Nederland, Krimpen Aan Den Ijssel
Nederland, Volendam
Nederland, Amsterdam
Italië, Sciacca
...Maar ook de naam Carlino is altijd bekend geweest in de markt vanwege zijn uitzonderlijke vermogen tot innovatie. Het bedrijf Carlino s.r.l. produceert ansjovisfilets in olie, sardinefilets in olie, ansjovispasta, gezouten ansjovis, gezouten sardines, gemarineerde ansjovisfilets en Colatura. Gebruikte vis die bekend staat om zijn uitstekende smaak, versheid en helderheid, bewerkt door de koelte om...
Spanje, Vigo-Pontevedra
Handelaar in schelpdieren en koppotigen. Wij leveren aan conservenfabrieken.
Portugal, Gafanha Da Nazaré
... knoflook in olie, tot conserven van stukken en stukjes tonijn in plantaardige olie. De merken van zijn producten zijn conserven Aveiro, Adónis en Radar. Het werkt met gespecialiseerde arbeidskrachten die het mogelijk maken om de ambachtelijke productiemethode te handhaven, waarbij alle ingrediënten met de hand worden ingeblikt, en alleen machines worden gebruikt voor het toevoegen van olie of olijfolie, het sluiten van de blikken en de sterilisatie.
Portugal, Matosinhos
...Opgericht in 1920, produceert de Fábrica de Conservas Pinhais & C.ª Lda, die legaal gecertificeerd is, waarschijnlijk de beste visconserven van Portugal en de wereld. We gebruiken de meest verse vis, evenals pure olijfolie en tomaten van superieure kwaliteit. We produceren: sardineconserven, makreelconserven, in olijfolie, tomaat en in pittige olijfolie; makreelfilets en hele makreel.
Spanje, Murcia
Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de kweek, het vetmesten en de distributie van slakken.
Portugal, Vila Nova De Famalicão
A WIDEHELIX - COOPERATIVA DE HELICICULTORES, C.R.L. is het resultaat van de samenwerking van 14 helicicultoren, met als doel samen een kwaliteitsdimensie te creëren om professioneel en serieus de nationale en internationale markten te betreden, en zo de helicicultuur en de helicicultoren te waarderen. - Kweek van slakken - Verkoop van slakken - Productie van slakken - Slakkenproducenten Door te...
Portfolio (5)
Frankrijk, Vitrolles
Het bedrijf Micéli is expert in zijn vakgebied, erfgenaam van een ambacht en een eeuwenlange professionele ervaring. Een bedrijf op menselijke schaal dat de beste ansjovis selecteert en bereidt met het grootste respect voor de traditie. Micéli wordt gedistribueerd in supermarkten en via de traditionele kanalen in Frankrijk en Europa. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in de meeste Europese landen. Aarzel niet en kom onze producten ontdekken. Micéli neemt je mee op ontdekkingstocht naar de ansjovis: in filets, gerold, in saus, naturel in olie, in salades ...
Verenigd Koninkrijk, Glasgow
Verse vis en zeevruchtenlevering in het hele VK. The Fish Plaice is een groothandel en detailhandel die verse vis en zeevruchten online verkoopt.
Spanje, Cangas-Pontevedra
Conservas Lago Paganini is gespecialiseerd in de productie en distributie van ingeblikte zeevruchten. Onze specialiteiten zijn blauwe vis (sardine, sardientje, makreel, jurelillo, naaldvis en mossel).
België, Wommelgem
... grootte, vroege verschijning, trage groei en levensduur van meer dan een eeuw worden steuren beschouwd als "levende fossielen" in het water. Daarom worden steuren die minstens tien jaar oud zijn gebruikt om Caviar te verzamelen. Afhankelijk van de soort kan Caviar variëren in kleur van grijs tot donkergrijs en bruin. In goed verlichte omgevingen lijkt het doorschijnend en goudbruin. Frosista...
Spanje, Santoña-Cantabria
Visconserven. Bonito, lichte tonijn, ansjovis, gezouten vis, sardines, mosselen, chicharrillos, ventresca, vispatés, zeevruchtensalade, gulas, enz.
Verkoop en distributie van levende slakken, wij hebben alle commerciële variëteiten, helix aspersa muller, maxima, otala lactea, theba pisana, enz., het hele jaar door, ook in blik, gekookt, enz. Wij bieden marketingformaten van 4e en 5e gamma van Premium-kwaliteit, waarbij de kwaliteit van onze slak behouden blijft. Tot de belangrijkste kenmerken behoren de lange houdbaarheidsdatum en conservering, aangezien er geen koudeketen vereist is. Wij beschikken over een uitgebreid logistiek netwerk, waardoor wij een snelle en efficiënte service kunnen bieden.
Turkije, Sisli / Istanbul
...Ons bedrijf helpt bij het leveren van verse en diepgevroren waardevolle garnalen vanuit alle locaties in Turkije om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag. We verkopen garnalen, karper en vis in groothandel aan talrijke regio's in Turkije en daarbuiten. Export van vis en garnalen, karper en zeevruchten.
