Frankrijk, MONTREDON CORBIERES
Gespecialiseerd in de verwerking van zeeproducten, verspreidt MERISUD zijn bereidingen onder twee merken: Les Richesses de la Mer, in de verse afdeling, en Armand Blot, in de delicatessenafdeling. Ongeveer vijftig referenties dragen het merk van de mediterrane keuken. Pastis, Cognac, tomaat, saffraan, venkel, witte wijn, olijfolie ... Met minimaal 50% vis zijn de koralen van zee-egels, de...
Frankrijk, Vitrolles
Het bedrijf Micéli is expert in zijn vakgebied, erfgenaam van een ambacht en een eeuwenlange professionele ervaring. Een bedrijf op menselijke schaal dat de beste ansjovis selecteert en bereidt met het grootste respect voor de traditie. Micéli wordt gedistribueerd in supermarkten en via de traditionele kanalen in Frankrijk en Europa. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in de meeste Europese landen. Aarzel niet en kom onze producten ontdekken. Micéli neemt je mee op ontdekkingstocht naar de ansjovis: in filets, gerold, in saus, naturel in olie, in salades ...
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Frankrijk, Roquefort
AQUALANDE, opgericht 35 jaar geleden, is de Europese marktleider in de aquacultuur. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld in alle activiteiten van de aquacultuursector. Het heeft zich ontwikkeld via drie dynamische pijlers: selectie en voortplanting, de kweek van forellen en de verwerking van forellen. De AQUALANDE-groep zet zich in voor duurzame en verantwoorde aquacultuur in natuurlijke omgevingen.
Frankrijk, St Christol Les Ales
...Sinds 1936 in de dienst van de Gastronomie, is Coudène, vandaag de dag, de Europese leider in "de Brandade de morue" en heeft het zich weten te diversifiëren met de creatie van een assortiment van Zuid-Franse specialiteiten: brandade de morue, Parmentier, tapenade, auberginekaviaar, vissoep, rouille, aioli... en al zijn nieuwe smeersels.
Frankrijk, AUBAGNE
Het bedrijf Kruz Seafood is gespecialiseerd in de handel in diepgevroren zeevruchten. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en betrouwbare leveranciers, die meer als partners worden beschouwd, heeft het bedrijf zich weten te vestigen op de Europese markt.
Frankrijk, Bergerac
...Er is volledige traceerbaarheid van de producten opgezet (HACCP-norm) voor een betere voedselveiligheid. Dit kwaliteitsbeleid, in combinatie met een voortdurende commerciële inspanning en een verdieping van het assortiment, heeft geleid tot een uitbreiding van de klantenkring naar prestigieuze warenhuizen en naar het buitenland. Alimentation Fine de France biedt vandaag de dag, onder zijn merken M...
Frankrijk, Saint Jean De Luz
Frankrijk, Port-saint-louis-du-rhône
Frankrijk, Collioure
Frankrijk, Chevilly Larue
Frankrijk, La Boissiere Ecole
Frankrijk, Concarneau
Frankrijk, Lau Balagnas
Frankrijk, Bastia
Frankrijk, Festes-Et-Saint-André
Frankrijk, Collioure
Frankrijk, Courbevoie
Frankrijk, Saint Quay Portrieux
Frankrijk, Carentan
Frankrijk, Wimille
Frankrijk, Wimille
Frankrijk, Quiberon
Frankrijk, Montreuil
Frankrijk, Villette
Frankrijk, La Motte Servolex
Frankrijk, Arzon
Frankrijk, Penmarch
Frankrijk, Port Saint Louis Du Rhône

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play