Frankrijk, Chaville
...Agromaya biedt u een complete witte of gemarmerde sesam aan. Uitstekend om over een salade te strooien, kan het worden gebruikt om vlees, gevogelte, fruit en groenten op te fleuren. Sesam, in al zijn vormen (als zaden, olie, puree) is van een ongelooflijke voedingsrijkdom. Wanneer het geroosterd wordt, verliest het een deel van zijn voedingskwaliteiten, terwijl het in smaak wint. De vitamines, in het bijzonder, kunnen niet goed tegen verhitting en komen in verminderde hoeveelheden voor in vergelijking met de rauwe en witte zaad.
Portfolio (7)
Duitsland, Eresing
... beschermlaag en vallen, zodra ze rijp zijn, vanzelf van de boom. Daarna worden ze opgeraapt en met speciale knapmachines geopend, omdat ze handmatig niet te openen zijn. Vervolgens worden de noten gekookt of geroosterd om de olie te winnen. Vanwege de ingewikkelde verwerking en de moeilijke teelt, behoort de olie tot de duurste oliën ter wereld. Toepassingsgebieden: Voedsel: *Exquisite gourmetolie voor...
Portfolio (96)
...- Dankzij thee gemaakt van kimoonzaad kunnen problemen zoals een opgeblazen gevoel en gas worden voorkomen. - Wanneer het voor het toevoegen aan gerechten in olie wordt geroosterd, voegt het smaak toe aan de olie, waardoor de gerechten lekkerder worden. - Het kauwen van kimoonzaad na de maaltijd ondersteunt de spijsvertering.
Portfolio (4)
...De onmiskenbare, mediterrane aroma van basilicum betovert met bloemige nuances. Zoete facetten zijn te vinden in de fris-kruidige smaak, die wordt afgerond door een milde scherpte. O sole mio! De klassieker van de Italiaanse keuken mag niet ontbreken in jouw kruidenrek. Tomaten vormen een geweldige basis voor dit kruid, maar ook geroosterd ciabatta met olijfolie, knoflook, citroenschil en natuurlijk basilicum teleporteren je in een mum van tijd naar Bella Italia. Past perfect bij salades, vis, zeevruchten en pasta. Basta!
Portfolio (10)
... - Desfaldados, crupones, cuellos, caballos, vaquetillas 100% plantaardig. - Afwerkingen: in pasta, mat, glanzend en geolied. - Typen: Glad, gegraveerd en gekruld. - Kleuren: hazelnoot, geroosterd, tabak, bruin, chocolade en zwart.
Oostenrijk, Kalsdorf Bei Graz
...Als familiebedrijf produceren we niet alleen pompoenpitolie, maar hebben we ons gespecialiseerd in de verfijning van pompoenpitten tot smakelijke snackpitten in verschillende smaken. We roosteren de pitten voordat we ze coaten – want "geroosterd smaakt beter"! "Je proeft de liefde voor ons oorspronkelijke product."...
Hongarije, Twenty Four Teashop Kft.
... gezondheidsvoordelen die gepaard gaan met een unieke geroosterde smaak en aroma. Het is gemaakt van wilde boekweitkorrels uit hoge bergen en komt in de vorm van granules, die worden geroosterd met behulp van speciale moderne technologie. Het zit vol met vitamines, magnesium, zink en antioxidanten. Het is vrij van cafeïne, gluten, suiker en zoetstoffen. Het heeft een ontgiftende en een milde...
Portfolio (11)
Frankrijk, Libourne
... brood en geroosterde hazelnoten. De infusie kan worden gedaan met theebenodigdheden (infusiebol, theepot, filters) of met koffiebenodigdheden (piston, filter, v60, chemex). De dranken kunnen warm of koud worden geconsumeerd. BIBO verkoopt zijn gebrande ingrediënten met de mogelijkheid tot maatwerk. Het gebruik is niet beperkt tot dranken en kan ook in de keuken, bakkerij, patisserie, als condiment...
Portfolio (15)
... pistache bekend te maken, deze te waarderen en de verschillen met die uit andere landen duidelijk te maken. De pistache van Bronte wordt niet geroosterd of gezouten, in tegenstelling tot de buitenlandse, zodat mensen de echte smaak kunnen proeven.
... olijfolie, begeleidt gerechten op basis van typische groenten uit de regio. Onder de groentegerechten is de puree van tuinbonen met wilde cichorei een ware traktatie. Onder de eerste gangen kunnen we de wereldberoemde orecchiette, met de toppen van raap, niet vergeten. In de Garganische en Pugliese keuken in het algemeen.
... gedesorbeerde winterzonnebloemolie (0,75, 1, 4, 5, 15, 16, 18, 20 liter); •geroosterd en gemalen zonnebloemmeel; •zonnebloemschilpellets. De hierboven genoemde producten hebben al bekendheid verworven, niet alleen in Oekraïne, maar ook in landen van de Europese Unie (zoals Oostenrijk, Polen en Spanje), het Midden-Oosten en Afrika (zoals de VAE, Saoedi-Arabië, Jemen, Israël, Irak, Libanon, Gambia en...
België, Roeselare
... in onze familiebranderij. Bij het koffiebranden zijn het de mensen die de machines sturen, en niet omgekeerd. Wij staan letterlijk en figuurlijk met onze neus op het hele productieproces. De streng geselecteerde bonen worden 12 à 14 minuten lang geroosterd aan 180 tot 220°C, afhankelijk van de samenstelling. Hierbij worden er constant controles gedaan tot het juiste aroma wordt bereikt. Met andere woorden, tot we zelf tevreden zijn met het resultaat en we het waardig achten om het u te laten proeven. Wij willen immers dat u hetzelfde plezier aan koffie beleeft als wij. ...
Frankrijk, Lattes
... toewijding aan een gezonde, evenwichtige en heerlijke voeding weerspiegelt. Onze ambachtelijke producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: - Gedroogde vruchten: rauw, geroosterd, ongezouten geroosterd, gezouten geroosterd, mengsels van gedroogde vruchten, notenpasta's en spreads. - Gekonfijte vruchten. - Gedroogde vruchten. - Snoepgoed. Bestel online en ontvang uw levering binnen slechts...
Italië, Buggiano
... verworpen omdat het moeilijker is, moeilijker te perfectioneren en niet op grote schaal kan worden geproduceerd. Om deze redenen kiezen we ervoor om op deze manier te blijven roosteren, terwijl anderen zijn overgestapt op andere methoden. MiKoffee heeft een onderscheidende roast-smaak. Terwijl de vlam van het brandende eikenhout de bonen aanraakt om ze te roosteren, geeft het de koffie ook een unieke...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play