... meerdere dagen behoudt.
PASTAPIU is het ideale ingrediënt voor het maken van alle soorten traditionele verse pasta in verschillende formaten, zoals vellen, door de pers, gnocchi, trofie, gevulde pasta zoals ravioli, tortellini, agnoli...
Beschikbaar in een papieren zak met ventiel van 25KG.
...Chicche Napoletane di Patate
De Chicche Napoletane zijn een smakelijk alternatief voor de klassieke Gnocchi, een typisch gerecht uit de Italiaanse traditie. Ze zijn ontstaan uit het oorspronkelijke recept dat geselecteerde aardappelen en tarwebloem combineert. Onze Chicche Napoletane zijn gemaakt van alleen verse aardappelen, kwalitatieve grondstoffen die een sterke territoriale karakterisering...
... uitsluitend natuurlijke en authentieke grondstoffen gebruiken om de smaken van vroeger te behouden. In onze detailhandel in Caraglio, op enkele kilometers van Cuneo, zijn alle formaten pasta die typisch zijn voor de Italiaanse keuken beschikbaar: agnolotti, cappelletti, gnocchi, pasta all'uovo, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin en valgranotti met Castelmagno. Voorbereid...
...Studio en bouw van machines en installaties voor de productie van verse, droge, gevulde pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, enz..
Machines voor pasta, extruders, laminatoren, deegrollers, raviolimachines, gnocchi-machines en andere soorten machines voor de productie van voedingspasta van 5 tot 200 kg/u.
Automatische pastakookmachines en kookstations voor de fastfoodsector op...
...-automatische en automatische verpakkingsmachines, nestelaars, farfallamakers, machines voor Orecchiette en Trofie, enz. ... We zijn ook in staat om complete winkels en laboratoria voor verse pasta op te zetten; evenals om ter plaatse te gaan voor installatie en training met recepten voor de minder ervaren (met een grote variëteit aan vullingen, van de klassieke vleesvullingen tot ricotta, kruiden, zalm, enz.), voortkomend uit meer dan twintig jaar ervaring als producenten van pasta en ravioli.
Van een kleine ambachtelijke verse pastafabriek, opgericht in 1954, zijn we uitgegroeid tot producent en distributeur van hoogwaardige ambachtelijke producten die we zorgvuldig selecteren op basis van Kwaliteit en Authenticiteit. Onze kernwaarden zijn Eerlijkheid, omdat de keuze van grondstoffen voorop staat in onze productie; en Creativiteit, omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren en...
Zini produceert sinds 1956 verse pasta en diepvries sauzen met geavanceerde IQF-technologie. Het assortiment verse pasta omvat recepten voor gevulde pasta, eiernoedels, ovenpasta, polenta en gnocchi, het paradepaardje van het bedrijf, met een jaarlijkse productie van meer dan 6 miljoen kilo. Zini heeft ook een lijn van diepvries sauzen in schilfers, beschikbaar in de belangrijkste recepten van de Italiaanse traditie.
Sinds 1970 zijn we actief op de Europese markt als producenten van gnocchi en verse pasta, verpakt in een beschermende atmosfeer met een houdbaarheid van 90 dagen, of diepgevroren met een houdbaarheid van 1 jaar. Onze producten hebben een verpakking die voldoet aan alle eisen, zowel voor de detailhandel als voor de grootkeuken (verpakkingen van 250 tot 3000 gram). De productie vindt plaats met behulp van grondstoffen afkomstig uit biologische landbouw. Onze certificerende instantie is het CCPB in Bologna. We zijn gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en binnenkort ook BRC en IFS.
...WIJ PRODUCERENVERSE EN GEVULDE PASTA, MET EEN GROTE VARIËTEIT AAN VORMEN, TORTELLINI EN RAVIOLI MET MEER DAN 40 VERSCHILLENDE SMAKEN, AFHANKELIJK VAN DE BESCHIKBAARHEID VAN SEIZOENSGEBONDEN BESTE GROENTEN EN ITALIAANSE CULINAIRE TRADITIES. WE PRODUCEREN OOK NOEDELS EN GNOCCHI, SPAETZLE EN GNOCCHI MET "FIORETTA KAAS", EEN CULINAIRE SPECIALITEIT UIT DE VENETIAANSE BERGEN. WE HANDELEN OOK IN...