... geconsumeerd. Het hoge oliegehalte en de fruitige kenmerken van onze olijven zorgen ervoor dat onze olijfolie uitzonderlijk is.
We kiezen zorgvuldig het ideale moment om onze olijven te oogsten, met respect voor de natuurlijke cycli en de gezondheid van onze olijfbomen. Na de oogst verwerken we onze olijven met een koudpersmethode die de natuurlijke aroma's en voedingswaarde van de olijven...
...Turkse Extra Vergine Olijfolie wordt geëxtraheerd uit natuurlijke Aegeïsche Mediterraanse Turkse Olijven door middel van de KoudePers methode. Het kan worden geconsumeerd met gerechten, salades, tafelolijven en het product is ook geschikt voor directe consumptie.
Oorsprong: Turkije
Proces: Koudgeperst
Zuurheid: Onder 0,8
Toepassing: Koken, frituren, salades, gerechten
Verpakking: Glazen Flessen, Blikken, Pet Flessen, Flexi Tank
Opslag: Bewaar het op een droge en koele plaats...
... olijven van de Edremit-regio, die gebruikt kan worden in ontbijt, salades en koude mezze. Kavlak Eerste Oogst Koudgeperste Olijfolie is de juiste keuze voor klanten die de intense olijvensmaak willen ervaren in hun ontbijt, salades en mezze.
...Deren Doğal Ürünler Naturel Sızma Zeytinyağları worden geproduceerd van hoogwaardige tafelolijven die worden geoogst van onze eeuwenoude olijfbomen in de Gemlik-regio van Bursa. De met de hand geplukte olijven worden zonder vertraging geperst. Om deze reden heeft onze olijfolie een laag zuurpercentage en hoge voedingswaarden. Onze Naturel Sızma Zeytinyağı wordt geproduceerd onder "KoudePers" bij...
Tlos Olive Gıda Turizm Orman Ürünleri Tic. Ltd. Şti werkt sinds 2016 als een koudepers olie fabriek. We zijn nog steeds lid van de Fethiye Kamer van Koophandel en Industrie met registratienummer 010523 en belastingnummer 7360654350 van de Fethiye Belastingdienst. Onze fabriek, die in overeenstemming is met de moderne technologie, heeft een open ruimte van 1.000 m² en een gesloten ruimte van 300...