... geconsumeerd. Het hoge oliegehalte en de fruitige kenmerken van onze olijven zorgen ervoor dat onze olijfolie uitzonderlijk is.
We kiezen zorgvuldig het ideale moment om onze olijven te oogsten, met respect voor de natuurlijke cycli en de gezondheid van onze olijfbomen. Na de oogst verwerken we onze olijven met een koudpersmethode die de natuurlijke aroma's en voedingswaarde van de olijven...
...Compleet ensemble voor de koude extractie van olijfolie, bestaande uit -
- 1 elektrische molen,
- 1 handmatige hydraulische pers met manometer.
Een accessoire is voorzien om de pasta op een scourtin te verspreiden.
De scourtins worden gestapeld op de RVS ASI 304 platen van de hydraulische pers. De olie stroomt in een opvangbak.
REF:OLIPB30M
Opbrengst per persing: 30 kg
Hydraulische druk van de pers: 350 bar
Diameter van de scourtins: 27 cm
Aantal scourtins: 50
GARANTIE: 24 MAANDEN
Hoofdmateriaal: RVS
Lengte: 160 cm
Breedte: 100 cm
Hoogte: 210 cm
Nettogewicht: 260 kg...
... Per 100g":"De uitstekende kwaliteit van de olie wordt gegarandeerd door de selectie van de olijven en de bijna gelijktijdige persing in de pers, met koude mechanische extractie, die de hoge voedingswaarde versterkt.","Cultivation Type":"Gewoon"}...
...Turkse Extra Vergine Olijfolie wordt geëxtraheerd uit natuurlijke Aegeïsche Mediterraanse Turkse Olijven door middel van de KoudePers methode. Het kan worden geconsumeerd met gerechten, salades, tafelolijven en het product is ook geschikt voor directe consumptie.
Oorsprong: Turkije
Proces: Koudgeperst
Zuurheid: Onder 0,8
Toepassing: Koken, frituren, salades, gerechten
Verpakking: Glazen Flessen, Blikken, Pet Flessen, Flexi Tank
Opslag: Bewaar het op een droge en koele plaats...
... olijven van de Edremit-regio, die gebruikt kan worden in ontbijt, salades en koude mezze. Kavlak Eerste Oogst Koudgeperste Olijfolie is de juiste keuze voor klanten die de intense olijvensmaak willen ervaren in hun ontbijt, salades en mezze.
...Productie en Verkoop van Biologische Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in Sicilië bij het landbouwbedrijf Pagano. Alle primaire producten van het bedrijf worden geteeld en geproduceerd volgens de richtlijnen van biologisch, DOP, IGP. De biologische olie wordt geperst volgens mechanische processen in een koudepers.
Republika Oil Factory is gespecialiseerd in het verwerken van plantaardige oliën, met een focus op ons premium assortiment van extra vierge oliën. We gebruiken alleen koude persing; onze eerste pers oliën zijn dubbel gefilterd, waarbij oplosmiddelextractie en hoge temperaturen worden vermeden om de zuiverheid en voedingsstoffen te behouden.
Onze Extra Vierge Zonnebloemolie is koudgeperst en...
...Deren Doğal Ürünler Naturel Sızma Zeytinyağları worden geproduceerd van hoogwaardige tafelolijven die worden geoogst van onze eeuwenoude olijfbomen in de Gemlik-regio van Bursa. De met de hand geplukte olijven worden zonder vertraging geperst. Om deze reden heeft onze olijfolie een laag zuurpercentage en hoge voedingswaarden. Onze Naturel Sızma Zeytinyağı wordt geproduceerd onder "KoudePers" bij...
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koudepers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
Tlos Olive Gıda Turizm Orman Ürünleri Tic. Ltd. Şti werkt sinds 2016 als een koudepers olie fabriek. We zijn nog steeds lid van de Fethiye Kamer van Koophandel en Industrie met registratienummer 010523 en belastingnummer 7360654350 van de Fethiye Belastingdienst. Onze fabriek, die in overeenstemming is met de moderne technologie, heeft een open ruimte van 1.000 m² en een gesloten ruimte van 300...