Spanje, Valencia
Wij zijn een bedrijf gevestigd in Spanje dat onze expertise en diensten aanbiedt voor de import van bevroren vis en zeevruchten uit het FAO-gebied 34, via ons partnerbedrijf in Mauritanië. Wij beheren voor onze klanten het hele proces op aanvraag, beginnend met het kopen van de benodigde soorten voor u tegen de beste beschikbare prijzen, het toezicht houden op de schoonmaak, de vereiste verwerking, het invriezen en verpakken van de producten, tot aan de exportadministratievereisten, zodat het product zonder problemen bij u aankomt.
Portugal, Matosinhos
... gemaximaliseerd. Met merken zoals "PORTHOS", "INÊS" en "CONSERVEIRA", onder anderen, is de kwaliteit van haar producten erkend in de vier hoeken van de wereld. Altijd bezorgd om de behoeften van haar klanten, is het belangrijkste doel van CONSERVAS PORTUGAL NORTE het aanbieden van een gezond product van uitstekende kwaliteit tegen zeer competitieve prijzen.
België, Waterloo
... Oorspronkelijk gespecialiseerd in uitsluitend wilde kaviaar, heeft Caspian Tradition zich aangepast aan de markt door andere soorten steuren uit verschillende herkomsten aan te bieden, maar ook andere specialiteiten in viskaviaar zoals zalmeieren, foreleieren en andere delicatessen zoals King crab, foie gras, gerookte zalm en steur, saffraan, truffels, enz.
IJsland, Stykkisholmur
Hviludrangar ehf is een IJslands productie- en handelsbedrijf. We hebben 3 generaties ervaring in de branche en kunnen producten van de beste kwaliteit aanbieden tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf is familiebezit en onze benadering van het bedrijf is zeer persoonlijk. Wij denken dat dit de enige manier is om verder te gaan.
Wij zijn een ambachtelijke industrie die zich richt op de productie van visconserven, ansjovis en ansjovis in azijn. Ons product wordt gevangen in mediterrane wateren van de hoogste kwaliteit. We hebben 3 fabrieken, één in Spanje en twee in Roemenië, daarom kunnen we naast de kwaliteit ook een zeer goede prijs bieden.
Spanje, Sevilla
Wij zijn fabrikanten van hoogwaardige gourmetproducten uit de zee. Onze specialiteit is de vervaardiging van ambachtelijke ansjovis uit de Cantabrische Zee, laag in zout en handmatig ontdaan van graten met pincet. Daarnaast produceren we andere gourmetproducten in blik of diepvries, zoals gemarineerde sardines of carpaccio van rode garnalen uit Carboneras, onder andere. Bovendien hebben we ons eigen merk en franchises. We zijn actief op de nationale en internationale markt. Meer informatie op aquisantona.com...
Conserveira do Sul is een familiebedrijf dat in 1954 is opgericht in de stad Olhão. Conserveira do Sul is gespecialiseerd in de productie van visconserven en patés. We produceren sardines, makreel, tonijn en horsmakreel in plantaardige olie en in verschillende sauzen, zoals tomatensaus, azijn en citroen. De industriële vestiging van Conserveira do Sul zorgt voor de juiste technologische en hygiënische behandeling van de verwerkte visproducten. Het bedrijf voldoet aan alle eisen die zijn vastgelegd in de geldende wetgeving.
IJsland, Hólmavík
Hólmadrangur is een toonaangevend bedrijf in de verwerking en marketing van garnalen.
Spanje, Sevilla
...boquerones...) De kwaliteit van al onze producten, de service aan onze klanten en een ambachtelijke bereiding zijn de kenmerken die Sea Delight onderscheiden als een solide bedrijf dat zich inzet voor het aanbieden van een product dat opvalt door zijn ongeëvenaarde smaak en kwaliteit. Al meer dan 15 jaar werken we samen met de grootste distributeurs wereldwijd. U kunt referenties van onze klanten...
Portfolio (3)
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Turkije, Balıkesir
Wij zijn een bedrijf dat levende, verwerkte of halfverwerkte landslakken produceert en exporteert.
Spanje, Santoña
... en relanzón. Ook maken we patés van cabracho, van bonito in olie en in azijn, van bonito met paprika, van ansjovis, van octopus à la gallega en van spider crab. En bereidingen die zijn ontworpen met het motto "verwarm en klaar" zoals gekookte octopus in zijn eigen sap vacuüm verpakt, gevulde inktvissen in hun inkt en gevulde paprika's met bechamelsaus en bonito of met paddenstoelen en garnalen, die een delicatesse zijn. Al deze producten worden op ambachtelijke wijze bereid.
Spanje, Sevilla
Producent en distributeur van Helix aspersa Müller slakken met een harde en volledig geborduurde schaal, met een malse witte vlees en een exquisite smaak. Bezoek ons op www.caracolessevilla.com en volg ons op Facebook CARACOLES SEVILLA.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play