...Broccoli is een groente uit de familie van wilde kool, die afkomstig is uit Klein-Azië. In de 16e eeuw vond broccoli zijn weg in de Italiaanse keuken en werd later een essentieel ingrediënt in tal van Europese landen. Broccoli is laag in calorieën en rijk aan vitamines en mineralen. Het bevat kalium, calcium, fosfor, magnesium, natrium, ijzer, zink, chroom, vitamines C, A, E, K, B1, B2, B6, B9 en veel flavonoïden en enzymen.
Netto gewicht: 450 g
Energie: 145 kJ/34 kcal
Koolhydraten: 4,40 g
Totale suikers: 2,10 g
Vetten: 0,40 g
Verzadigde vetzuren: 0,20 g
Eiwitten: 2,80 g
Zout: 0,017 g...
... producten geldt een minimale afnamehoeveelheid van 25 kg. Monsters kunnen worden verstrekt.
Daarnaast is Plants2Market BIO en HACCP gecertificeerd en sinds eind september 2023 DIN EN ISO 9001:2015 voor het eerst gecertificeerd.
De volgende producten bieden wij ook aan:
Acerola
Veldboon
Veld-heeft
Afrikaanse zwarte boon
Alant
Alpha-liponzuur
Amla
Artisjok
Ashwagandha
Astaxanthine
Valeriaan
Bamboe
Beta Glucaan
BIO berkenblad
BIO Braziliaanse mandelgiste
BIO brandnetel
BIO broccoli
BIO chaga
BIO chlorella
BIO cranberry
BIO gerstgras
BIO ginseng...
... ambachtelijkheid van de producten, maar ook, en vooral, naar het verhaal dat hen verbindt met hun regio: gedroogde of gevulde tomaten, gegrilde aubergines, pompoencrèmes, artisjokken, broccoli, gevulde olijven, gevulde paprika's en pittige pepers zijn slechts enkele van de typische producten uit Cilento die zijn omgevormd tot boccacci onder olie.