie, gehakt (voor garnering) Referentie: AR803756 Ean13: 3760306803756...
Portfolio (127)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Paddenstoelen en stukken cèpes in olie, oorsprong Frankrijk. Hij ontkracht zijn reputatie als Koning der Paddenstoelen niet... Pot, netto gewicht uitgelekt 280 g. Teruggebracht in de pan, met knoflook en peterselie... een genot! Als bijgerecht bij een mooi stuk rib-eye... en de Corrézienne smelt weg!
Portfolio (71)
Turkije, Sakarya
...9-Kmark KÖFTE HARCI Gegrilde köfte, hamburgerköfte, kortom, alle soorten vleesballetjes worden gebruikt bij het maken van köfte. Inhoud : Het bevat zwarte peper, hete paprikapoeder, koriander, tijm, komijn, rode zoete paprikapoeder, piment, paneermeel, ui, knoflook, peterselie, zout. Bevat geen conserveermiddelen of smaakversterkers.
Portfolio (6)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...Bevroren slakkenbladerdeeg in een wafelvorm met boter, knoflook, peterselie, zout en peper. Bord met 12 bladerdeeg om op te warmen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Italië, Trento
...Aardappel, wortel, ui, peterselie, prei, selderij, knoflook en tomaat afkomstig uit biologische landbouw en gegarandeerd door CSQA. Dit zijn de gezonde ingrediënten die Bauer heeft gekozen voor de Biologische Groentebouillon. De bijzondere verwerking van het Trentino-bedrijf maakt het verschil: een langzaam en delicaat proces waarbij alleen de waardevolle gistextract en zonnebloemolie worden...
Portfolio (9)
Oostenrijk, Enzersdorf An Der Fischa
...Ons reuzel met verse knoflook op geroosterd witbrood. Topped met vers gehakte peterselie en geraspte appel. Klinkt dat vreemd voor je? - Olé, je hebt gelijk! Het is verbazingwekkend hoe veelzijdig ons knoflookreuzel is!
Bijpassende producten
Knoflookvet
Knoflookvet
Andere Producten
Braadpan
Braadpan
Portfolio (8)
Spanje, Santoña-Cantabria
...De boquerón (Engraulis encrasicolus) wordt gepresenteerd als een vlinder – twee filets verbonden aan de staart, bedekt met plantaardige olie, in zeer handige individuele schalen voor direct gebruik. Het wordt geproduceerd in een grootverbruikformaat, bedoeld voor de horeca, in een plastic verpakking die gemakkelijk te openen en te bewaren is. De traditionele dressing van olie, knoflook en peterselie kan worden toegevoegd.
Portfolio (14)
Polen, Kalisz
... allerlei voedseladditieven kopen. Wat betreft gedroogde groenten hebben we mierikswortel, ui, selderij, bieslook en wortel. We bieden ook peterselie, knoflook, prei, dille en bieten aan. Onze kruiden van de hoogste kwaliteit verbeteren de smaak van elk gerecht. Het is de moeite waard om basilicum en majoraan te gebruiken. Daarnaast bieden we salie, citroenmelisse, munt, tijm en oregano aan. We...
Portfolio (43)
Turkije, Nilüfer-Bursa / Turkey
...(Nierbonen & Bonen & Linzen & Lupinen & Kikkererwten), Gesneden & Poeder & Gedroogde Uien en Knoflook, Verse & Gedroogde Basilicum, Verse & Gedroogde & Gesneden Heet Peper, Verse & Gedroogde, Gesneden & Geoliede en Gescheurde; Peterselie, Munt & Muntolie, Dille & Dilleolie, Oregano, Marjolein, Rozemarijn, Citroengras, Molochia, Moringa, Cemen gras, Anijs, Zwarte komijn, Kaneel, Gember, Kurkuma...
Portfolio (10)
Frankrijk, Tartas
HERBAMMS, specialist in aromatic herbs and market gardening based in the Pyrénées-Atlantiques, is a company that cultivates on more than 45 hectares of land in France, supported by nearly 200 hectares of cooperatives and land in Morocco and Spain, producing aromatic, medicinal herbs, as well as sun-ripened fruits and vegetables. Our production of aromatic herbs is established in France and abroad...
Frankrijk, Milly-La-Forêt
... herfst, tientallen tonnen peterselie, dille, bieslook of dragon die binnen enkele uren worden gewassen, gespoeld, gedroogd, gesneden, gedroogd of ingevroren. Met een productiecapaciteit van 100.000 ton en vijf fabrieken wereldwijd, heerst de DAREGAL-groep over de diepgevroren aromatische kruiden. Enkele van onze producten: GEÏNFUSEERDE OLIEËN (Andalusische knoflook, dille, basilicum, bieslook...
België, Fleurus
... aardappelen en de BBQ. Maar ook gekleurde aardappelen zoals vitelotte, lily rose, zoete aardappel, gekookt en in blokjes gesneden voor uw puree en feestelijke gratins. Het assortiment wordt aangevuld met biologische aardappelen en een assortiment gekruide aardappelen op basis van: knoflook en peterselie, Provençaals, spicy en met tijm en rozemarijn. De producten zijn verpakt van 425 g tot 4 kg, afhankelijk van de klant en de eindtoepassingen.
Populaire landen voor deze zoekterm